- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
Yasitlarimin birer birer sözlendigini nisanlandigini evlendigini duyuncs insan ister istemez soruyor kendisine bende niye tik yok diyeDaha 24 yaşında bunalıma girmişsin daha dur yaşın çok genç üstelik yurtdışındasın illa Türk olacak diye kural mı var bakarsın karşına o ülkeden bir kısmet çıkar erkekler yabancı evlilik yapıyor da kadınlar neden yapamasın.
ayy insallah sagolun :)İnsallah bekar ,seni seven birini bulursun.:)
Yasitlarimin birer birer sözlendigini nisanlandigini evlendigini duyuncs insan ister istemez soruyor kendisine bende niye tik yok diyehayirlisi tabii herseyin
Valla yakisikli guleryuzlu adamda da evlenmicez demekki :)
Isin espiriside daha dikkatli olunuz efenim
evet düsünürdum galibayaşıtların birer birer işe girip kariyer yapsa yine de bunları düşünür müydün?
evet düsünürdum galiba
evet galiba ama ne bileyim hoslandim ve o bana bakip gülümseyisi hala unutamiyorum cok tatliydi :/Bence siz adamın tavırlarını yanlış anlamışsınız. Alt tarafı güler yüzlü davranmış , fazla anlam yüklemişsiniz
almanyasen boşver başkasını hatta bana kalırsa hangi ülkedesin bilmiyorum da böyle avrupa filansa o ülkeden bir kısmet bak türklerden hayır yok
Canim o adami esine yskistirmamani dogru bulmadim.Size dün basimdan gecen cok güzel birseyin nasil kötü sonuclandigini paylasmak istiyorum.
Ben yurt disindanim. 24üme gircen 2 hafta sonra.
Dün bir markete gittim icecek almaya. Kasadaki cocuk Türktü. Onu daha önceden de görüp etkilenmistim. Bu sefer kasa da görünce cok sevindim. Herneyse cocuk o kadar iyi birisiydi ki bana sira geldiginde cok güzel bir sekilde merhaba dedi.. isini cok güzel yapti benle ilgilenerek birde hep gözümün icine bakti ilk merhabadan sonra. Ve sürekli gülümsedi.. ya icim gitti.. ondan accayip positif bir enerji aldim.. cok iyi bir insana benziyordu. Ben bunun bana tatli tatli bakmasini ve gülümsemesini yanlis anladim galiba ve ordan cikar cikmaz sol gogusunde yazilan ismi aramaya basladim facede. BIRDE NE GÖREYIM EVLIYMIS((((((( Sasirdim.. evli olmasina ihtimal bile verememistim cünkü cocuk asagi yukari 25 gösteriyordu ama sanirim 30lu yaslarda.. Hayatimda galiba hicbir yabanci bana öyle davranmamisti hala etkisindeyim o güler yüzün tatlj bakisin.. birde öylesine yakisikli ve kumraldi ki.. temiz yürekli iyi niyetli ve kibar insanlari neden hemen kapiyorlar..
Bu aralar kismetim kapali zaten kimsem yok.. kimse de yanasmiyor. öyle iste benim begendiklerimi de kapmislar coktan.. Bir diger nokta ise onun evlendigi kadin ne bileyim Allah mutlu mesut etsin ama hic yakismiyorlardi yan yana. Elbette gönül bu ne güzel evliler mutlulardir da umarim... cok bahtsizim galiba bundan 1 sene evvel yine bir cocuktan hoslanmistim o da yeni nisanlandihep yanlis kutulara gidiyor gönlüm hofff
hayatimda ilk defa böyle bisey oldu anlam yüklemem bu yüzdenBaşımdan geçen çok güzel bir olay demişsiniz de adam alt tarafı güler yüzle işini yapmış. Bence siz adamın tavırlarını yanlış anlamışsınız ,fazla anlam yüklemişsiniz
peki ablacigim sagolun :)Canim o adami esine yskistirmamani dogru bulmadim.
Neden oyle soykedin ki.ne guzel evliler iste allah mesut etsin 24 yas neki ya daha cok kucuksun
Gorende 40 yasindasin sanacak .
Merak etme vakti saati gelince evlenirsin.
Niye tskiyosun ki kafana bekarligini tadni çikar..
almanyaya ne bileyim ben tipik Türk görünüyorum tavirlarimla halimle bu nedenle sanmam bana yanasacaklarini
vay be sasirdim su anyook öyle deme bazılarına ilginç gelebilir benim tanıdığım bir kız vardı eski iş yerimde tatilde bir alman çocukla tanışmış çocuk böyle uzun 1.90 bişey kız için ankara'ya yerleşmişti mesela. evlenme kararı almışlardı bir kaç ay içinde. sonra ne oldu bilmem ama oluyor böyle şeyler.
vay be sasirdim su an
yok ya nerde bizde 160lik boyumla 190 manken bulamam herhalde birde minyon tipliyim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?