- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Bakın yapması lütuf değil zatenEşim yapmasa hiç cingar çıkartırım valla ama yapıyor hakkını yemeyeyim az önce evi süpürdü sildi toz aldı ise gitti bende kızımı uyuttum o arada :) onun istediği kendi gibi olayım hasta yani takıntılı yaptı beni
Allah yüzüne bakmış nooperkek olsam çekilmezmişim demek
Dediğin gibi yapacağım çarşamba izinli arkadaşlarıyla denize gidecekmiş madem bu kadar taktı gelsin o gün beraber temizlik yapalım diyeceğimAy erkek ya kendi kalkıp yapacak ya da karışmayacak kadının işine bir zahmet. Hergün ev süpürülüp toz alınıp 2 güne bir siliyormuş öpsün başına koysun. O tozu da iyi biliyorum balkonlarım çamur içinde kalıyor inşaatlardan. İlla perde yıka diyorsa da camları ona sildir perdeleri de ona astır.
Zaten o işler tek başına olmaz ki bilmiyorum ben hiç cam silmedim de silemem heralde. Bir de cama çıkıp silmek gerekirse onu hiç yapamam. Perde asmak desen illa biri merdivene çıkacak öbürü hem merdiveni hem perdeyi tutacak. Beraber yapın ya da sevgili kocacığın İstanbul şartlarında bir günlük genel temizlik yaptırmak için kesenin ağzını açıvercekDediğin gibi yapacağım çarşamba izinli arkadaşlarıyla denize gidecekmiş madem bu kadar taktı gelsin o gün beraber temizlik yapalım diyeceğim
Evde yapıyor ama onun asıl amacı beni kendisine benzetmek iş yerinde misal temizlik işlerini neredeyse eşim yapıyor görevi değil ama yanında çalışan adamlar için yapamıyorlar bunalıyorum deli oluyorum diyor oraya gidiyorum hepsi eşimi bana şikayet ediyor temizlik yüzünden. Yapıyor evet ama benim yapmamdan zevk alıyor temizlik yaparken ilk zamanlar yapabiliyor muyum diye başımda bekliyordu şimdi bıraktı o huyunuÇok saçma. Titiz ve temiz insan kalkıp kendi yapar. Başkasına söyleyip yaptırmakla çok temiz ve titiz olunuyorsa herkes olur öyle. Ne ala memleket.
Canım belliki esin temizlik takıntısı olan biri.Allah yardımcın olsun.hali ufak lekeleninceki kasintisi çok zor gerçekten.yarin ilerde yavrunuz olduggunda ne yapacak.ozamn belki biraz hafifler bu takıntılı hali ins.ben sana şunu söyleyim sen o cam silme filan büyük işleri yap yinede.cunku takıntılı insanlar asla anlamazlar.ust komsumdan biliyorum asıri takintiliydi yağmurda cam silerdi.yagmur yağıyor başka vakit silseydin dediğimde iyide o vakte kadar daha bı kirlenwcek ben dayanamam derdi.Eşiyle temizlik yüzüne çok kavga ederlerdi.adam hakliydi.adamin yattığı kanepeyi o gider gitmez tozunu alırmış:))Mutlu huzurlu bol bol keyifli pazarlar hatunlar.
Malum bayram geldi çattı evimde en son 1 ay önce büyük temizlik yaptım normalde hergün yerleri süpürür 2 gunde 1 silerim wc banyo hergün temizlerim hergün toz alırım vs.
Eşim cok fazla düzen ve temizlik hastası bir insan bu gün artık büyük temizliğe başlarsın dedi. İyi hoşta yanımızda yeni yol yapıyorlar inanılmaz toz kalkıyor istanbulda bir kaç gündür baya rüzgarlı camlarim artık battı tozdan topraktan perdelerim bile karardı ben şöyle düşündüm büyük temizliği yol bitince yapsam dedim bunu eşime söylesem tartışma çıkacak biliyorum siz söyleyin haksizmiyim ben çünkü temizliyorum misal pervazlari cam önlerini ertesi gün yine toz toprak boşuna emek vermeyeyim dedim, dedim de eşime diyemiyorum
Bana kızmayın ama bu kadar titiz olmak ta çok kötü bence halıya 1 damla birşey dökülse eşim inanılmaz rahatsız oluyor oysa ki 2 dklik işi var hemen silmeye kalkacağım eline alıyor fırça 1 saat fircaliyor. Ve beni çocuk gibi azarlıyor fırçalarken dikkatsizlik yapma diye.
