Bir varsayim uzerine...

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.657
36.708
1.123
39
Oncelikle belirteyim ki hic boyle bir durumun icinde degilim. Bugun bir ruya gordum ve etkilendim, sizlere sormak istedim.
Omur boyu evinize girip cikacak bir kadin dusunun: kardes, gelin , gorumce, elti vs.
Bu kisinin giyim tarzi sizin aile yapiniza asla uymuyor, sizin evinizde o sekilde dolasmasindan rahatsiz oluyorsunuz. Tepki gosterir misiniz?
Ben gercek hayatta tepki verebilecegimi hic dusunmuyorum ama ruyamda cosmustum resmen : Bu evde coluk cocuk var, baska yerde nasil giyiniyorsan giyin ama benim evime gelirken ustune basina dikkat et vs diye.

Öncelikle hayır olsun diyeyim.

Böyle bir durum yaşasam oralı olmazdım.
Herkesin hayatı ve giyim tarzı kendisine.
Abes yerleri iyice ortada olmadığı sürece kısa giymiş, dekolte giymiş problem yaratmazdım.
Fakat olayı çok abartırsa "gelme bi daha böyle" der, geldiğinde de o şekilde almazdım eve.

Bu dekolte olayi da aileden aileye degisiyor malum. Ben de kapali bir insan degilim ama dikkat ederim ustume basima.
Ruyamda gordugum de tayt uzerine gobegi acikta birakacak bir tisort srklindeydi.
Hani aslinda asiri dekolte degil ama dikkat cekecek cinsten.
Ama olayi bu evde cocuk buyutuyoruza kadsr goturmenin anlami var miydi bilmem.
Totom acikta kalmis herhalde

Bence de

G-stringle dolaşmadığı sürece sorun yok bana göre.

Evin içinde açık kıyafetle dolaşılmasından hiç hoşlanmam. Baldır bacak görmek beni rahatsız eder. Kardeşimi dahi uyarırırm evde şort tarzı birşey giydiğinde. Çocukluğumdan beri böyleyim. Yurttayken de kızların g.tünü başını görünce midem ayağa kalkardı.

Off evet o bende de var biraz.
Yurtta minicik sortlari giyip birbirinin kucagina falan oturan kizlar olurdu cok igrenirdim ben de.
Ev ortaminda daha diklatli olunmali aslinda dedigin gibi, egil kalk bir suru ortam olusuyor.

Sen bi doğrusunu anlat hele evinize sevmediğin, hoşlanmadığın gelin mi geliyor yakında? Abini mi everiyorsunuz yoksa? Ona göre rüyalar üzerinden kasmayıp, reel dünya üzerinden giydirelim o cıbıl kadına. (giydirelim derken anladın sen)...

Cok açık giyiniyor ise evimde rahatsız olduğumu belirtirdim. Mümkünse bana gelirken dikkatli ol der bakardım hala devam ediyorsa ustune bi hırka verirdim daha da ısrar etmez sanıyorum.
Eşimin kardeşimin yanında süper miniler giyilmesi rahatsız eder beni

Yani ben takılmam böyle şeylere ister kara çarşafla örtünüp durur ister mini şort elbise ile.
Ama çok çok abartıp eşimin vs. yanında don atlet dolaşırsa tabiki uyarırım onuda.
Bilinç altın karışmış galiba :)

G-stringle dolaşmadığı sürece sorun yok bana göre.
Evet benim de sınırım bu!
Bu arada hayır olsun inşallah rüyanız.
Kızkıza samimiyetten ben de hoşlanmam,ancak çıplaklık gözümü tırmalamaz,alışkanlık tamamen bence.
Ben de çok açık giyinirim çünkü.

Off evet o bende de var biraz.
Yurtta minicik sortlari giyip birbirinin kucagina falan oturan kizlar olurdu cok igrenirdim ben de.
Ev ortaminda daha diklatli olunmali aslinda dedigin gibi, egil kalk bir suru ortam olusuyor.
benim iğrenmemem o kadar ileri boyuttaki arkadaşlar benim adımı homofobike çıkardılar zamanında. Yani bi kadının bana dokunmasına, tensel temasına falan hiç dayanamıyorum, içim kalkıyor. Tatilde bile islami otel tercih ediyorum. Kendim sadece yatakta açık gecelik giyiyorum. 4 yıl yurtta kaldım, kimse bacağımı bile göremedi; annemin yanında bile soyunmazdım. Çocukken bırak şort giymeyi ince çorap bile giymezdim önlüğün altına; hep opak giyerdim. İlk defa üniversitede kolsuz gömlek giydim halbuki tesettürlü falan da değilim.

Ayy yok yeminle oyle bir sey
Tahmin ettim boyle anlasilacagini aslinda ama gercekten sadece ruya
Kendi evim colugum cocugum var.
Bekar kardesim ve kaynim var ama hicbirinin evlenme nisanlanma durumu falan yok ortada
Konu tamamen benim eserikliligimden

Ama bu normal bir davranış değil. Yani bir kadının tensel temasından bu kadar mideniz kalkıyorsa bunun altında yatan farklı bir problem vardır.

Benim bildiğim rüyada kavga edersen biriyle ya sen ondan yada o senden bir konuda destek alacak anlamı var. Birbirinize fayda sağlayacaksınız demek ki

Ama bu normal bir davranış değil. Yani bir kadının tensel temasından bu kadar mideniz kalkıyorsa bunun altında yatan farklı bir problem vardır.
olabilir ama çok umursamıyorum. yani gidip tedavi olacak kadar önemsemiyorum. benim bu huyum kendimi bildim bileli var.

Canım bence sen de ciddi bir obsesif sorunu var. Yani bu anlattıkların normal değil. Nasıl sürdürüyorsun hayatını, sıkıntı yaşıyor musun hala?

Annene, varsa kız kardeşine falan karşı nasılsın? Çocuğun var mı, kız olursa ona da öyle davranır mısın?

Çok ilginç geldi bana durumun, deşelemek istedim İlk kez duydum bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…