• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ünlüyü sevdim o beni engelledi :(

bizde geçen gün halk konserinde bedava diye kutsi konserine gittik :9: doktorlarda yıl 97 den beri görmekten bıkmışım ama hadi renk olsun dedik,herif yakından baya da bi yakışıklıymış ,hep gözlerini kaçırdı benden :30:,o el sallayışları ,o tatlı sesi beni benden aldı ,hayallere daldım ,sonra kocamın hadi hanım sıktı bu herif mıy mıy, gidelim demesiyle kendime geldim ,paşa paşa evimin yolunu tuttum ,hayallerim ve kutsim orda kaldı :9::9::9:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:Doktor Levent :23:

ay ilahi ya çok güldürdün beni ,profiline gelse ne olacak ,ya eminim o da kara kara seni düşünüyordur ,ne yaptım ben allahım ,nasıl engelelrim onu ,özür dilesemmi acaba ,yok yok ondan beklemeliyim özürü ünlü olan benim diye karalar bağlamıştır ,eli tweeter a bi gelip bi gidiyodur ,belki o da acı çekiyordur .te allam yaaa :20:

çok yaşayın acayip güldüm bu yoruma.

konu sahibi kardeşim aklını başına al
adam seni değil konserde hatırlamak şu an senin yazdığını ve hatta seni engellediğini bile unutmuştur
senin gibi kaç tane hayranı var bir düşün bakalım
hem okul başladı hadi bakalım

bizde geçen gün halk konserinde bedava diye kutsi konserine gittik :9: doktorlarda yıl 97 den beri görmekten bıkmışım ama hadi renk olsun dedik,herif yakından baya da bi yakışıklıymış ,hep gözlerini kaçırdı benden :30:,o el sallayışları ,o tatlı sesi beni benden aldı ,hayallere daldım ,sonra kocamın hadi hanım sıktı bu herif mıy mıy, gidelim demesiyle kendime geldim ,paşa paşa evimin yolunu tuttum ,hayallerim ve kutsim orda kaldı :9::9::9:

Ya konser ortamı çok başka oluyor. Ben öyle ünlü buluyimde hayran oluyim diyen birisi değilim. Kimsenin yüzüne bile dikkat etmem. Yıllardır dinlediğim popçular var birçok arkadaşımında hayran olduğu ben bi kere bu nasılmış kimmiş neymiş merak etmem. Banane derim. Ama konser öyle birşeydiki hem şaşırttı beni konuşmalarıyla o oynayışı bana bakıp el sallayışı :D Tabi ben bana bakıyor sanarken o yanımdaki ve arkamdaki bin kişiye bakıyodurda neyse :D İşte gelincede videolarını falan izlemeye başlayınca kaptırdım :D

Ya konser ortamı çok başka oluyor. Ben öyle ünlü buluyimde hayran oluyim diyen birisi değilim. Kimsenin yüzüne bile dikkat etmem. Yıllardır dinlediğim popçular var birçok arkadaşımında hayran olduğu ben bi kere bu nasılmış kimmiş neymiş merak etmem. Banane derim. Ama konser öyle birşeydiki hem şaşırttı beni konuşmalarıyla o oynayışı bana bakıp el sallayışı :D Tabi ben bana bakıyor sanarken o yanımdaki ve arkamdaki bin kişiye bakıyodurda neyse :D İşte gelincede videolarını falan izlemeye başlayınca kaptırdım :D

e tabi unutmak zor ,ama mecbursun ,sana sertapı tavsiye ediyorum yemeklerden sonra tok karna ,UNUTURSUUUNNN İÇİN YANA YANAAAAA :9::9: valla

