Bir yalan bin yalan

Çaresiz durumda değillerdi. Onlar oraya kendi imkanları ile geldiler, yine kendi imkanları ile dönebilirlerdi ama biz yine de onların ulaşımını sağladık, hem de rahat bir şekilde, dolayısıyla kötü evlat olduğumuzu düşünmüyorum ama yalan söylememek kötü oldu. Yalan söylemek de benim fikrim değildi, eşim ve onları taşıyan taksi şoförü arkadaşı "bunlar yaşlı, doğruyu söylerseniz alınırlar" dedi. Gerçekten benim için de zordu yani, bir şey rica ediyorlar, cenaze gibi acı bir durum var ortada ve ben onların isteğini reddetmek zorunda kalıyorum psikolojik kaygılarım yüzünden. . O sırada terapi de alıyordum, terapistim bile "asla götürmeyin" dedi. Başka yalan da bulamadım o sırada. Aslında kapıyı değiştirmek istiyoruz biz de ama bu maddi şartları öngöremedik. İleride zaten rahatlarsak biraz yaptıracağız.

Olaki anlar ve kapıyı sorarlarsa. Off hiç, sormayın rica edicem. Aklıma geldikçe daralıyorum. Uzun, hikaye zaten. Neyse ben size bir kahve yapayım diyin konuyu kapatın aslında en güzeli en başta geröepi söyleseyidniz. Anlayoş göstermeleri gerekirdi. Göstermiyorlars da kendi tercihleri. O dönem çoğu insan ciddi anksiyete yaşadı saygı duymak lazım.

Tahta kapı takılı dururken, çelik kapı taktırdık diye yalan söyleyen insanların biyolojik yaşının gerçekten 51 olacağını beklemiyordum.
off kendi ailem olsa doğruyu söyler geçerdim yani; nasılsa bana alınmazlar, alınırlarsa da geçer gider diye. O dönemde eşimin ailesi ile ilgili o kadar zor şeyler yaşadım ki, pskolojik sorunum nedeniyle hep ben suçlu oldum.

Boya bari kapıyo

Haha cocuk gibi olmussunuz. Bu yalanin ortaya cikacaği en baştan belliymiş zaten. Şey deyin evi yıktırdik o ara eski kapöyı taktık. Birdahaki geldiklerinde de evi yikarsınız inandirıcı olsun diye:))

Olan olmuş artık üzülüp dertlenmeyin.
Akıllı arkadaşlarımız farklı önerilerde bulunmuş birini seçin.
Hoş ben aynı durumda olsam gecikmeli de olsa gerçeği söylerdim.
O zamanki psikolojim nedeniyle böyle bir şey oldu kusura bakmayın, siz ailedensiniz der tatlıya bağlardım.

Kusura bakmayin ama cok komiksiniz ya hic gelmeyecekler mi sandiniz? Uzaya gitmisler gibi yalan soylemenin mantığı nedir yani?
Taktirin bakalim simdi bir celik kapi
yemezler öyle kapida sorun oldu bilmem ne
Ay karnim ağrıdı

Bir çelik kapı taktırmak çok zor olmasa gerek aslında. Kayınbabam daha yeni köydeki eve 2 bin liraya taktırdı. Onun tadilatına da çok bir şey gitmiyor zaten. Size de bahane olur işte, değiştirin bence kapınızı. Zaten eskiymiş.

Yalancının mumu yatsıya kadar yanar hesabı olmuş sizinki Keşke hiç o toplara girmeseydiniz en kötü hastayım deseydi eşiniz çok daha inandırıcı olurdu. Dayım mesela 2 haftadır ( yakınımıza taşındığından beri )her gün bize gelmek istiyor yemin ederim yalan defterim doldu günah defterimin kaçıncı bölümündeyim bilmiyorum. Adam sülük gibi yapıştı bize anlamıyorda gitmiyorda valla gerektiği yerde de açık konuşacaksın ben onu anladım artık :) Genel olarak söylüyorum bazı insanlarda yüzsüzlük hastalığı var. Hani '' artık kimse kimseye eskisi gibi gidip görüşmüyor '' diyoruz ya o bile ailem dediğin kişilerin istekleri bitmediğinden oluyor.

Çelik kapı arıza mı yaptı hiç bir şey yapmayın sorarlarsa o zaman öyle gerekti dersiniz sormazlar da ne ala.

Kwske sadece kapiyi degistirecegiz deseydiniz. Ballandirarak anlatip,nyalani pekistirmek kotu olmus. Kapiyi boyayıp, aksesuarlarini degistirin

"Apartmanda vak'a çıktı, biz de temaslı olarak karantinadayız. hiç sizi de riske atmayalım."
Zamanın koşulları da düşünülünce en sağlamı böyle olurmuş.
Sonrasında da bir şey olmadı deyip sonlandırırdınız. Siz olayı çok dallandırıp budaklandırmışsınız. Hoş hastalıktan çok korktuğunuzu ve bu nedenle tam kapanma gerçekleştirdiğinizi, yani gerçeği söyleseniz daha da iyi olurdu.
Neyse, yapacak bir şey yok gibi görünüyor. Belki de unutmuşlardır. Akıllarına bile gelmez sormak...

eski konularınızı okumuştum hatırlıyorum sizi boşverin sorarlarsa aaa öyle mi dedik hiç hatırlamıyorum siz yanlış anlamışsınız falan deyin geçin
sonuna kadar inkar edin kapı değiştirdik dediğinizi hiç takmayın kafaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…