Bir temizlik derdi de benden gelsin :)

Bakın yapması lütuf değil zaten
Burdaki sorun size direktif vermesi
Sizi resmen hasta etmiş.Bir çamaşırı yarım saate asmak neden ?mandallarının simetrisi tutmayıversin
Bence sizde tedavi olun
Böyle ömür geçmez

Ay erkek ya kendi kalkıp yapacak ya da karışmayacak kadının işine bir zahmet. Hergün ev süpürülüp toz alınıp 2 güne bir siliyormuş öpsün başına koysun. O tozu da iyi biliyorum balkonlarım çamur içinde kalıyor inşaatlardan. İlla perde yıka diyorsa da camları ona sildir perdeleri de ona astır.

Dediğin gibi yapacağım çarşamba izinli arkadaşlarıyla denize gidecekmiş madem bu kadar taktı gelsin o gün beraber temizlik yapalım diyeceğim

Dediğin gibi yapacağım çarşamba izinli arkadaşlarıyla denize gidecekmiş madem bu kadar taktı gelsin o gün beraber temizlik yapalım diyeceğim
Zaten o işler tek başına olmaz ki bilmiyorum ben hiç cam silmedim de silemem heralde. Bir de cama çıkıp silmek gerekirse onu hiç yapamam. Perde asmak desen illa biri merdivene çıkacak öbürü hem merdiveni hem perdeyi tutacak. Beraber yapın ya da sevgili kocacığın İstanbul şartlarında bir günlük genel temizlik yaptırmak için kesenin ağzını açıvercek

Ooof yaaa bugun tüm herkesin derdi temizlik...
Neyse bende bi kalkip dip köşe girişeyim canim cekti

Çok saçma. Titiz ve temiz insan kalkıp kendi yapar. Başkasına söyleyip yaptırmakla çok temiz ve titiz olunuyorsa herkes olur öyle. Ne ala memleket.

Çok saçma. Titiz ve temiz insan kalkıp kendi yapar. Başkasına söyleyip yaptırmakla çok temiz ve titiz olunuyorsa herkes olur öyle. Ne ala memleket.
Evde yapıyor ama onun asıl amacı beni kendisine benzetmek iş yerinde misal temizlik işlerini neredeyse eşim yapıyor görevi değil ama yanında çalışan adamlar için yapamıyorlar bunalıyorum deli oluyorum diyor oraya gidiyorum hepsi eşimi bana şikayet ediyor temizlik yüzünden. Yapıyor evet ama benim yapmamdan zevk alıyor temizlik yaparken ilk zamanlar yapabiliyor muyum diye başımda bekliyordu şimdi bıraktı o huyunu

Canım belliki esin temizlik takıntısı olan biri.Allah yardımcın olsun.hali ufak lekeleninceki kasintisi çok zor gerçekten.yarin ilerde yavrunuz olduggunda ne yapacak.ozamn belki biraz hafifler bu takıntılı hali ins.ben sana şunu söyleyim sen o cam silme filan büyük işleri yap yinede.cunku takıntılı insanlar asla anlamazlar.ust komsumdan biliyorum asıri takintiliydi yağmurda cam silerdi.yagmur yağıyor başka vakit silseydin dediğimde iyide o vakte kadar daha bı kirlenwcek ben dayanamam derdi.Eşiyle temizlik yüzüne çok kavga ederlerdi.adam hakliydi.adamin yattığı kanepeyi o gider gitmez tozunu alırmış:))

Canım 2 yasinda bir kızımız var yemek yerken halıya dökülmesin diye halıyı kaldırıyorum elinde birşey varsa sürülecek örtü serip koltuğa öyle oturtturuyorum

Canım 2 yasinda bir kızımız var yemek yerken halıya dökülmesin diye halıyı kaldırıyorum elinde birşey varsa sürülecek örtü serip koltuğa öyle oturtturuyorum
Ay inanmıyorum:)) ne deyim canım çok pis olmaktan iyidir diyelim.alisirsin belki bu duruma ama sık sık konuşmanı tavsiye ederim.biraz daha bu konuda esnek olamazmisin diye.belkide OKB rahatsızlığı vardır bilemiuorum

Canım konuşmak pek kâr etmiyor eşimde kızımı eşim evde yokken kısıtlamam asla etrafa döker saçar oyuncaklar yerler dağılır sesim çıkmaz ama eşim evdeyken mecbur daha kısıtlı oluyor kızım bu çok kötü ama eşim cok kızıyor bana dağılınca ev

Bu kadar temizlik hastasıysa temizlikçi tutsun. Evi temizleyin, her gün toz alın, her cm'yi ovalayın diye mi evlenmiş sizle?

Bizim burdada var yol çalışması ve biz bütün apartman ve aynı sokak yol çalışması bitene kadar temizlik yapmadık yollar bitti bizde işimize baktık sende eşine sildim de geçiştir sorarsa yine toz olmuş de çok biliyorsa eline alsın silsin titiz insanı severim ama temizlik kadın işi sanane be adam kadın işine karışıyorsun diyesim var eşine bacım Allah sana sabır versin

Esinizi tedavi ettirin yada hicbir seye elinizi surmeyin koyun onune kovayi bezi kendi silsin bir zahmet
Yahu nasil yasiyorsunuz bu sekilde benim aklim hayalim almiyor gercekten

Bizim ailede titizlik hastalığı var ben 20 gündür evi temizliyorum oysa bayramda evime kimse gelmeyecek .
Halıları kendim yıkadım ,duvarları sildim ,mutfağı temizledim ,sonuç ne ; çok yorulan ben ve varis çıkan bacaklarım , benim eşim de tam aksi cok dağınık asla temizlik yap demez traş olur heryer kıl çok ağladım onun yüzünden evim pis diye pskolojim bozuldu
Bende terazi burcuyum . Lovedreams

Bende eşiniz gibiyim bu sebeple kalkıp kendim yaparım
Çok titizmis madem kalkıp yapiversin

İş buyurupda ben titizim demekle olmaz öyle :)

Bu arada bizim evde cam ve duvar silme eşimin işi birde perde asmak eşim dayım amcam babam bizde erkekler yapar bunu bu kadın işi değil ki...

Eline bı bez tutusturuverin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…