- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.116
- 748
- Konu Sahibi womansclup
-
İkinci üyelikle mi yazmış, onu görmemişim.Sorguluyor bence.
Sorgulamasa neden ikinci uyelikle yazsın bu durumu
Her seyin farkinda.
Yav bir de af buyrun, bu konunun neresi ikinci üyelikle açılacak kadar sansasyonel?İkinci üyelikle mi yazmış, onu görmemişim.
Sesi soluğu çıkmıyor, belki de asıl üyeliğiyle kendini linç ediyordur şu an fark edilmemek için
Başka konularda örnek anne modeli çiziyorsa oyunu bozmak istememiştir. Yoksa çok saçma gerçekten, bir de çirkin. Burdaki insanlara kim olduğunu belli etmesi ya da etmemesi zerre önemli değil. Kendi vicdanına anlatsın meseleyi, belli ki bir pürüz var ortada.Yav bir de af buyrun, bu konunun neresi ikinci üyelikle açılacak kadar sansasyonel?
Benim bildiğim çok tepki alacak, civcivli konular için alınıyor bu ikinci üyelikler. Yoksa alındıktan sonra saklanıp böyle ota çöpe konular için tekrar tekrar kullanılıyor mu? Şahsen ben bu üyenin esas üyeliğini bilmek isterim.
Ailevi durum olur, ifşa tehlikesi olur, anlarım da. Bu konu için niye ikinci üyelik? Kadın bir evladını dışlıyor bilerek, ben de kim olduğunu bilmek istiyorum. Ki tanıdığımız bir üyelikse uzak durmak isterim şahsından. Bu da benim hakkım yani.
Aman Esra hanımcım, siz de haklısınız.Başka konularda örnek anne modeli çiziyorsa oyunu bozmak istememiştir. Yoksa çok saçma gerçekten, bir de çirkin. Burdaki insanlara kim olduğunu belli etmesi ya da etmemesi zerre önemli değil. Kendi vicdanına anlatsın meseleyi, belli ki bir pürüz var ortada.
Bana pek de öğretmen gibi gelmedi konu sahibi. Çocuk psikolojisinden bu derece uzak olamaz bir öğretmen, olmamalı daha doğrusu.Aman Esra hanımcım, siz de haklısınız.
Ben de öğretmenim, gözünüzü seveyim sevgili meslektaşlarım, şu dilimizi bir doğru kullanalım. Birkaç kişi yazmış, haklılar. Yapacam, edecem nedir ya? Konuşma dili ile yazı dili farklı işte dilimizde. Dört yıl eğitim fakültesinde ne yaptınız siz ya hu?
konusurken de yazacam, edecem demeyiz ama , siz daha iyi bilirsiniz tabii :)Aman Esra hanımcım, siz de haklısınız.
Ben de öğretmenim, gözünüzü seveyim sevgili meslektaşlarım, şu dilimizi bir doğru kullanalım. Birkaç kişi yazmış, haklılar. Yapacam, edecem nedir ya? Konuşma dili ile yazı dili farklı işte dilimizde. Dört yıl eğitim fakültesinde ne yaptınız siz ya hu?
Diyen var, "yazacağım" diye uzatmak yerine böyle kullanmak günlük konuşma dilinde bir nebze normal. Ama yazı dilinde hiç oluru yok.konusurken de yazacam, edecem demeyiz ama , siz daha iyi bilirsiniz tabii :)
tabii soylerken bi cogumuz spiker falan degilsek, yazacagim diye soylemeyiz fakat yazacam demek de cok kaba duruyor . yazicam gibi daha ince cikiyor agizdan genelde..Diyen var, "yazacağım" diye uzatmak yerine böyle kullanmak günlük konuşma dilinde bir nebze normal. Ama yazı dilinde hiç oluru yok.
