- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Rest çektim daha beter oldu zamanında bu haline yine şükrediyorum önceden temizlik yaptım mı diye kontrol ediyordu bu huyunu bıraktı şimdi sadece söylüyor inşaAllah onu da bırakır diye ümit ediyorum yanında otutuyorum ya misal bazen öğlen gider ise makinayi başlattın mı çamaşırı astın mi toz aldın mı banyoyu yıkayın mi gibi ve daha fazla sorular sorarak bunaltıyor beniTemiz ve bakımlı olması güzel bir şey. Pis ter kokan biri olsa daha kötü olurdu. Ama bazı şeyleri çok abartılı. Bu kadar çok nevresim değiştirmeye gerek yok bence. Her dediğine uyma. Biraz resti çek. Gerektiği kadar temizlik yapıyormuşsun zaten.
Ben de başak burcuyum . Düzenli olarak temizlik yaparım. Kişisel temizliğime de dikkat ederim ama öyle abartmadan. Eşininki normal düzeyde değil. Nasıl dayanıyorsun bu kadar . Gerçekten böylesi de zor. Ama kendini yıpratma.Rest çektim daha beter oldu zamanında bu haline yine şükrediyorum önceden temizlik yaptım mı diye kontrol ediyordu bu huyunu bıraktı şimdi sadece söylüyor inşaAllah onu da bırakır diye ümit ediyorum yanında otutuyorum ya misal bazen öğlen gider ise makinayi başlattın mı çamaşırı astın mi toz aldın mı banyoyu yıkayın mi gibi ve daha fazla sorular sorarak bunaltıyor benidiyorum ya bu adamların bir ortası yok ya çok pisler ya da çok temizler
Ama badana yaptırmanız lazım. O zaman tam olarak dip köşe temzlik oluyor..Hayır yaptırmıyor yağlı boya olduğu için siliyorum
Yapıyor günlük işlere yardım ediyor genel büyük temizlige karışmaz genelde çocuğa bakiyorKendisi bir işin ucundan tutmuyosa temizliginize karışma hakkini neden veriyosunuz ki ona? Paşa gönlünüz ne zaman isterse o zaman yapın.
Yani komple sildiğim için gerek duymadık sadece kızımın odasını boyatmıştık.Ama badana yaptırmanız lazım. O zaman tam olarak dip köşe temzlik oluyor..
Yapıyor günlük işlere yardım ediyor genel büyük temizlige karışmaz genelde çocuğa bakiyor
Mutlu huzurlu bol bol keyifli pazarlar hatunlar.
Malum bayram geldi çattı evimde en son 1 ay önce büyük temizlik yaptım normalde hergün yerleri süpürür 2 gunde 1 silerim wc banyo hergün temizlerim hergün toz alırım vs.
Eşim cok fazla düzen ve temizlik hastası bir insan bu gün artık büyük temizliğe başlarsın dedi. İyi hoşta yanımızda yeni yol yapıyorlar inanılmaz toz kalkıyor istanbulda bir kaç gündür baya rüzgarlı camlarim artık battı tozdan topraktan perdelerim bile karardı ben şöyle düşündüm büyük temizliği yol bitince yapsam dedim bunu eşime söylesem tartışma çıkacak biliyorum siz söyleyin haksizmiyim ben çünkü temizliyorum misal pervazlari cam önlerini ertesi gün yine toz toprak boşuna emek vermeyeyim dedim, dedim de eşime diyemiyorum
Bana kızmayın ama bu kadar titiz olmak ta çok kötü bence halıya 1 damla birşey dökülse eşim inanılmaz rahatsız oluyor oysa ki 2 dklik işi var hemen silmeye kalkacağım eline alıyor fırça 1 saat fircaliyor. Ve beni çocuk gibi azarlıyor fırçalarken dikkatsizlik yapma diye.
Size sorum temizlik yapsam mı beklemeyip yoksa yol bitmesini mi beklesem tahmini 1 2 hafta daha devam eder diye düşünüyorum. Bende rahatsızım tozdan topraktan ama o kadar yorulup ertesi gün yine aynı bulacaksam temizlik yapmak içimden gelmiyor. Ben 3 buçuk yıldır evli sayılırım adam 1 gram değişmedi ya hiç ortaları yok bu insanların ya çok pisler ya da çok temizler
Evet yönetmeyi seven biri yani tek bana olsa diyeceğim bana garezi var ama çevresinde bulunan her kadın eşimin huylarindan muzdarip evet alisverisime karışır kişisel bakım eşyalarımı özellikle kontrol eder misal rimelim bitse hemen al der yada deodorant im bitse hangisi olduğunu bilir alır değişik biriKonuya yazılan mesajlari biraz daha okudum da esiniz alisverislerinize falan da karisiyormus. Sanirim kontrolun kendisinde olmasini,yonetmeyi seven biri.
Evet yönetmeyi seven biri yani tek bana olsa diyeceğim bana garezi var ama çevresinde bulunan her kadın eşimin huylarindan muzdarip evet alisverisime karışır kişisel bakım eşyalarımı özellikle kontrol eder misal rimelim bitse hemen al der yada deodorant im bitse hangisi olduğunu bilir alır değişik biri
Amin korkuyorum yaşlanınca bu huylari devam eder mi diye inşaAllah etmezBöyle birini tanıyorum aynen eşiniz gibi çevresindeki herkese karışıyor. Ne diyeyim Allah size sabır versin bol bol idare etmesi zor gibi duruyor.
Amin korkuyorum yaşlanınca bu huylari devam eder mi diye inşaAllah etmez
Amin yani eşimin cidden huylari torpulendi yani bu iyi hali diyebilirim çünkü ilk evlendiğimiz yıl halıya eğilip bakar leke arardı bir toz görse kıyamet kopardı bizim evde çok ağladığımı biliyorum bu yüzdenInsallah etmez
Amin yani eşimin cidden huylari torpulendi yani bu iyi hali diyebilirim çünkü ilk evlendiğimiz yıl halıya eğilip bakar leke arardı bir toz görse kıyamet kopardı bizim evde çok ağladığımı biliyorum bu yüzden
Evet tedavi şart ama zorla götüremem ki eşime sorsanız ona göre ben anormalimdir onun gibi olmadığım içinAslında kabul etse ve psikolojik destek alsaniz cok rahatlar. Ben de takintilari olan bir insanim ve bu takintilar cevremdekileri 10 yoruyosa beni 50 yoruyor. Esiniz de kendini iyi hissetmiyodur aslinda bunlari yaparken emin olun insan elinde olmadan yapıyor.
Evet tedavi şart ama zorla götüremem ki eşime sorsanız ona göre ben anormalimdir onun gibi olmadığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?