bir üzücü para meselesi :(

sizin durum daha da sıkıntılıymış ya, allah sabırlar versin valla. ben de bugüne kadar eşim için sustum, ailesine hiç belli etmedim. evet kızdım çok kızdım ama eşimle tartıştım onunla paylaştım, kendi aileme bile söylemedim onun gururu kırılmasın diye. ama hikayeymiş. zaten bir daha bana abime para lazım diye gel bak napıyorum seni de sülaleni de dedim. yazıklar olsun yaptığım fedakarlıklara

o dediklerinizi yapamıyorum ya, kıyamıyorum hala salak gibi. onun zaten birikmişi yok, hesaplar bende. benden gizli de vermez, o konuda güvenim tamdır.

Ben insanların sağlık gibi çok elzem, geri dönüşsüz durumlar dışında akrabalarından maddi yardım almasını çok yanlış buluyorum. Yoksa harcamazsın bu kadar basit. Size mi güvenip ticaret yapmışlar. Baştan alıştırmanız çok yanlış bence. Keza kendi dayınız için de. Eminim bu kadar yaygara olduğuna göre abisine yapılan yardımlar da dayınıza yapılan yardım da sağlık konusunda değil. Kredi kartımı ödeyemedim şuraya borcum var vs.

Bize anlattiginniz sekildd anlattinizmi? Aynen bu sekilde anlattiydaniz ve anlamdiysa anlamak.istememesindendir kavga cikarmayin ama kararinizda arkasinda.durun gercekten ihtiyaci olan birine gidecek o para en guzelide bu bir anlami var

dayım değil abim. ev alacaklar

Bence abinize de bu seferlik verin borç. Ama sonrasında konuşun karar alın kimseye borç vermeyin, bu konular yüzünden aranızı bozmayın...

Bi insani 40 gn sirtinda tasirmissin bigün indirdinmi senden kötüsü olmazmis yani canm nekdr fedakarlik yaparsan yap onlar unutlur hep kötuler hatrlanir.
Taviz vermiyceksin bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…