- 10 Nisan 2014
- 42.498
- 113.835
- 798
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
700 TL borcum vardi1000 TL yaptı 1500 TL ödemiştm aslında hala daha benimle uğraşıyor avukatElbetteki sadece siz değilsiniz icralık olan.Kiz kardeşlerimin eşleri icralık mesela..biri 9 yıldır biri 4 yıldır
Sağolsun Ocak ayında 10 günlük elektrik faturası 1300 TL gelmişti haksız yere ödemek zorunda kaldım para biriktirip ama çok geç kalmışım icralık etmişler şimdi hem 1300 yatırdım hem 1500 yatırdım hem hala borcum var ıcra borcumNe kadar borcunuz? Neden böyle oldu?
700 TL borcum vardi1000 TL yaptı 1500 TL ödemiştm aslında hala daha benimle uğraşıyor avukat
Avukatlık parasını da katıyorlar.tabi bir de faiz700 borcu kafasına göre mi bin , 1.500 yapıyor ?
Ne avukatı
Avukatlık parasını da katıyorlar.tabi bir de faiz
Çok borcum var ama icralık olacak kadar değil.
2000 lira ve altındaki borçlara af getirdi cumhurbaşkanı..Sağolsun Ocak ayında 10 günlük elektrik faturası 1300 TL gelmişti haksız yere ödemek zorunda kaldım para biriktirip ama çok geç kalmışım icralık etmişler şimdi hem 1300 yatırdım hem 1500 yatırdım hem hala borcum var ıcra borcum
Annemle benim kredi kartım bile yok nakit öderiz yoksa almayız.Bir tek benim mi icram var sizlerin de icra borcu var mi
Asko arabamın üstüne icra koydular bu zamanda herkesin derdi var bu şekilde çok takılma bir şekilde olurBir tek benim mi icram var sizlerin de icra borcu var mi
BilmiyorumAvukatlık ücreti ne kadar
Bilmiyorum
Enerjisa avukatı700 borcu kafasına göre mi bin , 1.500 yapıyor ?
Ne avukatı
500 lira borcum 1000 lira olduSİzinkini alıntılamışım . Aslında konu sahibine sorum ..
İyi bari teselli olur simdiElbetteki sadece siz değilsiniz icralık olan.Kiz kardeşlerimin eşleri icralık mesela..biri 9 yıldır biri 4 yıldır
Bir tek ben miyim icralık sorusuna verilecek en popüler cevaptiİyi bari teselli olur simdi
İcra borcum yok o deree borç yapmam ama dün maaş aldım maaştan elime sıfır TL kaldı yağtığım ödeme de 2 kredi ,kredi kartı, telefon faturası başka birşey yok (kredi kartındaki tüm masraf çocuğun eğitim masrafına ait) birde kurs ücreti yatırdım şimdi ayın kalanını az birşey kalan euromu bozdurup idare edeceğim çünkü ne yol ne yemek param kaldı ayı geçirecek.Bir tek benim mi icram var sizlerin de icra borcu var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?