Onu unutucammı şimdi o kadar imza günü hayalim vardı ama benim :( bittimi hikayemizzz bu ne biçim aşk böyle değmezmiydi sevgimiz savaşıp direnmeye. Ama o hemen kaçıp engelledi. Bu arada ciddi olarak soruyorum ben bu yaşadığım duygunun tam olarak ne olduğunu kestiremedim daha. Aşk dicem ama aşk olduğunu sanmıyorum aslında ne biliyim hiç karısının yerinde olmayı hayal etmedim veya sevgilisi olmayı. Daha çok abi gibi seviyorum sanki. Ama abi gibi seviyorsamda niye seviyorum benim zaten abim var onu niye seviyim. Ünlü olmasaydı yan komşum olsaydı dikkatimi çekip severmiydim sevmezdim.Yoksa sevgimi verecek biryer arıyorum boşluktamıyımda buna veriyorum sevgimi. Kafam karıştı ya psikolojiden anlayan varsa açıklasın bana ruh durumumu :)

Çok mu seviyosun Mustafa Ceceliyi? Ben evli diye biliyorum tabiki hayran olmana engel değil ama bilmiyosun sanırım.Ayrıca düşmanı gibi tweet atman çok saçma:26:

Hayır geçmiyorum ama konumu komik buluyorum sadece. Açtığım konu öyle bir durumdaki hem gülüyorum hem üzülüyorum öyle garip bir hal. Dalgaya vuruyorum ne yapıyim.. Trajı komik geliyor bana :D Hem eminim sizede hiç ciddi gelmez açtığım konu. Çünkü böyle şeyler kendine gelince anlaşılıyor bende hep saçma bulup dalga geçerdim ünlüye aşık olanları. Hatta ve hatta mustafa cecelinin diğer hayranlarıyla bile dalga geçtim dün sanki kendimin farklı kalan bir yanı varmış gibi :D

Ünlüye aşık olmanda saçma da onu geçtim yorumlarında dediğin gibi
kendinle de dalga geçtiğin için bizimle dalga mı geçiyorsun dedim

kizma ama alemsin ya :) merak etme hatirlamaz nerden hatirlasin.mustafs ceceli twitter de su gezi olaylarini destekleyenleri engellemis ve silmis diye haberler cikmisti gecen.begenmemis dedigini engellemis ne olsun ki.

konserine gidemezmiş... o kadar kişi içinde senimi görcek. mustafa ceceli aşar canım sen pepe izle

Beni görecek diye gitmem demedim. Adamı sinirlettirmişim beni engellemiş bide yüzsüz yüzsüz konserine gitmeyi nasıl kendime yediricem dedim. İmza gününe falan olsa gidemem sevdiğim halde dedim çünkü adam adımı soracak yazmak için sevgilerle falan yazıyor. Hem tanımasa bile tweetterinde engelli olduğum kişiyi nasıl görmeye yüzüm olsun artık.

kizma ama alemsin ya :) merak etme hatirlamaz nerden hatirlasin.mustafs ceceli twitter de su gezi olaylarini destekleyenleri engellemis ve silmis diye haberler cikmisti gecen.begenmemis dedigini engellemis ne olsun ki.

Ama hatırlamasa bile hep engelli kalıcam twitterinde. Kalbime gömerimm o zaman unutupta silerim o zamannnnn alt tarafı aşk buda işte vazgeçilmezmisin amannn:43::43::43::43:

Onu unutucammı şimdi o kadar imza günü hayalim vardı ama benim :( bittimi hikayemizzz bu ne biçim aşk böyle değmezmiydi sevgimiz savaşıp direnmeye. Ama o hemen kaçıp engelledi. Bu arada ciddi olarak soruyorum ben bu yaşadığım duygunun tam olarak ne olduğunu kestiremedim daha. Aşk dicem ama aşk olduğunu sanmıyorum aslında ne biliyim hiç karısının yerinde olmayı hayal etmedim veya sevgilisi olmayı. Daha çok abi gibi seviyorum sanki. Ama abi gibi seviyorsamda niye seviyorum benim zaten abim var onu niye seviyim. Ünlü olmasaydı yan komşum olsaydı dikkatimi çekip severmiydim sevmezdim.Yoksa sevgimi verecek biryer arıyorum boşluktamıyımda buna veriyorum sevgimi. Kafam karıştı ya psikolojiden anlayan varsa açıklasın bana ruh durumumu :)

sevdiğim kız bana abi deyince şarksıı geldi aklıma ,o biliyormu onu abi gibi sevdiğini ,duyarsa yıkılacak adam :2:

Back
X