- Konu Sahibi womansclup
-
Şeyma hanım en azından bir taneyle kaldı.Hayretler içinde okudum konu sahibini...şu kafadaki rahatlık Şeyma Subasinda yoktur. Allah herkese nasip etsin, başta büyük oglunuza inşallah
banada cok garip geldi , cocuk hem tatil meselesine incinir hemde bir cocuk bir eli yagda bir eli balda olsa yanina annesini ister. zorunluluk yok hastalik yok ayri kalmak niye ?Büyük oglunuzun sizce anneye ihtiyacı yok mu ? Benim annem beni bırakıp tatile gitse yedi yaşındayken hatırlardim hele ki ondan ayrı yaşıyorsam sırf kardeşim rahat etsin diye . Çok degisik geldi bana yanlış anlamayın anneliginizi eleştirmiyorum da küçüğün rahatı önemli ama büyük olan çocuk da eğitim alıyor sonuçta onun da anne ilgisine ihtiyacı yok mu ?
Küçük köyde mutlu, küçük suyu seviyor, o olunca büyükle olan bağım azaldı tabi ki....
Hayretle okuyorum mesajlarınızı
Çünkü ablamiz küçük oğluyla kendine ayrı bir hayat kurmuşbanada cok garip geldi , cocuk hem tatil meselesine incinir hemde bir cocuk bir eli yagda bir eli balda olsa yanina annesini ister. zorunluluk yok hastalik yok ayri kalmak niye ?
Asıl üyeliğinizle yaazmadığınıza göre durumun absürdlüğünün farkındasınızBüyük oğlum 9 yaşında bu arada .Bu izin alıp açtığım ikinci bir üyelik .Yaşı sallamış olabilirm
Bakımda sorun yok ama psikolojik etkisini düşünmemiştim gerçekten inanın.
Bir de gariptir ki hiç sorgulamamışsınız yaptığınız şeyi. Demek ki eşinize de size de çok mantıklı geldi bu durum.
Aslında okul açılmadan gidecektik ama fırsat olmadı .Benim de bir anda aklıma geldi açıkcası nasıl olur diye .Çünkü küçük su hastası çok seviyor .İyi gelir diye düşündüm
Tatili bile küçük sever diye istiyorsunuz. Büyüğü silmişsiniz resmen, yazık.Aslında okul açılmadan gidecektik ama fırsat olmadı .Benim de bir anda aklıma geldi açıkcası nasıl olur diye .Çünkü küçük su hastası çok seviyor .İyi gelir diye düşündüm
İkinci seçenek bizimle dalga dalga geçiyor oluşu olabilir.Bence o yüzden ikinci üyelik alınıp açılmış konu. Yadırganacağı aşikar bir konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?