- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.570
- 478
Kedi Bey'in ya da Hanım'ın fotosu varsa atsana.Kedim uzun yolda stres oluyor kıyamam ona. Bir arkadaşım var gündüzleri gelip kedimi eglendircek şaklabanlık yapacak onada söyledim kedimi tartıcam kilosunu not alcam bir gram versin geldiğimde bakcam seni çok fena yaparım diye ya da mutsuz olsun esiminde arkadaşımdan çekeceği var bu arada arkadaşıma iyi bir fiyat vericem ondan kabul ediyor
Kedi Bey'in ya da Hanım'ın fotosu varsa atsana.
Ne b.k yerlerse yesinler moduna evrileli bi kac sene olmustur bence xhjxjxjPeki eşinde çocuğun otobüsle gitmesi konusunda seni haklı buluyor mu? Lütfen ciddi cevap ver çok merak ettim
Hayır bir insan bu kadar uyumlu bir eşi nasıl bulur ona şaşırıcam daAmaaann
Ne b.k yerlerse yesinler moduna evrileli bi kac sene olmustur bence xhjxjxj
Yazmak istiyorumYeter artk sıkıldım yorum yazmanizi istemiyorum biz konustik ve ailecek çözüme vardık bende gidiyorum tatile yorum yazilmasin artk!!!
Çözüm ne onu da söyleyip kapatın ama kim otobüste gidiyor ya da kim gelmiyor.Yeter artk sıkıldım yorum yazmanizi istemiyorum biz konustik ve ailecek çözüme vardık bende gidiyorum tatile yorum yazilmasin artk!!!
Esinin normal olduguna inaniyo musun gercekten? Jdjxjxj ben kocama bilezikleri bozdurup kediye dugun salonu tutcam desem hem cocugun hem kedinin velayetini alir gider, yetmez ülke degistirir. JxjxjxjHayır bir insan bu kadar uyumlu bir eşi nasıl bulur ona şaşırıcam da
Kız çocuğu otobüse verdiler miYeter artk sıkıldım yorum yazmanizi istemiyorum biz konustik ve ailecek çözüme vardık bende gidiyorum tatile yorum yazilmasin artk!!!
Ama biz seni cok sevdikYeter artk sıkıldım yorum yazmanizi istemiyorum biz konustik ve ailecek çözüme vardık bende gidiyorum tatile yorum yazilmasin artk!!!
Hayır canım çocuk bagajda gidecekmiş hshshhddkkdjKız çocuğu otobüse verdiler mikabul ettirdin mi
Babayı şu şekil bagajda götürmüyorsunuzdur inş.Yeter artk sıkıldım yorum yazmanizi istemiyorum biz konustik ve ailecek çözüme vardık bende gidiyorum tatile yorum yazilmasin artk!!!
Dobloyla mı gidiyorlar acabaHayır canım çocuk bagajda gidecekmiş hshshhddkkdj
Hshshs gözümden yaş geldiBabayı şu şekil bagajda götürmüyorsunuzdur inş.
yok bu bizimle dalga geçiyor. yazıp oturup halimize gülüyor bence. gerçek olamaz bu karakter. gerçekse de gülse birsel e haber verelim bu tiplemeyi yapsın. zira gerçekse dümdüz zeka geriliği varKedim uzun yolda stres oluyor kıyamam ona. Bir arkadaşım var gündüzleri gelip kedimi eglendircek şaklabanlık yapacak onada söyledim kedimi tartıcam kilosunu not alcam bir gram versin geldiğimde bakcam seni çok fena yaparım diye ya da mutsuz olsun esiminde arkadaşımdan çekeceği var bu arada arkadaşıma iyi bir fiyat vericem ondan kabul ediyor
Ay gercekten Gulse Birsellik bxbbxbyok bu bizimle dalga geçiyor. yazıp oturup halimize gülüyor bence. gerçek olamaz bu karakter. gerçekse de gülse birsel e haber verelim bu tiplemeyi yapsın. zira gerçekse dümdüz zeka geriliği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?