• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ünlüyü sevdim o beni engelledi :(

Twittterimi hazır sana yollamışken az geçmişede bakıyim dedim adamın Ahmed hulusinini bile rt lemişim. Duygulandım :D

seni takip ediyom artık :) bu arada o ceceli' ye de az bile yapmışsın :) bi karikatür vardı onunla ilgili paylaşıldı mı bilmiyorum sayfaları okumadım paylaşıldıysa hiç eklemeyeyim:36:

seni takip ediyom artık :) bu arada o ceceli' ye de az bile yapmışsın :) bi karikatür vardı onunla ilgili paylaşıldı mı bilmiyorum sayfaları okumadım paylaşıldıysa hiç eklemeyeyim:36:

Karikatürü eklemeden çıktınmı valla çok merak ettim :D

Hatice sayende twitterda araştırmacı oldum :) Cincik tanışmıyoruz ama yorumlarını severek okuyorum ve bu vesileyle de seni twitterdan takip ediyorum şimdi :)

hiç sevmezdim Ceceliyi,ama bi kere konserine gittim hayranı oldum geldim
o ne mütevazi o ne şirincik öyle...
konserlerde hep sahneden öte bakar ya şarkıcılar.O kısma yetişemeyip yan tarafa doluşmuş-sanatçıyı profilden görebilen insan yığınını önemsemezler hiç,en fazla bi selam çakar, sonra konserlerine devam ederler...
Oysa Ceceli sık sık onlara dönüp şarkılar söyledi,yani gönüllerini hoş etti
Ben en önlerden izliyordum-yandakilerle hiçbi alakalm yoktu ama çok hoşuma gitti bu davranışı.
eneee dedim,insan gibi insan :)
konuyla çok alakası yok ama paylaşmak istedim,adam efendilikte dünyaaa markası :nazar::nazar:

Hatice sayende twitterda araştırmacı oldum :) Cincik tanışmıyoruz ama yorumlarını severek okuyorum ve bu vesileyle de seni twitterdan takip ediyorum şimdi :)

Benimde aylardır ilk defa takipçim oldu :D Diğerlerinide 3-4 tanesi hariç hileyle yaptım zaten :D

hiç sevmezdim Ceceliyi,ama bi kere konserine gittim hayranı oldum geldim
o ne mütevazi o ne şirincik öyle...
konserlerde hep sahneden öte bakar ya şarkıcılar.O kısma yetişemeyip yan tarafa doluşmuş-sanatçıyı profilden görebilen insan yığınını önemsemezler hiç,en fazla bi selam çakar, sonra konserlerine devam ederler...
Oysa Ceceli sık sık onlara dönüp şarkılar söyledi,yani gönüllerini hoş etti
Ben en önlerden izliyordum-yandakilerle hiçbi alakalm yoktu ama çok hoşuma gitti bu davranışı.
eneee dedim,insan gibi insan :)
konuyla çok alakası yok ama paylaşmak istedim,adam efendilikte dünyaaa markası :nazar::nazar:

Evet benimde en çok bu yönü dikkatimi çekti. Bende nedense hep yanlara düşmüşümdür ama mc iyiki yanda durmuşum dedittirdi bana hep :D

Bu basligi okuyunca aklima hep sevdigim kiz bana agbi dedi geliyor nedense :9:

Back
X