- 1 Eylül 2021
- 5.142
- 19.365
- 198
- Konu Sahibi byebyeblackbird
-
Hayır ama ben o benim meseleme karışsın, benim sevgilim diye beni hep savunsun vs demiyorum. O kişi buradaki herkes biliyor sen böyle yapıyorsun şöyle yapıyorsun vs dedi. Sonuçta onu şahit tutuyor bu kısma müdahale edebilirdi. Sonra iş yerindeki başka biriyle de konuştuk ben boyle dedi sizi de şahit tutarak dediğimde haklısın ama o yükselecek vs falan dediler. Ben o kişilerden bir duruş beklemiyorum ama sevgilim olan kişiden bekledim.Ben o yuzden isyeri aşklarına karsiyim. İki acidan bakarsaniz iyi olur.
1 sevgiliniz o isyerinde olmayabilirdi siz kendi başınıza çözmek zorunda kalirdiniz yine
3 beklentiler daima yaralar is yerinde cok destekci aramayin herkes kendini düşünür hele bu devirde is bulmak zorken kimse üst birini karşına almaz
Iyice düşünün tasinin kirginliginizi belli edin. Ama ayrilip ayrilamamk size kalmis ise girdiysenoz kendi sorununuzu kendiniz çözün
Bu cumleden sonra ılıskınızı sorgulamssınızdır herhlde?Cunku umrunda degilsiniz."iftira atarak küçük düşürmeye çalıştığı kişi sensin ben değilim" dedi
Sorguladım sorguluyorum da hala. Bu cümle çok ağırıma gitti. Ama o sanki ben onu kendi sorunlarımın içine çekiyormuşum gibi davrandı Senin meselende senle aynı şiddette tepki vermemi bekleyemezsin dedi. Ama o zaten hiç tepki vermedi ki. Öyle mi yapmış oluyorum bunu bilemediğim için buraya yazdım.Bu cumleden sonra ılıskınızı sorgulamssınızdır herhlde?Cunku umrunda degilsiniz.
Bana sanki yılan olan benmişim gibi hissettirdi.Sevgili değil yılan.
işte önemli olan da bu zaten; size kendinizi berbat hissettiren biriyle birliktesiniz.Bana sanki yılan olan benmişim gibi hissettirdi.
Doğru diyorsunuz. Kendimi bu kadar üzmeme değmiyor.işte önemli olan da bu zaten; size kendinizi berbat hissettiren biriyle birliktesiniz.
hayat zaten yeteri kadar zor.
Muhtemelen öyle yapacağım ama yine de çok üzülüyorum.Herhalde taze bir ilişki diye varsayıyorum bu davranışından dolayı... Madem haklı olduğunuz konuda "kişisel meselen" deyip kestirip atmış, hayatınızın onunla paylaştığınız kısmını da kişiselleştirin ve def edin gitsin. Sizin iyi gününüzde yanınızda olmayı asla hak etmiyor.
Zaten o tartışmadan sonra hiç yazmadı. Muhtemelen beni suçluyordur. Ama ben de malım bu kadar üzülüyorum.Bence siz doğru düşünüyorsunuz arkanızda bile duramayacak sizi savunamayacak biriyle olmaz.
Size sahip cıkmamişİyi geceler herkese. Aylar önce iş yerinde benim üstüm olan biriyle tartıştım. O kişi de tartışma esnasında üste çıkmak için bir yalan söyledi. Söylerken de buradaki herkes biliyor ki diye söze başladı. Oradaki herkesin üstü olduğu için kimse bir şey demedi. Benim sevgilim de oradaydı o da bir şey demedi. Sonra bana orada bir şey demediğim icin pişmanım vicdan azabı çekiyorum vs dedi konuyu kapandı. Ama ben konuyu kapatamadim içimde. Bugün bu konu açıldı tartıştık biraz. O kişinin bana yaptığını hiç umursamadığını, hiçbir şey olmamış gibi davrandığını söyledim. O da ilişkisinin mesafeli olduğunu söyledi sonra da "iftira atarak küçük düşürmeye çalıştığı kişi sensin ben değilim" dedi. Bu son söz beni çok kırdı. Bana sandığım gibi değer vermediğini düşünüyorum. Ama aslında ne düşünmem gerektiğini bilemiyorum. Kafam çok karışık. Çok mu beklenti içindeyim bilemiyorum. size anlatmak istedim.
Karşımızdakini değiştiremiyoruz bize ağır gelse de içine sinmeyen bir ilişkide olmamak daha iyi olacak.Zaten o tartışmadan sonra hiç yazmadı. Muhtemelen beni suçluyordur. Ama ben de malım bu kadar üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?