- 18 Ocak 2018
- 2.966
- 7.979
- 158
- 33
- Konu Sahibi byebyeblackbird
-
Sizin sevgiliniz. Size iftira atıldığı an , kendi menfaati için susuyor. Ve siz bunu bu kadar zaman arkada bırakıyorsunuz. Şimdide size , bencillik edip diyorki, iftira atılan sensin banane. Yaş kaç acaba?İyi geceler herkese. Aylar önce iş yerinde benim üstüm olan biriyle tartıştım. O kişi de tartışma esnasında üste çıkmak için bir yalan söyledi. Söylerken de buradaki herkes biliyor ki diye söze başladı. Oradaki herkesin üstü olduğu için kimse bir şey demedi. Benim sevgilim de oradaydı o da bir şey demedi. Sonra bana orada bir şey demediğim icin pişmanım vicdan azabı çekiyorum vs dedi konuyu kapandı. Ama ben konuyu kapatamadim içimde. Bugün bu konu açıldı tartıştık biraz. O kişinin bana yaptığını hiç umursamadığını, hiçbir şey olmamış gibi davrandığını söyledim. O da ilişkisinin mesafeli olduğunu söyledi sonra da "iftira atarak küçük düşürmeye çalıştığı kişi sensin ben değilim" dedi. Bu son söz beni çok kırdı. Bana sandığım gibi değer vermediğini düşünüyorum. Ama aslında ne düşünmem gerektiğini bilemiyorum. Kafam çok karışık. Çok mu beklenti içindeyim bilemiyorum. size anlatmak istedim.
Sanki ben onu iş arkadasina karşı dolduruyormuşum gibi bir tavra büründü. Bu senin kişisel meselen falan dedi. Kendimi çok kötü hissettim. Bu konuyu tartışmaya açarak kötü mü yaptım gerçekten bilemiyorum.Sizin sevgiliniz. Size iftira atıldığı an , kendi menfaati için susuyor. Ve siz bunu bu kadar zaman arkada bırakıyorsunuz. Şimdide size , bencillik edip diyorki, iftira atılan sensin banane. Yaş kaç acaba?
Bırak bu seni umursamayan sevgili kişisini. Kendini yiyip bitirmeye değer mi ?
Annen baban, hadi onuda geçtim
En yakın arkadaşın dostun aynısını sana yapsa ne yapardın ?
Çok çirkin ve hatta hödükçe bir laf etmiş. Bu sözün üstüne hala sevgilin olarak kalacak mı?İyi geceler herkese. Aylar önce iş yerinde benim üstüm olan biriyle tartıştım. O kişi de tartışma esnasında üste çıkmak için bir yalan söyledi. Söylerken de buradaki herkes biliyor ki diye söze başladı. Oradaki herkesin üstü olduğu için kimse bir şey demedi. Benim sevgilim de oradaydı o da bir şey demedi. Sonra bana orada bir şey demediğim icin pişmanım vicdan azabı çekiyorum vs dedi konuyu kapandı. Ama ben konuyu kapatamadim içimde. Bugün bu konu açıldı tartıştık biraz. O kişinin bana yaptığını hiç umursamadığını, hiçbir şey olmamış gibi davrandığını söyledim. O da ilişkisinin mesafeli olduğunu söyledi sonra da "iftira atarak küçük düşürmeye çalıştığı kişi sensin ben değilim" dedi. Bu son söz beni çok kırdı. Bana sandığım gibi değer vermediğini düşünüyorum. Ama aslında ne düşünmem gerektiğini bilemiyorum. Kafam çok karışık. Çok mu beklenti içindeyim bilemiyorum. size anlatmak istedim.
Evet, arkanızda durmamış...Yola çıkılmaz böyle biriyle...İyi geceler herkese. Aylar önce iş yerinde benim üstüm olan biriyle tartıştım. O kişi de tartışma esnasında üste çıkmak için bir yalan söyledi. Söylerken de buradaki herkes biliyor ki diye söze başladı. Oradaki herkesin üstü olduğu için kimse bir şey demedi. Benim sevgilim de oradaydı o da bir şey demedi. Sonra bana orada bir şey demediğim icin pişmanım vicdan azabı çekiyorum vs dedi konuyu kapandı. Ama ben konuyu kapatamadim içimde. Bugün bu konu açıldı tartıştık biraz. O kişinin bana yaptığını hiç umursamadığını, hiçbir şey olmamış gibi davrandığını söyledim. O da ilişkisinin mesafeli olduğunu söyledi sonra da "iftira atarak küçük düşürmeye çalıştığı kişi sensin ben değilim" dedi. Bu son söz beni çok kırdı. Bana sandığım gibi değer vermediğini düşünüyorum. Ama aslında ne düşünmem gerektiğini bilemiyorum. Kafam çok karışık. Çok mu beklenti içindeyim bilemiyorum. size anlatmak istedim.
