• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ünlüyü sevdim o beni engelledi :(

kristenn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
524
7
46
İstanbul
2-3 aydır bi ünlüye taktım kafayı. Herşey konserine gitmemle başladı. Dün bu adam tweet attı bende nasılsa görmez diye sanki düşmanıymış gibi yorum yaptım dalgaya aldım. Bi baktım beni engellemiş :5::5::5: Sizce artık boşveriyimmi yoksa fake bi hesap açıp özür mü diliyim ?

2-3 aydır bi ünlüye taktım kafayı. Herşey konserine gitmemle başladı. Dün bu adam tweet attı bende nasılsa görmez diye sanki düşmanıymış gibi yorum yaptım dalgaya aldım. Bi baktım beni engellemiş :5::5::5: Sizce artık boşveriyimmi yoksa fake bi hesap açıp özür mü diliyim ?

hımm kimmiş bakalım seni üzen bu ünlü ????

sevdiğin insana neden düşmanıymış gibi tweet attın ki:44:

Canım boşver ne özrü dileyeceksin :27:tweetterda herkes birbirini eleştiriyor.yanlış anlama ama sevgili olcak değilsiniz ya seninki de geçici bir hevestir rahat ol:54:

Mustafa Ceceli gibi birinide nasıl alaya alıp hakaret ettiniz yaa ,adam efendinin önde gideni :20:

Bencede öyle o yüzden seviyorum ama ne biliyim hiçbi şekilde ulaşamıyorum taktım kafaya hiçbi tweetime cevapta alamayınca olumsuz birşey yazarsam belki dikkatini çeker bişey yazar dedim baya bi çekmiş olacakki engellemiş.. :50: Bide zaten büyük bi ihtimal görmüceğini düşünüyodum arkadaşım bana bak mustafa ceceli online paylaşmış bişey dedi. Bende ona hitabenmiş gibi yazdım aslında gülelim diye. off :(

Niye düşmanıymış gibi davrandın ki? O da tek tek kontrol mü ediyormuş yahu engellemiş hemen :1:

sevdiğin insana neden düşmanıymış gibi tweet attın ki:44:

Ya ne biliym zaten görmez dedim görse bile engellemez en fazla diğer tweetlere göre dikkat çeker bişey yazar bende o bişey yazınca ciddi olmadığımı söylerim anlamında düşündüm. Engelliceğini nerden biliyim. İmza gününe falan gitsem beni tanırmı acaba ya korkarım ben döver diye :D:D Yukarıda soranlar için 17 yaşındayım.

bende zamanında takmıştım birine o zamanlar twitter falan yok mail atıyodum surekli bi kere cevap verdi bi daha vermedi gıcık olmuştum gençlik işte boşver takma kafana

Niye düşmanıymış gibi davrandın ki? O da tek tek kontrol mü ediyormuş yahu engellemiş hemen :1:

Ya o kadar sevgi mesajları atardım hiçbirini görmezdi çıkmazdı bile orda şimdi göreceği tuttu. Düşmanıymış gibi konuştum derken hakaret falan etmedim. Hafif dalgayla karışık sitem ettim hiç cevap vermiyor diye. Sonra bütün hayranları bana saydırmaya başlayınca bu sefer hepten dalgaya aldım:((

Zaten düşmanıymışsın gibi tweet yazmasan seninle evlenecekti. Bu mudur?

Ben twitter profilime takip etmek için girmesi hayallerini kurarken adam engellemek için girdi şaka gibi :(

Ya ne biliym zaten görmez dedim görse bile engellemez en fazla diğer tweetlere göre dikkat çeker bişey yazar bende o bişey yazınca ciddi olmadığımı söylerim anlamında düşündüm. Engelliceğini nerden biliyim. İmza gününe falan gitsem beni tanırmı acaba ya korkarım ben döver diye :D:D Yukarıda soranlar için 17 yaşındayım.

allah aşkına ,bu ünlülerin dünyası senin benim hayatım gibi değil ,o kadar çok fanları hayranları varki ,kaçını tanıyor yada hatırlıyorlar acaba ,sende onların arasında küçük bir hayransın sadece ,onunla aşk yaşama ihtimalin milyonda bir ,hayal dünyasından çık canım biran önce derslerine filan çalış ..:24:

Bende severim Ceceliyi.. çok efendi. hatta geçen ay konsere geldi buraya...
terslersem dikkatini çeker die düşüntün heralde.. ah be cnm, bu tür oyunların modası geçti çoktan...
bu arada adam evli bebesi var hatırltatayım dedim :27:

Back
X