Yalnızlık korkusu sandığınız şey hormonlarınızin isteği de olabilir.Daha sempatik geliyor mu mesela ? Herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum ben çünkü her insana ve yasa göre değişmekle beraber .Merhabalar.
Cocuk dusunmeyenler, belli bir yaştan sonra yalniz kalmaktan korkmaya başladiniz mi?
Mesela kardeşleriniz yok. Anne, babaniz ve eşiniz olmasa tamamen yalniz kalacaksiniz?
Çocuklar evlennce yine yalnız kalıyoruz.Merhabalar.
Cocuk dusunmeyenler, belli bir yaştan sonra yalniz kalmaktan korkmaya başladiniz mi?
Mesela kardeşleriniz yok. Anne, babaniz ve eşiniz olmasa tamamen yalniz kalacaksiniz?
Ailen ile var mı bir problemin. ?Yok suan sirf korktum diye cocuk yapmaya karar vermeyecegim, bu oyle bir konu değil. Yapacaksam bile 30u geçmem lazim rahat anca o zaman dusunuruz BELKİ.
Benim istedigim otursun omur boyu bana baksin degil ama bir telefon açanim olsaydi, öldüm mü kaldim mi gibi?
92 yasindaki teyze haberinden de etkilendim galiba, kadincagizi komşulari bulmuş yalniz yasiyormuş. Cocuklari vardir gerci belki bilemedim şimdi.
Çocuklar evlennce yine yalnız kalıyoruz.
Ailen ile var mı bir problemin. ?
Çocuk çok başka mesele.Amaç dipdibe olmak degil aslinda, arayip sormak, sohbet etmek.
Bilmiyorum ya çocuk bana bencillik gibi geliyor. Yani kendimiz için yapıyoruz. Onların hiç bir söz hakkı yok dünyaya gelmek için. Kimimiz anne olmak için,kimimiz yalnız kalmamak için kimimiz de eş dost akraba için.Amaç dipdibe olmak degil aslinda, arayip sormak, sohbet etmek.
Oyle ama filmdelisi,bak benim annemle pekte iyi iliskim yoktur,cocukluga dayali,bilirsiniz.Çocuk, yalnız kalmayayım diye yapılan bir şey değil ki, en azından öyle olmamalı.
Ve yalnızlık da kötü bir durum değil.
Hayat sadece aileden örülü hiç değil, dostlar, arkadaşlar var.
Olmasa bile Allah elden ayaktan düşürmesin ama çay içebilecek herhangi bir insan olduktan sonra, yalnızlığa inanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?