Bir tartışma daha

Boşanmak kolay alınan bir karar değil ama böyle bir insana hayat arkadaşı denmez, bencil ve saygısız bir imaj çiziyor anlattıklarınızla. Masrafına takılmadan sağlam bir avukat tutun ki adınıza habersiz çektiği kredilerle alakalı gerekli hukuki işlemler lehinize sonuçlansın. Bir de mektup konusunda endişelenmeyin, en fazla ailelere duyurur ki bu da sizin işinize gelir. Nasıl biriymiş cümle alem öğrensin bakalım.

Boşan hiç durma inan ki böyle birisiyle hayat geçmez... Karşına seni anlayan seven birisi mutlaka çıkar sana değer verenin yanında ol... Boşanmadigin müddetce bu sorunlar ile karşılaşacaksın...

Boşanmak kolay alınan bir karar değil ama böyle bir insana hayat arkadaşı denmez, bencil ve saygısız bir imaj çiziyor anlattıklarınızla. Masrafına takılmadan sağlam bir avukat tutun ki adınıza habersiz çektiği kredilerle alakalı gerekli hukuki işlemler lehinize sonuçlansın. Bir de mektup konusunda endişelenmeyin, en fazla ailelere duyurur ki bu da sizin işinize gelir. Nasıl biriymiş cümle alem öğrensin bakalım.
Tabi burda anlattığım kadar anlatmadığım tartışmalarda var malesef
Bayramdan sonra bakıcaz inş iyi bi avukat denk gelir
Evet mektubun içeriğini hatırlayınca biraz rahatladım hep yaptığı hatalar beni yok saymalarını filan yazmışım

Boşan hiç durma inan ki böyle birisiyle hayat geçmez... Karşına seni anlayan seven birisi mutlaka çıkar sana değer verenin yanında ol... Boşanmadigin müddetce bu sorunlar ile karşılaşacaksın...
Kesinlikle
Eskisen yine bi umudum vardı düzelir diye baktım ki yok zaten kavga esnasında ben bazı şeyleri senin inadına yapıyordum dedi itiraf etti bunu bide

Bu arada unuttum yazmayı dün sabah beni arafığında tartışma anında ben zaten bazı şeyleri senin inadına yapıyodum dedi
Demek ki içindeki pislikler dışa vurmuş beni bıktırmak için yapmış
O an ondan nefret ettim ve kararımdan emin oldum

Yanlış anlama da cinsel hayatınız nasıl böyle davranması acaba başka birisi mi var dedirtiyor... Sonuçta saygısı sevgisi olmayan bir insan sizden cinsel anlamda bir beklenti içinde olmaz....

Yanlış anlama da cinsel hayatınız nasıl böyle davranması acaba başka birisi mi var dedirtiyor... Sonuçta saygısı sevgisi olmayan bir insan sizden cinsel anlamda bir beklenti içinde olmaz....
Çok normal değildi açıkcası iki haftada bir belki daha seyrek oluyodu
Şu an düşününce delircek gibi oluyorum ne bileyim daha iyi gözlemleyebilirdim

İki haftada bir çok az iyi dayanıyorsunuz... Erkekler o kadar dayanamaz diye tahmin ediyorum haftada 2-3 olsa normal ama iki haftada bir oluyorsa bir sıkıntı var demektir... Siz mi istemiyorsunuz ?

Back
X