- Konu Sahibi Lovedreams
-
İşte oradan anlayın durumun vahimini,Zaten kendimi geçtim kızım için üzülüyorum kızım çok düşkün babasına misal ben eşim evde yokken kızımın suyla oynamasına izin veriyorum koltuklara döküyor halıya döküyor üstü batıyor ama çok eğleniyoruz babası evdeyken de şu istiyor vermiyorum ağlıyor eşimde kızıyor hayır olmaz suyla oyun olmaz ağlama diyor aralarında ki bağ kopacak diye korkuyorum çocuk üzülüyor diye arada izin veriyor suyla oynamasına azıcık dökülse hemen kızıp müdahale ediyor
İstanbulda yaşıyoruz canım da eşim gitmez kiİşte oradan anlayın durumun vahimini,
Su yani, tertemiz dökülse ne olur?
Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz psikolojik danışma merkezleri var, 153 arayın randevu alın.
Var canım 2 yasinda uyanıkken süpürüyorum öğlen uykusuna yatınca hemen silmeye başlıyorum pazartesi günleri halıları kaldırıp dip köşe silerim perşembe ve cumartesi günleri normal şekilde silerim vileda kullanmıyorum eldiven takip ellerimle siliyorumMerak ettik cocugun var mi?
Ben dogum iznimdeyim sik sik supuyrm ama silemiyrm oyle iki gune bir
Masallah sanaVar canım 2 yasinda uyanıkken süpürüyorum öğlen uykusuna yatınca hemen silmeye başlıyorum pazartesi günleri halıları kaldırıp dip köşe silerim perşembe ve cumartesi günleri normal şekilde silerim vileda kullanmıyorum eldiven takip ellerimle siliyorum
Bayramda geleniniz gideniniz olacaksa ve perdeler çok kötü ise sadece perdeleri yıkayın eğer idare ederse boş verin ya çok biliyosa kendisi yapsın temizliği yada temizlikçi tutsunMutlu huzurlu bol bol keyifli pazarlar hatunlar.
Malum bayram geldi çattı evimde en son 1 ay önce büyük temizlik yaptım normalde hergün yerleri süpürür 2 gunde 1 silerim wc banyo hergün temizlerim hergün toz alırım vs.
Eşim cok fazla düzen ve temizlik hastası bir insan bu gün artık büyük temizliğe başlarsın dedi. İyi hoşta yanımızda yeni yol yapıyorlar inanılmaz toz kalkıyor istanbulda bir kaç gündür baya rüzgarlı camlarim artık battı tozdan topraktan perdelerim bile karardı ben şöyle düşündüm büyük temizliği yol bitince yapsam dedim bunu eşime söylesem tartışma çıkacak biliyorum siz söyleyin haksizmiyim ben çünkü temizliyorum misal pervazlari cam önlerini ertesi gün yine toz toprak boşuna emek vermeyeyim dedim, dedim de eşime diyemiyorum
Bana kızmayın ama bu kadar titiz olmak ta çok kötü bence halıya 1 damla birşey dökülse eşim inanılmaz rahatsız oluyor oysa ki 2 dklik işi var hemen silmeye kalkacağım eline alıyor fırça 1 saat fircaliyor. Ve beni çocuk gibi azarlıyor fırçalarken dikkatsizlik yapma diye.
Size sorum temizlik yapsam mı beklemeyip yoksa yol bitmesini mi beklesem tahmini 1 2 hafta daha devam eder diye düşünüyorum. Bende rahatsızım tozdan topraktan ama o kadar yorulup ertesi gün yine aynı bulacaksam temizlik yapmak içimden gelmiyor. Ben 3 buçuk yıldır evli sayılırım adam 1 gram değişmedi ya hiç ortaları yok bu insanların ya çok pisler ya da çok temizler
Ben basagim eşim terazi burcu canimEşiniz Başak burcu mu ?
