Bir tatil kargaşası ailem beni tatile götürmek istemiyor

Bu nasıl bir kafa allah etrafınızdakilere sabır versin ben ablanızın yerinde olsam asla birdaha sizle konuşmazdım

Yeğenim gelmeyecek bizimle arkadaşım gündüz hem kedime hem yeğenime şaklabanlık yapacak akşamda eşimle maç fln izlerler avmye götürür onu eşim top oynarlar ikisi zaten iyi anlasyor konuyu kapatn lütfenn
Eşinle yeğenin mi kalacaklar evde

Yeğen gelmeyecekmiş sanırım abla çocuğunu kayınvalidesine bırakıp tatile gidiyor
İnsanın hayal dünyası ne kadar geniş okyanus gibi

Ama biz seni cok sevdik
ay beni sinir bastı valla sevemedim ne yalan söyleyim hatta nefretlik bir karakter. 7 yaşındaki çocuğu otobüsle göndermeyi düşünüyor çünkü tatil heyecan yapıyormuş çişi geliyormuş sık sık. çocuğa teklif etmiş o da severek kabul etmiş. muavine de tam 150 tl verecekmiş çocuğa baksın diye.ay düşündükçe sinirim bozuluyor
bi de dönünce kediyi tartacakmış gramajı azalırsa parayla ayarladığı şaklaban arkadaşı yeterince eğlendiremediği için onun burnundan getirecekmiş. valla migrenim olsa tutardı yeminle

Ay yok daha saçma arkadaşına bırakacakmış ablası hem de konu sahibinin arkadaşına
Tabii konu sahibi sağlam referans arkadaşı için neden ki bırakmasın

Arabanin arkaya romork taksaniz? Boylece kedi de gelebilir hatta esiniz bile gelir

Siz de burada bizi eğlendiriyorsunuz valla,hem de parasız. Para versek böyle üye bulamazdık yeminle

Yahu siz çocuk musunuz, verdiğiniz tepkiler çok komik ve saçma, insanlar rahat etmek istiyor neden huzur vermiyorsunuz ...

Ay bu o üye mi

Yeğenim gelmeyecek bizimle arkadaşım gündüz hem kedime hem yeğenime şaklabanlık yapacak akşamda eşimle maç fln izlerler avmye götürür onu eşim top oynarlar ikisi zaten iyi anlasyor konuyu kapatn lütfenn
Yeğeninin anne babası geliyor mu peki? hikayeyi yarım bırakma

iyyy benim prensesim kraliçeler gibi yaşayacak. onu böyle ofis köşelerinde asla harcatmam.

Arkadaşım onu daha iyi eğlendirir eminim ne isterse yapcak ona görede parasını alacak
Parayla herseyi yaptirabileceginizi mi dusunuyorsunuz? Madem paraniz var kendiniz gidin tatile ne milletin pesine kuyruk oluyorsunuz. Bi de keske hersey parayla alinabilseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…