Böyle işi günlük beş bine belki yaparım o da 6 saat.Arkadaşım onu daha iyi eğlendirir eminim ne isterse yapcak ona görede parasını alacak
Ne iş yapıyorsun merak ettim para bol Her yere saçıyorsun hshshArkadaşım onu daha iyi eğlendirir eminim ne isterse yapcak ona görede parasını alacak
Yok ya parası da yok ki.Parayla herseyi yaptirabileceginizi mi dusunuyorsunuz? Madem paraniz var kendiniz gidin tatile ne milletin pesine kuyruk oluyorsunuz. Bi de keske hersey parayla alinabilseydi
Siz iyimisiniz hanımefendi? Biz zaten eylülde otel ayartik eşimle kendime ama burda ailemde tatile gidiyorsa ben yabancı gibi köşede mi durcam tabiki de atlycam arabaya gidecem tatile millet dediğinz annem babam bensiz tatilin ne tadı olacak yeğenim küçük babam.yasli asıl onların ne işi var tatildeParayla herseyi yaptirabileceginizi mi dusunuyorsunuz? Madem paraniz var kendiniz gidin tatile ne milletin pesine kuyruk oluyorsunuz. Bi de keske hersey parayla alinabilseydi
Başlığınızı tekrar okuyun benceSiz iyimisiniz hanımefendi? Biz zaten eylülde otel ayartik eşimle kendime ama burda ailemde tatile gidiyorsa ben yabancı gibi köşede mi durcam tabiki de atlycam arabaya gidecem tatile millet dediğinz annem babam bensiz tatilin ne tadı olacak yeğenim küçük babam.yasli asıl onların ne işi var tatilde
Taaaabi efenim. En çok tatili sen hakediyorsunSiz iyimisiniz hanımefendi? Biz zaten eylülde otel ayartik eşimle kendime ama burda ailemde tatile gidiyorsa ben yabancı gibi köşede mi durcam tabiki de atlycam arabaya gidecem tatile millet dediğinz annem babam bensiz tatilin ne tadı olacak yeğenim küçük babam.yasli asıl onların ne işi var tatilde
Kedimi yegenimi karşısına koycak onların karşısında kendisi hareketler yapcak onlari eğlendircek şaklabanlık budur bunuda size benmi anlattim hanımefendi yaniBöyle işi günlük beş bine belki yaparım o da 6 saat.
Şimdi sizin düşündüğünüz ile arkadaşınızın düşündüğü arasında uçurum vardır yalnız.
Cık olmuyor ya hangi anne,baba çocuğunu referansı siz olan tanımadığı birine ve akşam da eniştesine bırakıp gider ya
Bence sizin kediniz de yok yeğeniniz de ondan bu kadar belli ediyorsunuz.
Kediye şaklabanlık yapacakmışili dakika sonra patiyi suratına koyar kedi. Gelemezler kediler öyle şeylere
Ailede 1 tane normal insan yok dedim ben. Kız dikkat et de arkadaşın şaklabanlığın dozunu kaçırıp eşle de eğlenmesin devir kötü kolla g.tüYeğenim gelmeyecek bizimle arkadaşım gündüz hem kedime hem yeğenime şaklabanlık yapacak akşamda eşimle maç fln izlerler avmye götürür onu eşim top oynarlar ikisi zaten iyi anlasyor konuyu kapatn lütfenn
Eğer arkadaşın canı sıkılıp eğleneyim diye konu açmadıysa 7 yaşındaki çocuk ‘ben nasıl aileye doğmuşum’ diye isyan ediyor ve belki kendisini iyi biri kurtarır diye otobüse binmek istiyor.Yok deve demek istiyorum.
Kendiniz otobüsle gelin yahu koskoca kadınsınız. Sizin poponuza yer açılsın diye 7 yaşındaki çocuk otobüse mi bindirilecek!
O kocada leblebi kadar beyin varsa şaklabanı alır rahat eder. Bundan iyidirAilede 1 tane normal insan yok dedim ben. Kız dikkat et de arkadaşın şaklabanlığın dozunu kaçırıp eşle de eğlenmesin devir kötü kolla g.tü
Bol para da 150-200 tek kişilik fast food öğünü.Ne iş yapıyorsun merak ettim para bol Her yere saçıyorsun hshsh
Her yere 150şer 150şer dağıtıyorBol para da 150-200 tek kişilik fast food öğünü.
Ya siz ne kötü kalpli birisiniz masum kedim masum yeğenimi eğlendirmek için tuttuğum şaklabanı bile kocamla düşünebiliyorsunzO kocada leblebi kadar beyin varsa şaklabanı alır rahat eder. Bundan iyidir
siz böyle bir cümle kurunca bir kez daha ne kadar doğru bir tesbit yaptığımı anladımYa siz ne kötü kalpli birisiniz masum kedim masum yeğenimi eğlendirmek için tuttuğum şaklabanı bile kocamla düşünebiliyorsunz
Gel gorki seni istemiyorlar. Kendilerince bi plan yapmislar tatile gidecekler ve sen bu plana dahil degilsin arsizligin alemi yokSiz iyimisiniz hanımefendi? Biz zaten eylülde otel ayartik eşimle kendime ama burda ailemde tatile gidiyorsa ben yabancı gibi köşede mi durcam tabiki de atlycam arabaya gidecem tatile millet dediğinz annem babam bensiz tatilin ne tadı olacak yeğenim küçük babam.yasli asıl onların ne işi var tatilde
Şaklaban değil kız öyle deme kedine üvey anne o iyi geçin valla alırlar altından minderiniYa siz ne kötü kalpli birisiniz masum kedim masum yeğenimi eğlendirmek için tuttuğum şaklabanı bile kocamla düşünebiliyorsunz
Kedi şöyle bakar. Ne yapıyor bu değişik der üç dakika bile geçmeden ilgisini kaybeder ve döner kçını yatar. Ne anlatıyorsunuz sizKedimi yegenimi karşısına koycak onların karşısında kendisi hareketler yapcak onlari eğlendircek şaklabanlık budur bunuda size benmi anlattim hanımefendi yani
Siz gerçek değilsiniz ya ben eminim buna. Tamamen kendinizce eğlenmek için buradasınız başka bir şey değil. Saçma sapan konular açarak güya eğleniyorsunuz, nesinden zevk alıyorsunuz onu anlamıyorum.Siz iyimisiniz hanımefendi? Biz zaten eylülde otel ayartik eşimle kendime ama burda ailemde tatile gidiyorsa ben yabancı gibi köşede mi durcam tabiki de atlycam arabaya gidecem tatile millet dediğinz annem babam bensiz tatilin ne tadı olacak yeğenim küçük babam.yasli asıl onların ne işi var tatilde
Daha entrikalı açsa daha çok rağbet görür pek beceremiyor konuları yavanSiz gerçek değilsiniz ya ben eminim buna. Tamamen kendinizce eğlenmek için buradasınız başka bir şey değil. Saçma sapan konular açarak güya eğleniyorsunuz, nesinden zevk alıyorsunuz onu anlamıyorum.
Yormuyor mu sizi başkası gibi davranmak, sırf eğlenmek için böyle saçma şeyler yapmak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?