Bir temizlik derdi de benden gelsin :)

Rest çektim daha beter oldu zamanında bu haline yine şükrediyorum önceden temizlik yaptım mı diye kontrol ediyordu bu huyunu bıraktı şimdi sadece söylüyor inşaAllah onu da bırakır diye ümit ediyorum yanında otutuyorum ya misal bazen öğlen gider ise makinayi başlattın mı çamaşırı astın mi toz aldın mı banyoyu yıkayın mi gibi ve daha fazla sorular sorarak bunaltıyor beni diyorum ya bu adamların bir ortası yok ya çok pisler ya da çok temizler

Kendisi bir işin ucundan tutmuyosa temizliginize karışma hakkini neden veriyosunuz ki ona? Paşa gönlünüz ne zaman isterse o zaman yapın.

Bu sadece cam silmekle bitmez ki bu onda takinti ve tedavi olmadığı sürece elinizden bez supurge düşmez maalesef gerçek bu

4 yıllkı evliyim. Ne cam sildim ne pervaz. Kollarım ağrır. Benim kocam da titiz konuşur ama konuşsun napıyim.

Ben de başak burcuyum . Düzenli olarak temizlik yaparım. Kişisel temizliğime de dikkat ederim ama öyle abartmadan. Eşininki normal düzeyde değil. Nasıl dayanıyorsun bu kadar . Gerçekten böylesi de zor. Ama kendini yıpratma.

eşiniz ışte yeterince yorulmuyor.
kafası yeterince meşgul olmuyor başka şeylerle.
o yüzden bu kadar takıyor.
benim esimde öyleydi.önce söylenirdi baktı yine yok eline bezi alır kendi yapardı
şimdi mi?
garibim o kadar yoruluyor ki eve gelince bırak sağı solu kolaçan etmeyi ağzını açacak hali kalmıyor.
onun gözüne girecek şeyleri temizliyorum mesela
gerisini canım isteyince yavaş yavaş yapıyorum.
sizi anlıyorum pislik içinde yaşamıyoruz tabiki ama aşırı titizliklede kendine hayatı eziyet etme taraftarı değilim.

Kendisi bir işin ucundan tutmuyosa temizliginize karışma hakkini neden veriyosunuz ki ona? Paşa gönlünüz ne zaman isterse o zaman yapın.
Yapıyor günlük işlere yardım ediyor genel büyük temizlige karışmaz genelde çocuğa bakiyor

Yapıyor günlük işlere yardım ediyor genel büyük temizlige karışmaz genelde çocuğa bakiyor

Konuya yazılan mesajlari biraz daha okudum da esiniz alisverislerinize falan da karisiyormus. Sanirim kontrolun kendisinde olmasini,yonetmeyi seven biri.

Yahu erkek adam büyük temizlikten ne anlıyor hayret bir şey. Bide yapılıp yapılmadığının da farkında yani. Valla yol bitmeden yapma derim, eşin çok rahatsız oluyorsa kendi yapacak bir zahmet

Konuya yazılan mesajlari biraz daha okudum da esiniz alisverislerinize falan da karisiyormus. Sanirim kontrolun kendisinde olmasini,yonetmeyi seven biri.
Evet yönetmeyi seven biri yani tek bana olsa diyeceğim bana garezi var ama çevresinde bulunan her kadın eşimin huylarindan muzdarip evet alisverisime karışır kişisel bakım eşyalarımı özellikle kontrol eder misal rimelim bitse hemen al der yada deodorant im bitse hangisi olduğunu bilir alır değişik biri

Böyle birini tanıyorum aynen eşiniz gibi çevresindeki herkese karışıyor. Ne diyeyim Allah size sabır versin bol bol idare etmesi zor gibi duruyor.

Amin yani eşimin cidden huylari torpulendi yani bu iyi hali diyebilirim çünkü ilk evlendiğimiz yıl halıya eğilip bakar leke arardı bir toz görse kıyamet kopardı bizim evde çok ağladığımı biliyorum bu yüzden

Aslında kabul etse ve psikolojik destek alsaniz cok rahatlar. Ben de takintilari olan bir insanim ve bu takintilar cevremdekileri 10 yoruyosa beni 50 yoruyor. Esiniz de kendini iyi hissetmiyodur aslinda bunlari yaparken emin olun insan elinde olmadan yapıyor.

Evet tedavi şart ama zorla götüremem ki eşime sorsanız ona göre ben anormalimdir onun gibi olmadığım için

Allahim hic sevmedigim bisey kadin isine karisan bi erkek.
En son enistemin babasi bana akil ogretmeye calisti. Annemgil hingel yaparken ' sapsik hanim sende hingel yap hadi hadi durma' diye.
Dedimki " amca elimi kestirdim kullanamiyorum birini, hingel iki elle olmazsa olmuyor".
Gelmis bana " olur olur bak boyle yapacan, bi elin hala saglam" diyor.
Dedim "benim bi elim saglamsa senin iki elin saglam, kalkta kendin yap".
Duymadi dedigimi. Enistem anladi dedigimi guldu biyik altindan :).
Allahim nolur duam benu boyle bi esten koru.

Allahim sabir versin sana kardesim. Erkekler pis diye sikayt ederiz ama senin isin dahada zor. Ama bi zmn sonra olmuyorsa ver eline supurgeyi o temizlesin. Evin alisverisini o yapiyosa senin gorevin olsun, oda temizligi gorevlensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…