Valla burada bazı kadınlar başlarına geleni hak ediyor artık bu forumda ben ona inanıyorum. Sevgilinin annesi manyak, sevgilin şiddet yanlısı ve basiretsiz, anneninde seninde yemediğiniz laf çekmediğiniz rezillik kalmamış, adam annesine ve onu frenlemeyen babasına karşı durup, daha sizi isteyemiyor, sizin derdiniz nişan. Bak ben sana ilerde kaynanan insafa gelip seni isterde evlenirsen burada açacağın konu başlığını söyleyeyim; eşim bana sürekli hakaret eden annesine laf söyledim diye dövdü, kaynanam sürekli bana laf ediyor eşim idare etmemi söylüyor, daha bunlar gibi onlarca varyasyon yazabilirim. Hani demişsin ya ailesi ile evlenmiyorum diye; sevgilin annen kabul etmesine rağmen, ailesinin onayı olmayınca seni gelip isteyemiyor bile , bu nasıl sahip çıkmak. Aklını başına al diyeceğim ama sende pek işe yarayacağını sanmıyorum. En azından şunu düşün senin annen sevgiline ve ailesine o davranışları yapsaydı sevgilin hala annenin gönlü olsun diye uğraşır, annene minnet edip kapınıza ailesini tekrar getirirmiydi?