Bana mı eleştiriniz, anlayamadım. Ama konuşma dilinde birçok etken var, en basiti bir sürü ağız var. Evet standart olarak kabul göreni İstanbul ağzı. Ama diğerlerini de yanlış kabul edemeyiz. Ama yazı dilinde belli bir standart vardır ve esneklik söz konusu değildir. Eğitim fakültesinde gayet kaliteli hocalardan ders aldığım düşünülürse, yanlış bildiğimi düşünmüyorum.tabii soylerken bi cogumuz spiker falan degilsek, yazacagim diye soylemeyiz fakat yazacam demek de cok kaba duruyor . yazicam gibi daha ince cikiyor agizdan genelde..
egitim fakultesinde ne ogretiyorlar diye vurgu yaparken de bu yazim kurallarini ogrenciye ogretmesi gereken ogretmen bile dogru duzgun bilmiyor ve kullanmiyorsa, kim bilecek ki diye dusunuyor ve uzuluyorum, alinan kirilan ogretmen arkadaslar olmasin :)
yo sizi elestirmedim, genel manada soyledim alinan ogretmen arkadas olmasin yorumlarimiza diye. tabii herkes aldigi egitimin yani sira kendini gelistirmeli. ben muhendisim , suyum buyum diye ortalikta dolanip, 2 kelam edemeyen insanlari gorunce sasiriyorum.Bana mı eleştiriniz, anlayamadım. Ama konuşma dilinde birçok etken var, en basiti bir sürü ağız var. Evet standart olarak kabul göreni İstanbul ağzı. Ama diğerlerini de yanlış kabul edemeyiz. Ama yazı dilinde belli bir standart vardır ve esneklik söz konusu değildir. Eğitim fakültesinde gayet kaliteli hocalardan ders aldığım düşünülürse, yanlış bildiğimi düşünmüyorum.
ben de su an y.disindayim ve doktor kontrolu icin bir cocugumu tr ye getirmem gerekebilir noel tatilinde. onda bile uzuluyorum bir tanesi ardimizda kalirsa uzulur diye. ki ucak biletleri malum, 2 kisi ve 3 kisi arasinda bayagi fark var..Yani arada sirada veya hafta sonlari ailecek koye gitseniz kucuk cocuk daha rahat oluyor diye, anlarim ama ayri dunyalari yasamaniza anlam veremedim
14 aylik kizim var Turkiyede cok rahat uyuyodu koyde, rahat takiliyodu. 11 yasindaki kizimi yasadigimiz ulkede birakip kucugu pof poflamak icin koyemi tasinim napim anlamadim
Bir ara herkesi düzeltme ihtiyacı hissediyordum. Sonra itici olduğum söylendi. "Gramer nazilikten" vazgeçtim. Ama "yazacam" kelimesini görünce dayanamadım artık. Minimum 18 senedir Türkçe konuşup yazıyorsa bir birey, artık ana dilini doğru kullanabilir diye düşünüyorum.yo sizi elestirmedim, genel manada soyledim alinan ogretmen arkadas olmasin yorumlarimiza diye. tabii herkes aldigi egitimin yani sira kendini gelistirmeli. ben muhendisim , suyum buyum diye ortalikta dolanip, 2 kelam edemeyen insanlari gorunce sasiriyorum.
Biz de hektar hektar arazilerimizde atv ile seyahat edip, çocuklarımızı zaten tarzan misali yetiştiriyorduk.Çocuk küçük olunca köyde daha rahat hareket ediyor .Hayvanlar ,meyve ,sebze her şey bol.Şimdi apartmana gitsek eve tıkılıp kalacaz o yüzden.
Ya hadi sizinki saglik sorunu, olabilir mecbur kalmisiniz.ben de su an y.disindayim ve doktor kontrolu icin bir cocugumu tr ye getirmem gerekebilir noel tatilinde. onda bile uzuluyorum bir tanesi ardimizda kalirsa uzulur diye. ki ucak biletleri malum, 2 kisi ve 3 kisi arasinda bayagi fark var..
umarim buyuk cocuk ileride bugunlerini kotu hatirlamaz.. cok uzuldum yavrunun haline..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?