Bir tatil kargaşası ailem beni tatile götürmek istemiyor

Sen ne saçmalıyorsun tatillik paramızda mi yok o kadar mı fakiriz sandın kedime eşim bakcak o evde olacak o benim değerlim her gün görüntülü konuscaz zaten telefonda ki 3 günlük bir tatli bu
Kesin mikrop kapar eşiniz bakınca. Sizin kadar dikkatli olmaz ki

Aileniz sizi tatile götürmek istememekde haklı. 7 yaşındaki çocuk için düşündükleriniz hiç sağlıklı değil. Allah ailenze sabır versin.

Sosyal deney mi yapıyorsun yoksa ruh hastası mısın

Sen git otobüse bin veya otostop çek veya bisikletle git veya yüzerek git bunların hepsi daha mantıklı 7 yaşındaki bir küçücük yavruyu otobüse tek bindirip muavıne emanet etmekten

Ortam ne pis olmuş sizin haberiniz var mı

Kaç defa sapık muhabir haberi okudum

Sen ne saçmalıyorsun tatillik paramızda mi yok o kadar mı fakiriz sandın kedime eşim bakcak o evde olacak o benim değerlim her gün görüntülü konuscaz zaten telefonda ki 3 günlük bir tatli bu
Yok paran ki ailenin yanına kurnazlık yapıp tatili bedavaya getirmeye gitmişsin

150 tl verecekmiş aman ne çok para muavin VIP koltuğunu verebilir bile o paraya ne yapılmaz ki

Cahil seni

Siz neden otobüsle gitmiyorsunuz?
Mantık, ortamı ne zaman terk etti tam olarak?
Komik olsun diye mi açtınız konuyu?

Esiniz bu mevzuyu ogrenince ne tepki verdi? Bosanma davasi vs?
Annesini tartaklayan kadınla hala evli bu konu onu sallamaz bile

Adama sormuşlar karından korkuyor musun

Ne korkacam demiş

Ütümü yaptım evimi süpürdüm yemek hazır

İşini halletmeden korksun demiş

Bunlarında o hesap

hamımköylü lükte çığır açtı

Konunuz çok saçma ve hiç inandırıcı gelmedi. 4 yetişkin 1 çocuk tatile gidecek ancak kalacak yeri gidince ayarlayacak. 7 yaşında çocuğu otobüse bindirme fikri zaten başlı başına bir facia. O yaşlarda çocuğum var kardeşim kendi rahatı için böyle bir teklifle gelseydi muhtemelen artık kardeşim olamazdı. Ancak yine normal karşılamışlar belli ki aileniz de pek normal değil çünkü siz eşinizle tatile gideceğinizi söylediğiniz de bizsiz nasıl tatil yapacaksınız sözü normal olmadıklarını düşünmek için yeterli

Ay ben şimdi anladım konuyu. Bence aileniz muavine verilecek 150 lirayı vermezsiniz ve kendileri vermek zorunda kalırlar diye kabul etmiyorlar.
Siz en iyisi kardeşinizle ortak bir banka hesabı açtırin. Muavine verilecek parayı buraya yatırın. Sonra bir notere gidip "Bu hesaptaki para çocuğu getiren muavine verilecektir, muavin çocuğu getirmediği müddetçe bu parayı alamayacaktır, taraflar bu parayı başka bir amaç için çekip kullanamayacaktir." şeklinde bir sözleşme yapın. Sorun ancak bu şekilde çözülür.
Aileniz çok cimriymis, akıl alır gibi değil.

Ne kadan da bonkör Bi gadın.
Bana da at 3 5

Kedinize doğum günü yapmak için bilezik bozdurmak istediğinizi biliyorlarsa, yeğen için teklif ettiğiniz 100-150 lira az gelmiştir. Yok mu kolye, yüzük falan onu teklif edin. Bence kesin kabul ederler

K
Esiniz bu mevzuyu ogrenince ne tepki verdi? Bosanma davasi vs?
1- ya kocası yok, hayal ürünü -ki hayal olması yüksek ihtimal.
2- kocası da onun gibi. Aferin karım çok zeki, 150 tl ye çocuğu emanet edeceği muavin bulmuş demiştir. Ben diğer türlüsünü düşünemiyorum

Önceki konularına bakarsanız kedisine doğumgünü yapmayı planlayan bir insanı fazla ciddiye alıp yazışmaları boşuna altı sayfaya çıkardığınızı görürsünüz

Siz niye otobüsle gitmiyorsunuz da yeğeninizi otobüsle gönderiyorsunuz. 7 yaşında bir çocuğu muavine hayatta emanet etmem. Kendi konforunuzdan ödün verip kendiniz otobüse binin çok gitmek istiyorsanız. Ayrıca sizinle gitmek istemiyorlar diye sinirlenmeye de hakkınız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…