bir tuhaf durum

Siz eşinizin verdiği borc üzerinden anlatıyorsunuz ve ekliyorsunuz mevlide gitmem altın takmış kadar olduk diyorsunuz. Borcu alamama konusunda haklısınız fakat anlattığınız kişinin eşine,eşininde diğerine,onunda eşinize yetiştirmemesine şaşırmamalısınız bence.
Bunu konuşacağınız kişi eşinizdi. Ben mevlide gitmeyeyim,borcu geri vermedi,altın takmış kadar olduk zaten diye eşinizle paylaşsaydınız keşke.

Eşine yalan söyleme kısmına kadar haklısın. Fakat ne var ki bunda da yalan söylüyorsun?? Madem kocandan bu kadar korkuyorsun neden işine karışıyorsun?? Evet senin rızkından kesilip verilmiş. Hakkın böyle bir şey söylemek. Ama yalan söyleyip diğer ailenin de huzurunu bozmaya gerek yok. Eşin gidip o arkadaşına karın yalan söylüyor, eşim öyle bir şey dememiş dese ne olacak? Olay hepten sarpa saracak.

valla gicik oluyorum bu tur insanlara...ne olsa kocasina sevgilisine anlatir ... bir arkadasima birsey anlatmistim gidip sevgilisine anlatmis agzi boş durmayacak ya...sizde yalan soylemeseydiniz o cok kotu olmuş iste..bir daha laf taşimayi dusundugunuzde bu akliniza gelir ...

Sen başlatmışsın

Amerikalilarin bi sozu var bildin mi :)

Iki tane vajinan olsa birini gosterme kocana demisler :)

Yani ot cop hersey kocaya anlatilmaz

1. kocanızın yaptığı hatayı elin kadınına söyleyerek hem evinizin düzenini ifşa etmiş hem eşinizin haysiyetini düşürmüşsünüz.
2. bir de üstüne üstlük eşinize alenen söylediğiniz şeyi söylemedim diye yalan söylemişsiniz.

neresinden tutulsa elde kalır.

ara bozmaya dedikodu, hane içi yalan..

şimdi bu tabloya bi geri çekilin kendiniz bakın.

Allahtan o hayirsiz kocanin karisina gitmemis bu soz. Ne kadar ayip yaptiginiz ya. Ben yerin dibine gecerim sahsen arkadasimin esi orda burda lafini etse.

Evet söyledim demek bu kadar mı zor.
Duyulmasından çekineceğiniz şeyleri başkalarına söylemeyin bence.
Adamları ilgilendirmiyor demişsiniz ama asıl sizi ilgilendirmiyor. İki erkek aralarında borç almışlar vermişler. Bu onları ilgilendirir. Kadın dedikodusuna malzeme olmamalıydı bence.

Dedikodu zincirine nasıl davranayım diye sormuşsunuz ama o zincirin bir halkası da sizsiniz.Zincirden bir halka çıkarsa zincir kopar , çıkan halka siz olun bari.Kendisi dedikodu yapan birinin dedikodu yapanı eleştirmesi de garip.

Valla bu her şeyi eşe/sevgiliye anlatmanın sonu iyi değil.Erkek o kadınla ilgili her ayrıntıyı öğrenebilir bu her şeyi eşine / sevgilisine anlatan kadınlar yüzünden.Arkadaşının özel hayatını sırlarını bile anlatan kadınlar bile var.Yuh yani.

Eşleriniz vasıtasıyla arkadaşlık ettiğiniz birime guvenıp nıye böyle konuşuyorsun ki ? Bı kere herşeyden önce bu kocanı rencıde etmek. Yumurtlamış deme çünkü asıl sen bunu o kadına yetıstırmıssın hemen. Üstüne bır de yalan söylüyorsun. Milletin de arasını bozacaksın

Basit konularda yalan söyleyen ve söylediği şeyin arkasında duramayan insanlardan nefret ediyorum. Ayrıca biri benden borç aldıysa muhatabım o kişidir. Geri ödemiyorsa (ödeyecek durumu varsa) helal etmem ve bir daha görüşmem. Neden başka insanlara anlatıyorsunuz ki? Değer mi 500 tl için yalan söyleyip hem yalancı hem de dedikoducu damgası yemek?

ayıp etmişsiniz .
ya eşinize fikrinizi söyleyip verdirtmeyecektiniz.
yada adam verdiyse yine kocanizla konuşup geri istemesini söyleyeceksiniz.
yada o arkadaşınıza söylediklerinizi soyleyecesiniz.
yani her durumda muhatabıniz kocaniz.
elin kadınına gider verdiğiniz borcun hesabını yaparsanız oda gider kocasına söyler çok görmeyin yani.
kusura bakmayın ama tavrınız çok rahatsız edici.

konusulacak laf kalmadi cunku... kendini yuceltecek ya karsidakinin hayatini ezikleyerek anlatir

Hatalı davranmışsınız eşlerinizin Arasında olan mesele neden gidip baska bir kişiye anlattınız o ona o ona dallanmış ne gerek var bi de eşine yok demedim demişsin o da 2. Hata . Çok rahatsız ölüyorsan eşine doğrudan bi daha benden habersiz kimseye borç verme deyin

Yalandan nefret ediyorum hele eşler arasında

Bu arada herif ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…