Bir temizlik derdi de benden gelsin :)

İşte oradan anlayın durumun vahimini,
Su yani, tertemiz dökülse ne olur?
Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz psikolojik danışma merkezleri var, 153 arayın randevu alın.

İstanbulda yaşıyoruz canım da eşim gitmez ki kabul etmez beni hasta mı sandın der yani dikine bir adam ve inat bir şeyi olmaz derse olmuyor maalesef

Merak ettik cocugun var mi?
Ben dogum iznimdeyim sik sik supuyrm ama silemiyrm oyle iki gune bir

Merak ettik cocugun var mi?
Ben dogum iznimdeyim sik sik supuyrm ama silemiyrm oyle iki gune bir
Var canım 2 yasinda uyanıkken süpürüyorum öğlen uykusuna yatınca hemen silmeye başlıyorum pazartesi günleri halıları kaldırıp dip köşe silerim perşembe ve cumartesi günleri normal şekilde silerim vileda kullanmıyorum eldiven takip ellerimle siliyorum

Masallah sana
Cidden yetismek zor, bebeginin yemegi, camasirlari, yedirmesi, oynatmasi

Yipratir seni ya
Elle yer silmek guzelde dizleri mahvediyor

Bayramda geleniniz gideniniz olacaksa ve perdeler çok kötü ise sadece perdeleri yıkayın eğer idare ederse boş verin ya çok biliyosa kendisi yapsın temizliği yada temizlikçi tutsun

eşinizle ortak temizlik yapmalısınız madem eşiniz çok titiz.
yok öyle tüm yükü size atıp köle gibi çalıştırmak :)

üstelik yol yapımı varken boşa zaman harcarsınız temizlikle.

bu arada üstünüze alınmayın ama dikkat ettiğim bir nokta var temizlikle ilgili.

ne kadar temiz olursa olsun o ev, ister bal dök yala olsun, çamaşır suyu deryası olsun o evde yaşayanlar
temiz değilse, yani ağzı kokuyorsa, teri kokuyorsa ve ya temizliği eve yapıp kendini pis bırakıyorsa
aşırı baharatlı kokan yemekler yapıp bir de havalandırmıyorsa o ev berbat kokuyor berbat!

öyle tanıdığım hem temizlik hastası hem de evi berbat kokan o kadar tanıdığım var ki...
evlerine gitmek istemiyorum.
mecbur kalırsam cam pencere açmak için yalvarıyorum..

Eşiniz söylüyor siz yapıyorsunuz? İlginç..
Madem rahatsız olan o kalksın silsin camları. Biri bana kalk evi temizle dese yapacağım varsa da yapmam.
2 günde toz olacağını bilerek cam falan silmem. Çok isteyen kalksın yapsın. Canıma yazık valla.

Siliyor bak misal az önce süpürdü sildi tozları aldı ise gitti giderken de büyük temizliğe başlarsın dedi

Ay gözümde canlandı da o görüntü. Adamın temizlik takıntısı her şeyin önüne geçmiş. Ömür törpüsü adam.
Çocuğunuz var mı merak ettim? Çocuk illaki döker saçar o zaman ne yapacak?

Canım yanlış anlamadım ben baharat çok nadir kullanırım en çok kullandığım tuz

Eşim kişisel bakımına dikkat eder aynı şekilde bende hatta şöyle söyleyeyim ay başı olunca alışverişe gideceğiz hemen kontrol eder deodorantım bitmiş mi yada rol on hatta ped leri me bile bakar bitmişse unutmayalım alalım diye. Kucuk cam sisede icinde kamislar olan oda kokuları kullanıyorum evim güzel koksun diye.

Eşim yardım eder ama eksileri çok yardım ederken çok söylenir. Önceden daha coktu bu evi temizleme konusunda şunu yap bunu yap demesi artık arada söyleniyor genel ve büyük temizlik konusunda uyarması gibi mesela.

Evet var 1 kızımız var 2 yaşında kendi yemek yemesi için ben teşvik ederdim eşim asla izin vermezdi bende eşim evde yokken halıları kaldırıp kızımın eline verirdim mama sandalyesine döke saça yerdi eşim varken yapmıyorum bunu kavga çıkıyor küçük bebek ne anlar kendi yemesinden sen yedir diye kızardı şimdi kızım bizimle yemek yiyor neredeyse dönmüyor yere yada üstüne zor yani kendimi geçtim kızım babasının yanında kısıtlanıyor benim yanımda özgür. Korkuyorum bir gün babasından bu huyu yüzünden uzaklaşarak diye

canım anladığım kadarı ile eşin bu temizlik konusunu takıntı yapmış. ben yapmıyorum çok istiyosan sen yap tarzı yorumlar yapıcı değil, bir insanın mantıksız da olsa takıntısı varsa inatlaşmak yerine ona yardım etmek lazım mesela gel birlikte ypaalım tek başıma yoruluyorum fln de birlikte girişin kirlenince yine birlikte yapın bu arada sen belin ağrıyomuş gibi filan yap . yada kenarda paran varsa bi temizlikçi çağır onunla yap ona da hiç söyleme kendin yapmış gibi yap ne bileyim bu tür alternatif çözümler olsun bence onun dikine gitmek yerine

Temizliğin büyüğü küçüğü mü olurmuş :)) zaten her gün silip süpürüyormuşsun. Daha ne.. Camları da o silsin

Eşin her sene badana yaptırıyor mu evi??

burda bi arkadaş vardı, messydi sanırım adı, evini temizlemek için yardım istemişti ve bayaa temizlemişti de, naaptı acaba sonrasında bilen var mı

Temiz ve bakımlı olması güzel bir şey. Pis ter kokan biri olsa daha kötü olurdu. Ama bazı şeyleri çok abartılı. Bu kadar çok nevresim değiştirmeye gerek yok bence. Her dediğine uyma. Biraz resti çek. Gerektiği kadar temizlik yapıyormuşsun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…