Aynen öyle. Hiç komik olmayan düşük Iqlu bir troll kendisi. forumdaki insanlarla dalga geçmeye çalıştığı kaçıncı embesilce konusu. Daha önce kedime doğumgünü partisi yapmak istiyorum eşim izin vermiyor, kayınvalideme saldırdım gibi abuk sabuk konuları vardı şimdi de bu aptalca konuyu açmış. Keşke etkileşim verilmese buna.IBAN at da biz sana verelim o parayı, ekşi’ye dön biraz. Sıktın burada.
Diyeyim üzülmeyinArkadaşlar ben size derdimi açtım yazdım gelen tepkilere bak neredeyse bana ne kötü teyzesin diycekler var ben her şeyi düşündüm yigenim için onu çok seviyorum o zaten kendisi de istiyor otobüsle gelirim teyzem de gelsin orda birlikte yüzcez diyor ben yigenimi nasl düşünemem şaka gibisiniz ya her geldiğinde bize ona en sevdiği tatlıdan yaparim bile
Konu sosyal deney konusu muMerhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Merhaba cok endıselendım nasıl kaybolmuş olay nasıl gelısmıs dehset ıcındeyimBizim burda 10 yasinda kiz çocuğu kayıp 5 gün oldu hala bulunamadı lütfen o çocuğu size asla emanet etmesinler başına hersey gelebilir.siz otobüsle gidin ya da hiç gitmeyin.
Olayın içeriğini açıkçası pek bilmiyorum biz küçük Bi ilçede yaşıyoruz instagramda paylaşmislardi sonra komsum otobüse binip osmaniyeye gitmis dedi ama kim tarafından kandırıldı şuan akıbeti nedir bilinmiyorMerhaba cok endıselendım nasıl kaybolmuş olay nasıl gelısmıs dehset ıcındeyim
Yiğen değil yeğen.Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Kedili mevzularda komik gibiydin, bu olmadı. Sonraki konuya inş.Arkadaşlar ben size derdimi açtım yazdım gelen tepkilere bak neredeyse bana ne kötü teyzesin diycekler var ben her şeyi düşündüm yigenim için onu çok seviyorum o zaten kendisi de istiyor otobüsle gelirim teyzem de gelsin orda birlikte yüzcez diyor ben yigenimi nasl düşünemem şaka gibisiniz ya her geldiğinde bize ona en sevdiği tatlıdan yaparim bile
sen niye otobüse binmiyosun ablacım? ablanlar tatile giderken niye seni götürmek için çocuğunu otobüse bıraksın. Lütfetmişsin bide teklif ederek. Bu kafaya nasıl ulaşıyosunuz tertemiz vallahi mis misMerhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Ya açıkladım ben neden otobüse binemedigimi napcam ya ben tatile gitmek istiyorum daha olmadı bagaja biner babam bananesen niye otobüse binmiyosun ablacım? ablanlar tatile giderken niye seni götürmek için çocuğunu otobüse bıraksın. Lütfetmişsin bide teklif ederek. Bu kafaya nasıl ulaşıyosunuz tertemiz vallahi mis mis
Arkadaşlar ben size derdimi açtım yazdım gelen tepkilere bak neredeyse bana ne kötü teyzesin diycekler var ben her şeyi düşündüm yigenim için onu çok seviyorum o zaten kendisi de istiyor otobüsle gelirim teyzem de gelsin orda birlikte yüzcez diyor ben yigenimi nasl düşünemem şaka gibisiniz ya her geldiğinde bize ona en sevdiği tatlıdan yaparim bile
Ayaklarini yere vurdun mu, dogru soyleYa açıkladım ben neden otobüse binemedigimi napcam ya ben tatile gitmek istiyorum daha olmadı bagaja biner babam banane
Siz şakamısınız. 7 yaşında küçücük çocuğu tek başına otobüsle yollamak için kafayı yemiş olmalı insan. Allahtan ailen aklı başında. Bence sizi istemiyorlar tatilde yanlarında. Neden zorluyorsunuz.Millet dediğiniz benim ailem hem benim yeğenim seviyor kalabalık ortamı otobüste eğlenir diye düşündüm
sabah sabah sinirlerimi bozmak istemiyorum vallahi, benden uzak allaha yakın zihniyetsizYa açıkladım ben neden otobüse binemedigimi napcam ya ben tatile gitmek istiyorum daha olmadı bagaja biner babam banane
Siz şaka mısınız?Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?