Siliyor bak misal az önce süpürdü sildi tozları aldı ise gitti giderken de büyük temizliğe başlarsın dedi
Canım yanlış anlamadım ben baharat çok nadir kullanırım en çok kullandığım tuzeşinizle ortak temizlik yapmalısınız madem eşiniz çok titiz.
yok öyle tüm yükü size atıp köle gibi çalıştırmak :)
üstelik yol yapımı varken boşa zaman harcarsınız temizlikle.
bu arada üstünüze alınmayın ama dikkat ettiğim bir nokta var temizlikle ilgili.
ne kadar temiz olursa olsun o ev, ister bal dök yala olsun, çamaşır suyu deryası olsun o evde yaşayanlar
temiz değilse, yani ağzı kokuyorsa, teri kokuyorsa ve ya temizliği eve yapıp kendini pis bırakıyorsa
aşırı baharatlı kokan yemekler yapıp bir de havalandırmıyorsa o ev berbat kokuyor berbat!
öyle tanıdığım hem temizlik hastası hem de evi berbat kokan o kadar tanıdığım var ki...
evlerine gitmek istemiyorum.
mecbur kalırsam cam pencere açmak için yalvarıyorum..
Evet var 1 kızımız var 2 yaşında kendi yemek yemesi için ben teşvik ederdim eşim asla izin vermezdi bende eşim evde yokken halıları kaldırıp kızımın eline verirdim mama sandalyesine döke saça yerdi eşim varken yapmıyorum bunu kavga çıkıyor küçük bebek ne anlar kendi yemesinden sen yedir diye kızardı şimdi kızım bizimle yemek yiyor neredeyse dönmüyor yere yada üstüne zor yani kendimi geçtim kızım babasının yanında kısıtlanıyor benim yanımda özgür. Korkuyorum bir gün babasından bu huyu yüzünden uzaklaşarak diye
Ay gözümde canlandı da o görüntü. Adamın temizlik takıntısı her şeyin önüne geçmiş. Ömür törpüsü adam.
Çocuğunuz var mı merak ettim? Çocuk illaki döker saçar o zaman ne yapacak?
Eşin her sene badana yaptırıyor mu evi??Evet var 1 kızımız var 2 yaşında kendi yemek yemesi için ben teşvik ederdim eşim asla izin vermezdi bende eşim evde yokken halıları kaldırıp kızımın eline verirdim mama sandalyesine döke saça yerdi eşim varken yapmıyorum bunu kavga çıkıyor küçük bebek ne anlar kendi yemesinden sen yedir diye kızardı şimdi kızım bizimle yemek yiyor neredeyse dönmüyor yere yada üstüne zor yani kendimi geçtim kızım babasının yanında kısıtlanıyor benim yanımda özgür. Korkuyorum bir gün babasından bu huyu yüzünden uzaklaşarak diye
Temiz ve bakımlı olması güzel bir şey. Pis ter kokan biri olsa daha kötü olurdu. Ama bazı şeyleri çok abartılı. Bu kadar çok nevresim değiştirmeye gerek yok bence. Her dediğine uyma. Biraz resti çek. Gerektiği kadar temizlik yapıyormuşsun zaten.Ah nerde ya eve girer kapıda çorabını çıkartır koşa koşa gider ayaklarını yıkar hemen gelir terliyse duş alır rol on kullanıyor kokmamak için tras olmasa bile ben seviyorum diye tıraş kolonyası kullanır evde olunca neredeyse sıfır falso veriyor öyle ki hergün nevresim değiştirmemi istiyor ben 2 yada 3 günde bir yıkamak istiyorum eskidi çünkü sürekli yıkamaktan rahatsız oluyor ter kokusundan o yastığa yatınca misal kendi kokusu rahatsız etti gece kaç olursa olsun beraber nevresim değiştiriyoruz o arada baya laf sayıyor bana tabi değişmedim diye
Hayır yaptırmıyor yağlı boya olduğu için siliyorumEşin her sene badana yaptırıyor mu evi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?