Bir temizlik derdi de benden gelsin :)

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
268
Mutlu huzurlu bol bol keyifli pazarlar hatunlar.

Malum bayram geldi çattı evimde en son 1 ay önce büyük temizlik yaptım normalde hergün yerleri süpürür 2 gunde 1 silerim wc banyo hergün temizlerim hergün toz alırım vs.

Eşim cok fazla düzen ve temizlik hastası bir insan bu gün artık büyük temizliğe başlarsın dedi. İyi hoşta yanımızda yeni yol yapıyorlar inanılmaz toz kalkıyor istanbulda bir kaç gündür baya rüzgarlı camlarim artık battı tozdan topraktan perdelerim bile karardı ben şöyle düşündüm büyük temizliği yol bitince yapsam dedim bunu eşime söylesem tartışma çıkacak biliyorum siz söyleyin haksizmiyim ben çünkü temizliyorum misal pervazlari cam önlerini ertesi gün yine toz toprak boşuna emek vermeyeyim dedim, dedim de eşime diyemiyorum

Bana kızmayın ama bu kadar titiz olmak ta çok kötü bence halıya 1 damla birşey dökülse eşim inanılmaz rahatsız oluyor oysa ki 2 dklik işi var hemen silmeye kalkacağım eline alıyor fırça 1 saat fircaliyor. Ve beni çocuk gibi azarlıyor fırçalarken dikkatsizlik yapma diye.

Size sorum temizlik yapsam mı beklemeyip yoksa yol bitmesini mi beklesem tahmini 1 2 hafta daha devam eder diye düşünüyorum. Bende rahatsızım tozdan topraktan ama o kadar yorulup ertesi gün yine aynı bulacaksam temizlik yapmak içimden gelmiyor. Ben 3 buçuk yıldır evli sayılırım adam 1 gram değişmedi ya hiç ortaları yok bu insanların ya çok pisler ya da çok temizler

büyük temizliğin vakti geldiğini düşünüyorsa yapsın eşin. direktif mi veriyor temizliği ne zaman yapacağınla ilgili..
Sadece bana değil ki annesi ne ablalarına iş yerinde aynı benim.annemin evine gidince bile utanmasa anneme bile der yani temizlik konusunda takıntılı

eşinize benim yaptığımı beğenmiyorsun, kendin yapınca da mızırdanarak yapıyorsun, sende bende dokunmayalım eve kadın çağıralım sende bende kurtulalım deyin.

Olduuu başka emri varmıymış paşazadenin
Az yiyip kısa giyinsin madem bi yardımcı tutsun size
Onu zamanında teklif ettim parasından değil ama elin kadını ne bilsin bizim evin temizliğini güvenmem ben onlara diyor

Saolsun bizim belediye su borularini degistirdi ve tabi yollari geri asfaltlamadi kum doktu gitti taa yazin basindan beri
Evi siliyorum 5 dk sonra yerler toz icinde
Benim de icimden gelmiyo temizlik yapmak
Evin ici toz toprak resmen
Bence sen de yapma yorulduguna degmez

Benim gibi birine daha rastlamak mutlu etti beni birden:))

Biliyorum canım tüm konular öyle olunca öyle yazdım bizim burdada kaldırım çalışması var balkon hergun rezalet en son balkonu kitlemekte buldum çareyi çalışma bitsin yikiycam valla
Kiz benim evimi bok götürmüyor ama bir yağmur yağsa işi biter yani heryer çamur olur of ya.

yalnız sizide tebrik ederim böyle bir adamla geçinmek sabır ve marifet gerektirir.
Ben eskiden hiç temizlik yapmadım çalışıyordum vs evlendim temizlik yapmayı eşimden öğrendim diyebilirim ilk sene boşanma noktasına gelmiştik şimdi şimdi düzeliyoruz çünkü beni kendine benzetti artık takıntı sahibiyim yere bir şey dökülse eyvah modunda geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…