he oldu... buda kedi ciğer ilişkisini hatırlattı bana canım![]()
Yok ya ben onu kelde severim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he oldu... buda kedi ciğer ilişkisini hatırlattı bana canım![]()
Karanfiilll merak ettim senii
Linkini atsana![]()
Bence kendin bul diğer arkadaş gibiD:
Yok ya ben onu kelde severim.![]()
Ama şu engelimi bi kaldırsın
D
Yok ya ben onu kelde severim.![]()
Ama şu engelimi bi kaldırsın
D
Ah benim örselenmiş, incinmiş karanfilim
Tutmayın beni aşka geldim Ceceli dinlemeye gidiyorum uzun zamandır dinlememiştim. İyi sohbetler size bacılar =)
seni takip ediyom artık :) bu arada o ceceli' ye de az bile yapmışsın :) bi karikatür vardı onunla ilgili paylaşıldı mı bilmiyorum sayfaları okumadım paylaşıldıysa hiç eklemeyeyim![]()
seni takip ediyom artık :) bu arada o ceceli' ye de az bile yapmışsın :) bi karikatür vardı onunla ilgili paylaşıldı mı bilmiyorum sayfaları okumadım paylaşıldıysa hiç eklemeyeyim![]()
Hatice sayende twitterda araştırmacı oldum :) Cincik tanışmıyoruz ama yorumlarını severek okuyorum ve bu vesileyle de seni twitterdan takip ediyorum şimdi :)
hiç sevmezdim Ceceliyi,ama bi kere konserine gittim hayranı oldum geldim
o ne mütevazi o ne şirincik öyle...
konserlerde hep sahneden öte bakar ya şarkıcılar.O kısma yetişemeyip yan tarafa doluşmuş-sanatçıyı profilden görebilen insan yığınını önemsemezler hiç,en fazla bi selam çakar, sonra konserlerine devam ederler...
Oysa Ceceli sık sık onlara dönüp şarkılar söyledi,yani gönüllerini hoş etti
Ben en önlerden izliyordum-yandakilerle hiçbi alakalm yoktu ama çok hoşuma gitti bu davranışı.
eneee dedim,insan gibi insan :)
konuyla çok alakası yok ama paylaşmak istedim,adam efendilikte dünyaaa markası![]()
Benimde aylardır ilk defa takipçim olduDiğerlerinide 3-4 tanesi hariç hileyle yaptım zaten
![]()
4 takipçim olucaktı ya koskoca mc engellemek için profilime girdiğinde sosyeteye rezil olacaktımHile mi :) Boşver ablam az olsun gerçek takipçin olsun dur senide takip ediyim ben :)
Bu basligi okuyunca aklima hep sevdigim kiz bana agbi dedi geliyor nedense![]()
Benimde '' bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor kalbimi ona verdim artık geri vermiyor '' geliyor![]()
![]()