Bir varsayim uzerine...

istediğini giyer, istediğini giymez. size ne oluyoki? çoluk çocukmuş. televizyonda, internette aaalası var. nasılda meraklısınız milletin herşeyine karışmaya.
Meraklı olmadığımız için milletin g.tünü başını görmek istemiyoruz..

istediğini giyer, istediğini giymez. size ne oluyoki? çoluk çocukmuş. televizyonda, internette aaalası var. nasılda meraklısınız milletin herşeyine karışmaya.

Aşk olsun gerçekten.
özellikle de belirttim gerçek hayatta asla yapamam rüyamda yaptım diye, kimsenin bir seyine karıştığım falan yok.
ayrıca televizyona da internete de son derece dikkatli yaklaşıyorum öyle haldır huldur tv falan izletmiyorum çocuğuma.
kolay kolay da insanlara takılmam ama yorumunuz gerçekten kırıcı, keşke daha dikkatli okusaydınız yazdıklarımı.

dervişin fikri neyse zikri de odur. o nasıl bir rüyaymışki konu bile açtırmış. bence bunu yapmak istiyorsun ve milletten destek bekliyorsun. işte ona kızıyorum.

dervişin fikri neyse zikri de odur. o nasıl bir rüyaymışki konu bile açtırmış. bence bunu yapmak istiyorsun ve milletten destek bekliyorsun. işte ona kızıyorum.
etrafımda bu konumda insan bile yok, kime karışacakmışım onu giy bunu giyme diye ?
neyse siz takılın kendi anlayışınızda, ben yokmuşum açıklama yapmamışım gibi

Nasıl yani sen rüyanda şortlu kadın görüp bunu mu dert edindin teyze?
ay yok dert falan edinmedim.
ordan aklıma esti sordum işte gerçek hayatta da son derece rahat karşılaşılabilecek bir durum.
konumun herhangi bir yerinde de buna dertlendiğimi belirtmedim.
çok rica edeceğim olayı saptırmayalım.

etrafımda bu konumda insan bile yok, kime karışacakmışım onu giy bunu giyme diye ?
neyse siz takılın kendi anlayışınızda, ben yokmuşum açıklama yapmamışım gibi
yA sen niye takıyorsun? bizler toplum içinde yaşayan insanlarız. herkes giyimine kuşamına dikkat edecek. haklı bir endişeni dile getirmişsin. kimse evinde baldır bacak görmek istemez.

yA sen niye takıyorsun? bizler toplum içinde yaşayan insanlarız. herkes giyimine kuşamına dikkat edecek. haklı bir endişeni dile getirmişsin. kimse evinde baldır bacak görmek istemez.

Yazın evde şortla baldır bacak oturmak normal, 30 derecede kim uzun eşofman giyer ki?

Baldır bacak g.t meme hepsi vücudun uzuvları, her şeyi namusa cinselliğe bağlamayın altı üstü birer vücut parçası işte bu kadar nefret edecek ne var anlamadım.

endişe bile değil gerçeken. aklıma geldi sordum öyle yani, bugün çalışmıyorum, evde işim yok, kızım yanımda değil...boşum yani şurda iki lak lak edeceğim.
öyle bir durum olsa doğrudan sorarım yani, falancadan rahatsızım nasıl dile getirsem diye, ama konu öyle değil işte.

Hanımlar sakin olalım.

Çok ilginç, merakımı mazur görün. Peki erkek teni olsa gördüğünüz, şortlu, üstsüz aynı derece mideniz bulanıyor mu? Evli miydiniz?

ıyy hep denk geldiğim bir adam vardı, o kısa beyaz şortunu giyip, son derece kıllı bacakları ile bisiklet süren. O ne rahatlık ya, görüntü gerçekten çirkindi.

bu soruya cevap değil ama benim de yurtta çok çirkin ayakları olan bir arkadaşım vardı. ve ayaklarını hep ben otururken sandalyemin koluna dayardı. o kadar tiksinmiştim ki kendi ayağıma bile tahammül edemiyordum bir ara. seneler geçti yeni yeni sandalet giyebiliyorum ben.

Kadın ayağının çirkini nasıl oluyor merak ettim şimdi :)

Soruna cevap olarak, ben evime gelen bizim değerlerimize saygı göstersin isterim. İlla uzun kollu, uzun etekli, bol şeyler demiyorum da, eteğinden, gömleğinde iç çamaşırları gözükse, ya da aşırı mini falan giyse, uyarabilirim.

bana pek çok ayak çirkin gelir, başta kendiminki olmak üzere

uygunsuz bir erkek görünce tabi ki her normal kadın gibi rahatsız oluyorum. Eşim dışında şortla dolaşan erkekten elbette rahatsız olurum. Televizyonda bile gördüğümde kanalı değiştirir veya başımı çeviririm. Bir saniye dahi bakmayı caiz görmem kendi açımdan. İstemeden gördüğüm uygunsuzluklar hariç. Bence hiç de ilginç değil, gayet sıradan bir durum.

Kendine yakistirdiysa bize laf düşmez.
Kimseye karışmam lafta söylemem öyle bi hakkımız yok zaten .
Hele de ev içinde çoğumuz kısa sort vs giyeriz bi zahmet ev içinde de kimse karışmasın yani .

İlginç dediğim için bozulmadınız umarım. Tabi ki caiz değildir diye rahatsız olabilirsiniz, iğreniyorum demenize saşırdım sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…