bir tuhaf durum

hee canım hee iyi forumlar. beni gammazlayan değilde ben kötüyümdür tabi

Farkındaysanız 6 sayfa yorum var ve yorum yapan kişilerin hemen hepsi benzer şeyleri yazmış. Madem karşıt fikirlere açık değilsiniz, konu açmayın o zaman. Bu kadar çok insan aynı şeyi söylüyorsa, durup bir düşünün. Hatayı kendinizde arayın. Hatalı davranmışsınız, herkes hata yapar. Ama insan yeri geldiğinde "evet ben yaptım, hatalıyım" diyebilmeli. Bir daha da ya konuşmayın ya da söylediğiniz sözlerin arkasında durun.

sanki 3-5 adrese kalıp vermişler ya yorumları bir biri ardına aynı şekilde yazıyorlar
Peki siz buraya konu açarak bizden ne istiyorsunuz . Bütün yorumları gömdünüz.
Amacınız ne?
Canınız hangi yorumu istiyorsa onu uygulayın madem .Konu açmak niye?

Beni dedikoducu ilan edenlerin konuyu pek anlamadığını düşünüyorum.hatam bu kadinin kocasi dahil baskasina yumurtlamayacagini düşünmek.

Kocanız da sizin birisine yumurtlamayacağınızı düşünmüştür muhtemelen ve bu daha büyük hayal kırıklığı. Elalemi suçlamadan iğneyi bir kendinize batırın, dedikodu yapıp dedikodu yaptı diye başka insana kızmak komik oluyo, üstelik kocanıza bile yalan söylemişken. En en hatalı sizsiniz kabul etseniz de etmeseniz de.

maşallah diyorum ya herkes hiç yalan söylemiyor dedikodu yapmıyor bende bu insanların mükemmeliyetine şaşırıyorum.benim tek hatam bunları söyleyecek kadar karşımdakini benimle samimi sanmam bunu yorumumda dile getirdim zaten tabi sürekli beni gömmeye çalışan yorumlar harici yorumları okursanız görürsünüz.

Bu ‘saçma dedikodu zincirini’ başlatan sizsiniz. Çok dertli oldugunuz bir konuyu konunun muhatabına anlatsaydınız keşke.. esınıze yalan soylemenız de hiç hos olmamıs.

Ay hala millet yalana takmış.hepsi doğru söylüyorum ben desin bari eksik kalıyor hic yalan konuşmam desin kocama.her yorum aynı olursa neyin bakış açısı olacaksa.

Ay hala millet yalana takmış.hepsi doğru söylüyorum ben desin bari eksik kalıyor hic yalan konuşmam desin kocama.her yorum aynı olursa neyin bakış açısı olacaksa.
Asla da kocama yalan konuşmadım şimdiye kadar, 14 yıldır birlikteyiz, ne yaparsam paşa paşa durdum arkasında, herkesi kendiniz gibi zannetmeyin. Ben çataçat kavga ederim, yine de yaptığımı saklamam. Bu kendime büyük saygısızlık geliyor, Allahın bildiğini kuldan saklamam ben, bu sadece kocam için de geçerli değil.

bu sizin fikriniz saygı diuarim fakatl siz haric baskalarina sallamasi kolay geliyor.

Konuyu tam anlamadım okudum okudum ama ben yalan söylemem kocama.
Allahım bundan sonra da ağzımdan yalan çıkarmasın ona inşallah.
Evet anneme,babama,hatta kayınvalidemlere bile çok yalan söylemişimdir.
Ağlıyorken "iyiyim" demişimdir,hastanedeyken "hasta ziyareti" demişimdir. Üzülmesinler,meraklanmasınlar diye lafı çok çevirmişimdir.

Borç alıp vermemek ayıp tabi ama kalkıp burda o aileyi gömsek ruhları duyacak mı ? Konuyu siz açtığınıza göre sizin hatanızı söylüyor insanlar.

Tamam dedikodu her insan yapar da ne biliyim gidip en yakın arkadaşına anlatırsın " böyle böyle görüştüğümüz bir aile var, borç aldılar ama ödemediler napsak ki " gibi akıl alırsın vs. ama senin yaptığın insanları birbirine kötülemek oluyo, ara bozuculuk oluyor. Sonuçta onlar da birbirini tanıyor. O yüzden yaptığınız çok ayıp hatta onların borcunu ödememesinden çok daha ayıp. Zaten hayat arkadaşına bile göz göre göre yalan söyleyebilen bir insanmışsınız. Umarım eşiniz doğrusunu öğrendiğinde sizden utanmaz.

Asıl kadınları ilgilendiren bir konu yok ortada.
Borç veren eşiniz , borç isteyen doğum yapan hanımın eşi
para muhabbeti erkekler arasında olsa da bu muhabbet kadınlar arasında.
ona bakarsak onlar eşlerinden getirdiklerini de bana anlattıkları oluyor ben eşime söylemem
x'in kocası böyle böyle yapmış diye.
bana da gelip x'in kocası hakkında kadının gerek arkasından gerek yüzüne de borç alıp verme mevzusunu söylemiştir.
bana da doğum yapan kadını şikayet etmişliği vardır.
bu benim lafım yapıstırılmadan önce duyduklarından üzülmedi mi acaba.
ben tutupda bana şikayet edildiğinden bahsetmedim hiç doğum yapan kadına .
aman uzak durayım. ben yani gammazlanacağımın belirtisi varmış ama anlamamışız.
geçen kocam diyor x in kocasının konusu yok hiç ortada birden benim lafımı taşıyan kadının kocası atmış ortaya kendi konuşmuş konuşmuş arkasından beklemiş laf etsin kötülesin diye kocam. kocam bişey dememiş zaten dencek ne var.borç paramı vermezse bir daha borç vermem der en fazla. yok söyle kötü böyle kötü diye bir şey demek zorunda değil.

Ne dediğinizi çok anlayamadım ama anladığım kadarıyla eşiniz herhangi dedikodunun içinde olmamak için çabalıyor . Borç verdiğini muhatabı olmayan kişilerle paylaşmıyor, dedikodu malzemesi haline getirmiyor.
Ama siz öyle değilsiniz. Dedikodu yapmışsınız onunla kalmayıp bir de yalan söyleyerek karşınızdaki kişileri iftira ile suçlamışsınız eşinize karşı.

sizin yazdıklarınızı anlamayan tek ben miyim acaba?

Aynı şeyi konu sahibine 546378 kişi yazdı ama siz sanki hic yalan söylemiyorsunuz cevabını aldık. Evet söylemiyorum ne eşime ne başkasına..

Ne diyorsunuz siz ya ?
Hayırdır canınız polemik mi istiyor.
KOnu sahibine kim yazmış ne düşünmüş banane işim gücüm yok tek tek mi inceleyeceğim kim ne yazmış diye.
Fikrim bu bunu temenni ettim okdar.Madem çok merak ettiniz söyleyim nedeni yarın birgün ortamda eşinin önünde açabilir ve konu sahibi mahçup olabilir!
Eşime gelince bir oylama açmadım bu konuda da fikrinizi merak etmedim.
Yazdıklarımı alıntılamayın hoşunuza gitmeyen bir yorumum varsa gözardı edin çok zor değil.

Ben sizin yazdığınız yorumu onaylamak için alıntı yapıp yazdım. Neden sinirlendiniz anlayamadım... Sanırım sizin canınız polemik istedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…