Size sorum temizlik yapsam mı beklemeyip yoksa yol bitmesini mi beklesem tahmini 1 2 hafta daha devam eder diye düşünüyorum. Bende rahatsızım tozdan topraktan ama o kadar yorulup ertesi gün yine aynı bulacaksam temizlik yapmak içimden gelmiyor. Ben 3 buçuk yıldır evli sayılırım adam 1 gram değişmedi ya hiç ortaları yok bu insanların ya çok pisler ya da çok temizler
Canım belliki esin temizlik takıntısı olan biri.Allah yardımcın olsun.hali ufak lekeleninceki kasintisi çok zor gerçekten.yarin ilerde yavrunuz olduggunda ne yapacak.ozamn belki biraz hafifler bu takıntılı hali ins.ben sana şunu söyleyim sen o cam silme filan büyük işleri yap yinede.cunku takıntılı insanlar asla anlamazlar.ust komsumdan biliyorum asıri takintiliydi yağmurda cam silerdi.yagmur yağıyor başka vakit silseydin dediğimde iyide o vakte kadar daha bı kirlenwcek ben dayanamam derdi.Eşiyle temizlik yüzüne çok kavga ederlerdi.adam hakliydi.adamin yattığı kanepeyi o gider gitmez tozunu alırmış:))
Ay inanmıyorum:)) ne deyim canım çok pis olmaktan iyidir diyelim.alisirsin belki bu duruma ama sık sık konuşmanı tavsiye ederim.biraz daha bu konuda esnek olamazmisin diye.belkide OKB rahatsızlığı vardır bilemiuorumCanım 2 yasinda bir kızımız var yemek yerken halıya dökülmesin diye halıyı kaldırıyorum elinde birşey varsa sürülecek örtü serip koltuğa öyle oturtturuyorum
Canım konuşmak pek kâr etmiyor eşimde kızımı eşim evde yokken kısıtlamam asla etrafa döker saçar oyuncaklar yerler dağılır sesim çıkmaz ama eşim evdeyken mecbur daha kısıtlı oluyor kızım bu çok kötü ama eşim cok kızıyor bana dağılınca evAy inanmıyorum:)) ne deyim canım çok pis olmaktan iyidir diyelim.alisirsin belki bu duruma ama sık sık konuşmanı tavsiye ederim.biraz daha bu konuda esnek olamazmisin diye.belkide OKB rahatsızlığı vardır bilemiuorum
Mutlu huzurlu bol bol keyifli pazarlar hatunlar.
Malum bayram geldi çattı evimde en son 1 ay önce büyük temizlik yaptım normalde hergün yerleri süpürür 2 gunde 1 silerim wc banyo hergün temizlerim hergün toz alırım vs.
Eşim cok fazla düzen ve temizlik hastası bir insan bu gün artık büyük temizliğe başlarsın dedi. İyi hoşta yanımızda yeni yol yapıyorlar inanılmaz toz kalkıyor istanbulda bir kaç gündür baya rüzgarlı camlarim artık battı tozdan topraktan perdelerim bile karardı ben şöyle düşündüm büyük temizliği yol bitince yapsam dedim bunu eşime söylesem tartışma çıkacak biliyorum siz söyleyin haksizmiyim ben çünkü temizliyorum misal pervazlari cam önlerini ertesi gün yine toz toprak boşuna emek vermeyeyim dedim, dedim de eşime diyemiyorum
Bana kızmayın ama bu kadar titiz olmak ta çok kötü bence halıya 1 damla birşey dökülse eşim inanılmaz rahatsız oluyor oysa ki 2 dklik işi var hemen silmeye kalkacağım eline alıyor fırça 1 saat fircaliyor. Ve beni çocuk gibi azarlıyor fırçalarken dikkatsizlik yapma diye.
Size sorum temizlik yapsam mı beklemeyip yoksa yol bitmesini mi beklesem tahmini 1 2 hafta daha devam eder diye düşünüyorum. Bende rahatsızım tozdan topraktan ama o kadar yorulup ertesi gün yine aynı bulacaksam temizlik yapmak içimden gelmiyor. Ben 3 buçuk yıldır evli sayılırım adam 1 gram değişmedi ya hiç ortaları yok bu insanların ya çok pisler ya da çok temizler
Bizim burdada var yol çalışması ve biz bütün apartman ve aynı sokak yol çalışması bitene kadar temizlik yapmadık yollar bitti bizde işimize baktık sende eşine sildim de geçiştir sorarsa yine toz olmuş de çok biliyorsa eline alsın silsin titiz insanı severim ama temizlik kadın işi sanane be adam kadın işine karışıyorsun diyesim var eşine bacım Allah sana sabır versinMutlu huzurlu bol bol keyifli pazarlar hatunlar.
Vay anasini.. Dedi ve gitti.. Roman gibi olmus kiz..Siliyor bak misal az önce süpürdü sildi tozları aldı ise gitti giderken de büyük temizliğe başlarsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?