bir tuhaf durum

En başta dogru söyleyerek başlayabilirsiniz.Yalan yalanı doğurur.Haklıyken haksız duruma düşersiniz.

Tam altın nerde 500 lira nerde ayrıca.Onaylayan kişi de he he diyip geçmiş sanırım ki olay dallanıp budaklanmış.Dogruyu söyleyip konuyu açıp evet ben böyle düşünüyorum diye düşüncenizi belirtebilirdiniz.

Araya mesafe koyup eşlerle görüşmeyebilirsiniz de yaşları sizden ufakmış zaten.Artık giden gitmiş 500 de bebege hediye olur.

Sen kocanla aranda olan birseyi fatmaya anlation fatmada gidip kocasi hasana anlatiyo hasanda yemiyo icmiyo gelip senin herife soluyo... senin herifte sana soruyo:) sende yalan soluyosun??? Yillaaaaannn korktun mu? :)
Kız Allah iyiliğini versin. Olayı nasıl teşhis etmişin öylee :):):) Korktumm korktuum

Bence siz kadınlar çok fazla görüşmeyin. Adamların da arası bozulacak.
Beni dedikoducu ilan edenlerin konuyu pek anlamadığını düşünüyorum.hatam bu kadinin kocasi dahil baskasina yumurtlamayacagini düşünmek.kocama yalanlasam da dedigimi gidip bak karin yalan söylüyor diye yapistirmaz.kadinlarin muhabbeti pek çekmez onu fakat anladigin arkadaşının kadinlarin muhabbetini cektigi.yeni doğum yapan kadin olsa bile kocasi yüZünden baskalarindam ne duyar allah bilir.ki benim dediğimin ona yapıştırılması solda sifir kalir.ayrica bu konuyu kocasına anlatan arkadas ve kocasi bu yenidogan yapan kadin iyilikleri suistimal eden kocasını bize hep sikayet ederler.baska görüştükleri arkadaşlarını da şikayet ederler.fakat biz tutup aaa kari koca şunlar hakkinizda bunu dedi diye yapistirmadik böyle şeyler yapmayizda.bazi arkadaslarin dedigi gibi kavga çıksında bakalim modundalar galiba.tabi bu insanlarin arkasından bunu diyen bizim hakkimizda ne der diye düşünüyor biraz bu kişiden ayagimi kesmem lazim

İii de kocanız size ben borç verdim alamıyorum bi el atarmısın dedi m. Siz ne karışıyosunuz erkeklerin arasındaki muhabbete

İii de kocanız size ben borç verdim alamıyorum bi el atarmısın dedi m. Siz ne karışıyosunuz erkeklerin arasındaki muhabbete
benim kocam bu merakli arkadaşlara demişti bende vardım yaninda parami alamadim diye.kocamda bi nevi şikayet etmişti diyelim

Kimse kimseye parasını hibe etmek zorunda deil evet ama bir defa olmuş üstüne çocukları da olmuş Allah yardım etsin kadına da bebeğine de deyip sessiz kalıp eşinizi de tatlı bir dille uyarıp bir daha sizden habersiz, hareket etmemesini isteyebilirdiniz hem ortalığı karıştırip hem yalan soylemissiniz bu devirde para kadar insanlıkta önemli. Canım böyle şeyler için sıkma canını

hey Allahım ya çok enteresan insanlar var. bazıların 2-3 üyeliği mi var diye düşünmeye başladım biri banlanırsa diğerinden saydırmaya devam etmek için.ben karıştırmış olsam çoktan adamlar girerdi birbirine buraya sormaya gerek kalmazdı.buradaki bayanların beylerinden kadınlar arası muhabbetin peşine düşenleri baya fazla ki böyle yazıyorlar. hala bana kir atanlara he canım hee diyorum.

uzak durarak . kesinlikle soğuk davranarak .
terbiyesizler ya.
söyleme sırrını dostuna, o da söyler dostuna.
bunu unutmayın

uzak durarak . kesinlikle soğuk davranarak .
terbiyesizler ya.
söyleme sırrını dostuna, o da söyler dostuna.
bunu unutmayın
dost sandığım dostum değilmiş.bana kadını şikayet edip edip sürekli onun işine koşmasından anlamalıydım.tuhaf bir durum.

Ne fenasin yaa. Burda millete cemkirecegine gitde kocana dogruyu soyle. Yazik kadinin cocugunun ne gunahi var laflarini ediyorsun kucuk dusuruyorsun. Kocan vermis kocanin sorunu. Arkasinda duramayacagin laflar edip sonra başkalarını kötü ilan etme

Hayir dedim cunku adamlari ilgilendiren bir konunyok ortada demissiniz ya iste borc para vermek olayi da adamlar arasinda olmus kadinlari ilgilendiren bir durum yok. Bence sizin gidip de o bayana biz onlara borc verdik demeniz cok cirkince.

para gelsin de nasıl gelirse gelsin diyenler ne çokmuş.maşallah kimse yalan söylemiyor çok doğrucular ya .ondan ben kavga karışıklık çıkmasın diye yalan söyledim ya benim söylediğim yalanın peşine düşün belki kocamın benim hakkımı yiyene bir keramet gelir adam namusluk dürüstlük timsali olur siz beni gömmeye uğraştıkça

sanki 3-5 adrese kalıp vermişler ya yorumları bir biri ardına aynı şekilde yazıyorlar

Hey Allah'ım bir akilli sensin. Şu hareketlere bak ya. Ben seni valla hiç iyi gormedim. Biraz kendine gel istersen. Bu insanlar niye hep ayni şeyi söylüyor diye bi düşün. Milletin işi yok senin icin on hesap açıp aynı yorumu yazicak. Demek aynı yorumlar geliyorsa bu senin HAKSIZ olduğunu gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…