Adamın parası yokken adım atamıyor normal olarak, ne için heves etsin ki? Heves ettiği şeyleri gerçekleştirebilecek mi? Size her şey çok toz pembe şu a, aileler yardım ediyor eksiklerinize oh mis tavrndasınız. Ama bir erkek için öyle olmuyor. Ben de 2 aylık evliyim nerdeyse, eşim ve ben çalıştığımız halde bir şeylere yetişemedik, aileden yardım isteyelim dediğimde koca adamın karşımda ağladığına kaç kere şahit oldum. Ayrıca işi yoksa ne cesaretle ailelere güvenip ev kurmaya kalktınız ki? O işler hiç de sizin düşündüğünüz gibi olmuyor. Önümüz kış, evi bir şekilde tuttunuz diyelim, elektrik su doğalgaz faturası gelecek, telefon faturaları var, kira var, ilk alışverişte en az 2 bin lira gidecek, her şeyiniz eksik çünkü. Evi yerleştirmek için ufak tefek şeyler alacaksınız en az bin lira. E hiç mi sıkılmayacaksınız, bir kahve içelim dedik geçen akşam eşimle iki kahveye 24 lira para verdik, saçma pahalı. Ben yerinizde olsam hiç ailelere güvenip de aralıkta nikaha kalkışmam. Eğer gelecek olan altınlara güveniyorsanız iki haftayı,zor edersiniz zaten onlarla. Adamda heves yok diye yakınmayın, empati kurun biraz. Ayrı evlerde çektiğiniz zorlukla aynı evde çektiğiniz zorluk aynı olmuyor. Kafanız çok yanlış.