Eşin sana gerçekleri söylemiş o kadar işyeri var açıldığı gibi kapanıyor kolay mı sanıyorsunuz tutunmak çevre lazım ortam lazım ve tutunamadığınız anda tüm emek harcamalar boşa gider. Tehdit etmemiş ki sizi nereden çıkarıyorsunuz size ihtimalleri söylemiş ona göre aç demiş. Erkek olarak o ortamı daha iyi bilir doğal olarak ama yine de annenize açıcam demiş annenizin sizinle konuşacağını söyleceğini biliyor neden ikili oynuyor olsun tamam açın o zaman söyleyin eşinize ama eşiniz tüm sorumluluk sende demiş doğal olarak ki o kadar bunu isteyen biri olarak tabii ki sorumluluk size herşeyi göze alacak olan sizsiniz sizin ilgi alanınız çünkü. Bir de o iş tutunamazsa eşinizin karşısında düşeceğiniz durumu düşünün o kadar borç nasıl ödenecek çöpe gidecek eşiniz manyıklı konuşuyor ama siz takıntılı davranıyorsunuz bir de sözleşme imzalasaydınız evlenmeden o zaman işyeri açılacak diyee ne kadar maddi şeylere dayanır old bu evlilikler anlamıyorum.
şuan çalıştıgımı anneme vermıyorum dırek,kaldıkı verebılsem verırım
ınatlaşmayla ,TEHDİTLERE maruz kalan benım ne kadar kolay suçlar varı yazmıssınız
ben kımseye benı alıcaksın işimide kurucaksın demedım,anlaşma imzalatmadım
bu zamana kadar kımsenın cebıne guvenıp iş kurma HAYALLERIM olmadı
o kadar arkadaşa cevap yazdım,detayları konustuk
ben kımseden,bu bekarken arkadaşım,şimdi eşim,ona dayatmadım
eşim ,yaparım derken,anneme farklı konustu bana hayır çalışma evde otur
çocuk olmassa olmass ,burada ,PARASI OLAN bır eşin sırf inatlaşarak sadece kendı İSTEKLERINI irdeleyerek
farklı yaklaşımları almak ,düşünmek adına konu açmıştım
benı yargılamak ,yerıgeldıgı suçlamak ne kadar basıt görünmüş oradan
yazdıklarınızı okuyun tekrar,arkadaşlara yaptıgım yorumlara bakın bı öyle yazın lütfen
bekarken yanınızda, yaptınıgınız ,attıgınız her adımı destekleyen biri, evlenınce nasılsa gerı dönemez yolundan,düşüncelerıyle
benı aylarca ağlama krızlerıne soktu,saplantılı durumlarını farkettiğimde ona gore yaklaşmama ragmen,rotasını değiştirdi
şimdi kıme ne dıyecegını,anneme başka konusup,kv. annesıne başka konusup,evde ,bırıkımlerını luks tatıllere ayırmayı palanladıgını
benı TEHDİT EDEREK,GİYDİĞİM TİŞÖRTÜME SALDIRIP ruh hastasıymış gıbı tavırlar takınması
2 dk. sonra normale donmesı,ŞİMDİ eşim deyıp guvendıgım ınsan bana evde oturup ona çocuk doğurarak ,akşamları kapıyı açarak mutlu evlılığin bu oldugunu düşünen bırı oldu
NEDEN yargılarınız bunca saçmalığa rağmen ben kötu ve düşüncesız lanse edılıyorum
gerçekten anlayamıyorum,ben ANLAŞMA İMZALAMADIM,evlenınce çalışmaya devam edecegımı söyledım,ben 2li oynamadım
eşime süprız yapmadım
kaldı kıııı ,keyıften çalışmak ıcın ugraşmıyorum
benım annem var ,bu konuda annemı yok saymam ıstenıp böyle sonradan değişen eşime,HERŞEYİMİ feda edıyorum annemde kalsın orda,yarı aç tok yaşar elbet bız çıkalım tatıle,alalım sıfır arabamızı gezelım hayatım
sana ustune bıde benden çocuk
bumudur hayat,eşlerin İYİ GUNDE KÖTU GUNDE SÖZ VERMELERI
BEN BENI ANLAYACAK,YANIMA YOLDAŞ,hayat arkadaşı aldıgımı sanmıştım,umarım benım gıbı guven tokatı yemessınız,evlenmeye ıkna edene kadar herşeye tamam de,sonrada hayır benım dedıklerım olsun
nerde kaldı aşkımız sevgımız saygıııı