- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.511
- 798
Kesin mikrop kapar eşiniz bakınca. Sizin kadar dikkatli olmaz kiSen ne saçmalıyorsun tatillik paramızda mi yok o kadar mı fakiriz sandın kedime eşim bakcak o evde olacak o benim değerlim her gün görüntülü konuscaz zaten telefonda ki 3 günlük bir tatli bu
Sosyal deney mi yapıyorsun yoksa ruh hastası mısınMerhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Yok paran ki ailenin yanına kurnazlık yapıp tatili bedavaya getirmeye gitmişsinSen ne saçmalıyorsun tatillik paramızda mi yok o kadar mı fakiriz sandın kedime eşim bakcak o evde olacak o benim değerlim her gün görüntülü konuscaz zaten telefonda ki 3 günlük bir tatli bu
Siz neden otobüsle gitmiyorsunuz?Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Annesini tartaklayan kadınla hala evli bu konu onu sallamaz bileEsiniz bu mevzuyu ogrenince ne tepki verdi? Bosanma davasi vs?
Konunuz çok saçma ve hiç inandırıcı gelmedi. 4 yetişkin 1 çocuk tatile gidecek ancak kalacak yeri gidince ayarlayacak. 7 yaşında çocuğu otobüse bindirme fikri zaten başlı başına bir facia. O yaşlarda çocuğum var kardeşim kendi rahatı için böyle bir teklifle gelseydi muhtemelen artık kardeşim olamazdı. Ancak yine normal karşılamışlar belli ki aileniz de pek normal değil çünkü siz eşinizle tatile gideceğinizi söylediğiniz de bizsiz nasıl tatil yapacaksınız sözü normal olmadıklarını düşünmek için yeterliMerhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Ne kadan da bonkör Bi gadın.O daha bebek kedimi nasl verebilirim otobüse zaten uzun yol hiç sevmiyor yoksa tabiki onuda götürürdüm yanımda ama stres olur diye böyle bir şey düşünmedim ayaklarını denize sokmak aklıma geldi tabiki ama eşim bakacağı için gözüm arkada kalmayacak gündüzleri tek.basina sıkılabilir onun içinde çok güvendiğim bir arkadaşımı tembihledim gelip kedimi eğlendircek onada bir miktar para vercem bunun icin
1- ya kocası yok, hayal ürünü -ki hayal olması yüksek ihtimal.Esiniz bu mevzuyu ogrenince ne tepki verdi? Bosanma davasi vs?
Siz niye otobüsle gitmiyorsunuz da yeğeninizi otobüsle gönderiyorsunuz. 7 yaşında bir çocuğu muavine hayatta emanet etmem. Kendi konforunuzdan ödün verip kendiniz otobüse binin çok gitmek istiyorsanız. Ayrıca sizinle gitmek istemiyorlar diye sinirlenmeye de hakkınız yokMerhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?