- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Yalniz esin benden betermis.erkegin boylesi de cekilmez.hadi kadininki idare ediliyor gene:))Siliyor bak misal az önce süpürdü sildi tozları aldı ise gitti giderken de büyük temizliğe başlarsın dedi
Eşiniz de eşim gibi mi :)Benim gibi birine daha rastlamak mutlu etti beni birden:))
Bende başak burcuyum ama takıntılı hastalık boyutunda değil eşim terazi burcu :)Ev işine karışan erkekde hiç çekilmiyor bir iki eşimde birşeyler söylemişti nasıl çemkirdiysem karışmaz hiç artık :) malum başak burcu
Tabii o arada icim icimi yerdi o ayriKonu sahibi bence yol calismasi bitince sil.ben olsam oyle yapardim
Yok esim degil de ben oyleyim.ama sanirim esin benden beterEşiniz de eşim gibi mi :)
Diyorum detaylı temizlemeyi üsten silsem camları eşim en azından laf etmez valla cekindigimden değilde çok konuşuyor bunalıma sokuyor beniKonu sahibi bence yol calismasi bitince sil.ben olsam oyle yapardim
Ben eskiden hiç temizlik yapmadım çalışıyordum vs evlendim temizlik yapmayı eşimden öğrendim diyebilirim ilk sene boşanma noktasına gelmiştik şimdi şimdi düzeliyoruz çünkü beni kendine benzettiartık takıntı sahibiyim yere bir şey dökülse eyvah modunda geziyorum
Yazık üzüldümBen eskiden hiç temizlik yapmadım çalışıyordum vs evlendim temizlik yapmayı eşimden öğrendim diyebilirim ilk sene boşanma noktasına gelmiştik şimdi şimdi düzeliyoruz çünkü beni kendine benzettiartık takıntı sahibiyim yere bir şey dökülse eyvah modunda geziyorum
Bende başak burcuyum ama takıntılı hastalık boyutunda değil eşim terazi burcu :)
Ben olacağım kesin yani bir çamaşır asıyorum yarım saat sürüyor niye eşit olsun mandallar aynı hizada olsun diyeo zaman birlikte tedavi olun..
yazık yahu .
Ben olacağım kesin yani bir çamaşır asıyorum yarım saat sürüyor niye eşit olsun mandallar aynı hizada olsun diyeo zaman birlikte tedavi olun..
yazık yahu .
Konu sahibinin eşi terazinin diğer kefesi demek kipeh ben teraziyim ömrüm temizliği takıntı yapmayacak kadar kıymetli..
Ay Allah yardımcınız olsun işiniz çok zor,titiz kadın çekiliyor ,ama titiz erkek çekilmez :)Sadece bana değil ki annesi ne ablalarına iş yerinde aynı benim.annemin evine gidince bile utanmasa anneme bile der yani temizlik konusunda takıntılı
Ben olacağım kesin yani bir çamaşır asıyorum yarım saat sürüyor niye eşit olsun mandallar aynı hizada olsun diye
+1büyük temizliğin vakti geldiğini düşünüyorsa yapsın eşin. direktif mi veriyor temizliği ne zaman yapacağınla ilgili..
Eşim yapmasa hiç cingar çıkartırım valla ama yapıyor hakkını yemeyeyim az önce evi süpürdü sildi toz aldı ise gitti bende kızımı uyuttum o arada :) onun istediği kendi gibi olayım hasta yani takıntılı yaptı beniKonu sahibinin eşi terazinin diğer kefesi demek ki
Gerçi kendi rahatmış derdi konu sahibine iş yaptırtmak
Konu sahibinin eşi terazinin diğer kefesi demek ki
Gerçi kendi rahatmış derdi konu sahibine iş yaptırtmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?