Bir varsayim uzerine...

anneme kız kardeşime sarılırdım tabi ki. orada sorun yok. Ama başka kadınların gelip öpmesine sarılmasına falan dayanamam, geri çekerim kendimi hep. İçim kalkar yani. Mahremiyete çok düşkünüm. Mesela görümcem kayınpederimin yanında falan şortla dolaşır; ben kıza bakamam bile, o kadar tiksinirim yani. Görümcemin küçük kızları var; her yerlerini açarlar, ben hemen kapatırım. Yani kız çocuğa biraz mahremiyet duygusu aşılamak lazım diye düşünürüm. Bir kızım olursa elbette öper koklarım ama kılık kıyafetine dikkat ederim. Mahremiyet bilincini kazandırırım.

ZeyMurEl not: obsesif kişilik bozukluğum var. ama dışarıya yansıtacak düzeyde değil, kendi içimde yaşıyorum

Ben de aşırı açıklığı sevmem (aşırı dediğim çok kısa etek-şort, hatları çok belli eden kıyafetler, aşırı göğüs dekoltesi vs) ama işte takmam bunu. Ben giyinmediğim sürece umursamam. Senin ki sosyal hayatta da seni etkiler, o bakımdan işin zor gibi geldi bana açıkçası.

baldır bacaklı ortamlara gitmemeye çalışıyorum canım 4 yıl yurtta böyle yaşayabildiysem herşeyi hallederim bundan sonra. yani var ya, yurtta kızlar minicik şort giyerlerdi, bi de yemek yaparlardı, beni de çağırırlardı, yemek yiyemezdim midem bulanırdı.

Ben de asiri kapalilardan tedirgin olurum
Yolda carsafli peceli gorunce aklima hemen canli bomba gelir
Evime carsafli kimse gelmez oyle tanidigim yok olsa da tanidik olacagindan canli bomba sanmam yani:)))
Acikliktan da rahatsiz olmam, ic camasirla oturulmadigi surece sorun yok. Esimin yaninda dekolteli hanim da oturabilir, esim gozune sahip ciksin eger dertse

ben evde yeğenlerın yanında ailemın yanında bir sınrım vardır,ama benım sınırm vardır,benım tercıhım vardır,başkasından rahatszı olmam,ama bornozla evın içinde dolaşan aile bireylerini çok sert uyarıırm,mahrem yerlerını uluorta açılmasından hoşlanmam
kızkıza bıle olsa,ama hastalım svııklce fılan vardır,kaşınıyordur,ne var dıye gösterırsın,üst komşum var,alt komşunun kızları çok açık gıyınır kocasının karşında oturu bacak bacak üstüne artar,şorttan kılodu görünür,eğilir göğsü görünür,ama hiç rahatsız olmaz o kadın,adam kızdı,evıme böle gelmeyın dıye :)ama onun harıcı hiç rahatsız olmam başkasından,

ama evde atletle yada atletsız oturan erkeklerden rahatsızım,özellikle bakonda ,lütfen hanımlar eşlerınıze söleyın,atletle çıkmasın,yada atletsız sadece boxerler balkonda oturmanın anlamı nedır bılmıyorm,atletık vucut olsa,adam uğraştı kas yaptı,sergılıyor der,saygı duyarım,ama balkon gibi göbek segılenınce çok saygı duyamıyorum,özür

Yani benim dediğim o derece açıklık işte. Şort giyer iç çamaşırı görünür, eğilir memesi açılır. Bana bu itici geliyor. Uyarırım karşımdakini. Yani tanıdığım biri ise, sokaktaki adamı sallamam asla. Mini etek giyersin oturup kalkmana dikkat edersin, bluzun açıktır ama eğilip kalktığında oran buran görülmeyecek şekilde içine badi falan giyersin, umrum olmaz. Ama senin dediğin tarzda giyinip evime gelip, eşimin karşısında otursalar, hatta bırak eşimi benim karşımda otursalar sinir olurum. Ben kimsenin donunu, memesini, poposunu görmek zorunda değilim.

evde bile dikkatli olmalı insan. yatarken dahi. dünya hali bir deprem olsa sokağa fırlamak zorunda kalsa resmen çıplak sokağa çıkacak millet

birde 2 karış kıll ıyy

Saygi karşılıklıdir.
diger taraf sizin hassasiyetinizi bilip bir tik daha dikkatli giyinmeli. Sizde onu bilio bir tık daha rahat daveanmalisiniz ki orta yolu bulasiniz asiri dekolteye pijamayla ellerin yaninda gezmeye karsiyim

bir anımı anlatayım size ,bir karış etek gıyan bır arkadaşla mağaza gittik,bır karış etek denıyor,endulus nasıl oldu dıuor,güzel olsu al dedim,bende örtülüyüm bu arada,orada bulunan iki kişi bir arakadaşa bir bana bakıp kıs kıs güldü,ne düşdülerser artık,kımsenın gıyımıne karışmam,yanımda öle gezıyorlar hiç rahatszı olmam,ama ev içinde sıkıntı olur,eşler,çocuklar fılan,ama bir tandığımızda sıyah giyindiğim bir gün evimde çarşaflı istemem demişti,ayrıca çarşaf deyıldı üstümdeki,sıyah tunık ve pantolon,renkli şal vardı,sonuç olarak herkes evınde yanında neyden rahatszı ise dile getırsın,gerilmenın anlamı yok

bekarken oturduğum evin karşısındaki adam sanırım o işi yaptıktan sonra baya bi acıkıyordu ki, çırılçıplak buzdolabına koşuyordu. Buzdolabının ışığı yanınca acı gerçekler ortaya çıkıyordu Öyle vücudum olsa karıma bile göstermem ..

kızz göbekden kılı unuttum

hahahah hele o baksır ile çıkanları fırıncı küreği ile döveceksin ıykk mide bulandırıcılar resmen. hani şöyle kaslı maslı olurlar baktıkça içimiz açılır eyvallah ama 8 çocuğa hamile gibi göbekle balkonda oturmalarının ne anlamı var

Tövbe estağfurullah...

:))))benım evde bır amnzara var,süper,lakın adamlar çıplak geçiyor karşı bınada ,çıkamıyorum,hele bır tane var,110 kılodur kesın,beyaz donla,kuruyor rakı masasını,eşide yanında,kadın belki adama laf geçiremıyordur,ben abimi daha atletli görmedim,

erkeklerın özgübeni işte,biz az şiş göbekle çekiştiriz nasıl örtsek dıye,

ya işte ben hep diyorum, mahremiyet eğitimini erken yaşta vereceksin. Plajlarda bile kadınlar daracık bikiniyle bacaklarını bi ayırıyorlar, ağda izlerini görüyorsun resmen; sanırsın ki jinekolojik muayene olacak. Yanındaki de ben erkeğim diye geziyor. Bizim oralarda g..v..t derler böyle adamlara çok afedersiniz de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…