Bilmiyorum. Bitirmem gerekiyor heralde.Çok çirkin ve hatta hödükçe bir laf etmiş. Bu sözün üstüne hala sevgilin olarak kalacak mı?
Sanki ben onu kendi meseleme alet ediyormuşum gibi davranıyor. Bilmiyorum gerçekten ben mi yanlış davranıyorum. Bu söze ayrı üzüldüm, onu alaksiz bir konuda doldurmaya çalışan insan konumuna düşmeme ayrı üzüldüm.Gerçekten son zamanlarda insanların davranışlarının kalitesi öyle düşüyor ki okuduklarıma bazen yaşadıklarıma inanamıyorum…Nasıl bir insan hayatında olan, değer verdiği insana böyle bencilce bir cümle kurabilir? Terk edin gitsin ya, biliyorum söylemesi kolay yapması zor ama bu nasıl çirkin bi cümle ya ve ilişkide kalırsanız bu cümleler çoğalacak ve hiçbir zaman arkanızda durmayacak
Sırf ucu kendine dokunmadı diye ohhhh demiş resmen, konu sadece sizi ilgilendirse de iftiraya uğradığınızı söylüyorsunuz insan o an doğrusunu bildiği şeyi söylemez mi hele ki sevgiliyseniz? Hiç karakterli bir duruş gibi gelmedi banaSanki ben onu kendi meseleme alet ediyormuşum gibi davranıyor. Bilmiyorum gerçekten ben mi yanlış davranıyorum. Bu söze ayrı üzüldüm, onu alaksiz bir konuda doldurmaya çalışan insan konumuna düşmeme ayrı üzüldüm.
Seni seven ve sana değer veren kişi, sen zor durumda kaldığında sonunu düşünmeden sana destek olur. Astmış üstmüş düşünmez.Bilmiyorum. Bitirmem gerekiyor heralde.
Haklısınız. Bitireceğim ben de galiba.Ben böyle Bi durumda herhangi Bi iş arkadaşımın bile yanında olurum. Totomun korkusundan susmam. Haksızlığa da iftiraya da gelemem. Bi de bu adam sevgili. Hiç bu sıfatı haketmiyor. Bu adamdan eş de olmaz dost da olmaz. Sinsi.
Herhalde taze bir ilişki diye varsayıyorum bu davranışından dolayı... Madem haklı olduğunuz konuda "kişisel meselen" deyip kestirip atmış, hayatınızın onunla paylaştığınız kısmını da kişiselleştirin ve def edin gitsin. Sizin iyi gününüzde yanınızda olmayı asla hak etmiyor.Sanki ben onu iş arkadasina karşı dolduruyormuşum gibi bir tavra büründü. Bu senin kişisel meselen falan dedi. Kendimi çok kötü hissettim. Bu konuyu tartışmaya açarak kötü mü yaptım gerçekten bilemiyorum.
İyi geceler herkese. Aylar önce iş yerinde benim üstüm olan biriyle tartıştım. O kişi de tartışma esnasında üste çıkmak için bir yalan söyledi. Söylerken de buradaki herkes biliyor ki diye söze başladı. Oradaki herkesin üstü olduğu için kimse bir şey demedi. Benim sevgilim de oradaydı o da bir şey demedi. Sonra bana orada bir şey demediğim icin pişmanım vicdan azabı çekiyorum vs dedi konuyu kapandı. Ama ben konuyu kapatamadim içimde. Bugün bu konu açıldı tartıştık biraz. O kişinin bana yaptığını hiç umursamadığını, hiçbir şey olmamış gibi davrandığını söyledim. O da ilişkisinin mesafeli olduğunu söyledi sonra da "iftira atarak küçük düşürmeye çalıştığı kişi sensin ben değilim" dedi. Bu son söz beni çok kırdı. Bana sandığım gibi değer vermediğini düşünüyorum. Ama aslında ne düşünmem gerektiğini bilemiyorum. Kafam çok karışık. Çok mu beklenti içindeyim bilemiyorum. size anlatmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?