Bir temizlik derdi de benden gelsin :)

Ben de temizlik şirketinde çalıştıgım halde dış cephe felan varsa yagmur rüzgar gibi etkenler sonraya bırakılırdı.Eşinize söylemeyin çok da rahatsız oluyorsa alın elinize toz bezi mikrofiber yüzeyden silin

Bugün öyle yaptım detaylı silmedim sadece toz aldım kumları temizledim

Ayy enn delirdiğim şey kadın işine karışan erkek! Malesef benim eşimde aynı yalnız sizinki biraz fazlaymış deodorant rimel falan kontrol etmek çok absürt geldi bana, gerçi benimki anlasa belki Oda karışır ne sinirler ne cinnetler ne konuşmalar üç sene bitti bizim az az törpülenmeye başladı benim eşim. Ben diyorum ben senin iş yerine gelip karışıyor muyum senin işin e bilip bilmeden diye cevap Yok tabi

Kendimi gördüm sizde ben de eşime çok derim ben gidip senin iş yerine şunu şöyle yap bunu böyle yap diye karisiyormuyum diyorum gel bak benim iş yerime hiç birşeyi pis kirli dağınık bulamazsın diyor. Öyle ki iş yerine uğruyorum arada eşimi bana şikayet ediyorlar bıktık hergün toz aldırıyor cam sildiriyor yer sildiriyor diye inanın bende sizinle aynıyım diyebiliyorum sadece ben eşimin huylarını torpuleyemedim maalesef artık kontrol etmemesinin sebebi benim onun istediği gibi iş yapmamdan kaynaklanıyor ah ahhh

Sizinki biraz daha temizlik takıntısından kaynaklanıyor belliki benimki her konuda çok bilmişlik yapıyor ama her şekliyle çok can sıkıcı anlıyorum sizi valla

Temizlik takıntısıyla ilgili psikolojik destek almalı bence. Her an her yer tertemiz olamaz. Her gün cam pervaz silmek de çile gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…