- 19 Kasım 2013
- 18.760
- 33.849
- 798
Sen başlatmışsınkızlar kocam 4 tane arkadaşının eşi ile tanıştırmıştı.3ü de ev hanımı.tanışalı 6 ve fazlası olmuştur.ufak tefek gün gibi birşey yaptık ama sadece oturmaya gittik birbirimize para koymadık.ben çalışıyorum diğer bayanların durumu pek iyi değil. ben 33 yaşındaym. onlar 25-26 yaşında 2 si hamile benim gibi bir tanesi yeni doğum yaptı.
yeni doğum yapanın eşi hayırsız. çalışmak yerini alinin külahını veliye geçire geçire yaşamaya çalışıyor. iş buluyorlar beğenmiyor yada kavga edip çıkıyor.
kocam bu herife 500 tl borç vermiş artık (nasıl dilendiyse) ve ben çocuğunu dilenci gibi kullandığını düşünüyorum.borç istemek için.
tabi tek bizi çarpmamış bu.şimdi ona yardım eden kocam dahil diğer arkadaşlarına sokulamıyor para vermek istemediği ve işi görüldüğü için lazım değil kimse şuan.kocam öyle bir gün verip 3 gün sonra istememiş baya geçmiş benden habersiz borç vermiş.ben zamanında bu herif için çok uyardım kocamı ama dinlemedi.üstüne beni azarladı.
yakın zamanda bebeğinin 40 ı çıktı diye mevlid yaptı eşi.bende gitmek istemedim.
yine kocası ondan alacaklı olan kocamın arkadaşlarından bir tanesinin karısına mevlidden baya önce(tabi arkadaşız ya sözde) sır olarak kalsın demedim fakat söyle görüşümü belirttim."x in yaptığı mevlide katılmak istemiyorum pek kocam 500 tl vermiş bi tam altın takmış kadar olmuş" diye o da onaylamıştı beni.
sonra bu dediğimi gitmiş kocasına yumurtlamış kocasıda benim kocama yumurtlamış. akşam sen böyle mi dedin dedi. hayır dedim çünkü adamları ilgilendiren bir konu yok ortada.hani yoktan tartışma açmak istemedim. şimdi ben bu karıkoca arkadaşın bu saçma dedikodu zincirine karşı nasıl davranayım.?
Amerikalilarin bi sozu var bildin mi :)valla gicik oluyorum bu tur insanlara...ne olsa kocasina sevgilisine anlatir ... bir arkadasima birsey anlatmistim gidip sevgilisine anlatmis agzi boş durmayacak ya...sizde yalan soylemeseydiniz o cok kotu olmuş iste..bir daha laf taşimayi dusundugunuzde bu akliniza gelir ...
Amerikalilarin bi sozu var bildin mi :)
Iki tane vajinan olsa birini gosterme kocana demisler :)
Yani ot cop hersey kocaya anlatilmaz
Hata ediyolar.. cunku er ya da gec pisman olursun yanianlatiyorlar kac defa gordum ...
kızlar kocam 4 tane arkadaşının eşi ile tanıştırmıştı.3ü de ev hanımı.tanışalı 6 ve fazlası olmuştur.ufak tefek gün gibi birşey yaptık ama sadece oturmaya gittik birbirimize para koymadık.ben çalışıyorum diğer bayanların durumu pek iyi değil. ben 33 yaşındaym. onlar 25-26 yaşında 2 si hamile benim gibi bir tanesi yeni doğum yaptı.
yeni doğum yapanın eşi hayırsız. çalışmak yerini alinin külahını veliye geçire geçire yaşamaya çalışıyor. iş buluyorlar beğenmiyor yada kavga edip çıkıyor.
kocam bu herife 500 tl borç vermiş artık (nasıl dilendiyse) ve ben çocuğunu dilenci gibi kullandığını düşünüyorum.borç istemek için.
tabi tek bizi çarpmamış bu.şimdi ona yardım eden kocam dahil diğer arkadaşlarına sokulamıyor para vermek istemediği ve işi görüldüğü için lazım değil kimse şuan.kocam öyle bir gün verip 3 gün sonra istememiş baya geçmiş benden habersiz borç vermiş.ben zamanında bu herif için çok uyardım kocamı ama dinlemedi.üstüne beni azarladı.
yakın zamanda bebeğinin 40 ı çıktı diye mevlid yaptı eşi.bende gitmek istemedim.
yine kocası ondan alacaklı olan kocamın arkadaşlarından bir tanesinin karısına mevlidden baya önce(tabi arkadaşız ya sözde) sır olarak kalsın demedim fakat söyle görüşümü belirttim."x in yaptığı mevlide katılmak istemiyorum pek kocam 500 tl vermiş bi tam altın takmış kadar olmuş" diye o da onaylamıştı beni.
sonra bu dediğimi gitmiş kocasına yumurtlamış kocasıda benim kocama yumurtlamış. akşam sen böyle mi dedin dedi. hayır dedim çünkü adamları ilgilendiren bir konu yok ortada.hani yoktan tartışma açmak istemedim. şimdi ben bu karıkoca arkadaşın bu saçma dedikodu zincirine karşı nasıl davranayım.?
Valla bu her şeyi eşe/sevgiliye anlatmanın sonu iyi değil.Erkek o kadınla ilgili her ayrıntıyı öğrenebilir bu her şeyi eşine / sevgilisine anlatan kadınlar yüzünden.Arkadaşının özel hayatını sırlarını bile anlatan kadınlar bile var.Yuh yani.valla gicik oluyorum bu tur insanlara...ne olsa kocasina sevgilisine anlatir ... bir arkadasima birsey anlatmistim gidip sevgilisine anlatmis agzi boş durmayacak ya...sizde yalan soylemeseydiniz o cok kotu olmuş iste..bir daha laf taşimayi dusundugunuzde bu akliniza gelir ...
Valla bu her şeyi eşe/sevgiliye anlatmanın sonu iyi değil.Erkek o kadınla ilgili her ayrıntıyı öğrenebilir bu her şeyi eşine / sevgilisine anlatan kadınlar yüzünden.Arkadaşının özel hayatını sırlarını bile anlatan kadınlar bile var.Yuh yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?