Bir yanda 7 yılım, diğer yanda mantığım...

Sizce aşk mı mantık mı?

• Aşk

• Mantık

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bu konuyu görünce benim bi arkadaşim aklima geldi
onun 6 senelik iliişkisi vardi kızın ailesi oğlani istemedi...
ailesi onu komşularin oğluyla evlendirmek istiyordu.
komşularin oğlu yüksek rütbeli memurdu. iyi bir işi maaşi vardi zenginlerdi..
zaten o zengin çocuk kıza çocukluğundan beri aşıkmıştı evlenmeye kafasina koymuş.. ( arkadaşim anlatti bunu.)
kızda o 6 senelik sevgilisinden ayrılıyor. o çocukla evlendi şimdi musmutlu.. çocuklari bile var..
aileler daha iyi biliyor genelde..
o 7 senelik ilişkin tembel biri.
seviyorsun ama o senin için bişey cabalamiyo olmuyorsa ona hırsa getirecek bişey söle bak benim için bişey yapmıyorsun gibi tarz söle. olmadi ailenin istediği çocukla konuş.

mantığımla aşık olduğum için aşk dedim ama çalışmak istemeyen erkek nedir? böyle birini sevmem mümkün değil. asla olmaz asalak gibi yaşar yanınızda böyle bir erkek istemezsiniz bir zaman sonra. ailenizi dinleyin derim ben. tabi ki mantık...

Yorumlarla hemfikirim, tembellğe çare yok...

bunun mantıkla ılgısı yok.. kesin ailesi şehzade gıbı yetıstırmıstır aynı dayım da boyleydı bır baltaya sap olamadı

biraz önce bir konu okudum eşinin çalışmamasından şikayetçi bu durumdan hiç memnun değil.
çalışmayan erkekle acınacak durumda olup bir ömür başkalarına muhtaç yaşıcaksınız.
bence MANTIK..

ilk çalıştığım yerde psikolojisi bozuk bir kadın vardı saat başı duygu değişimi yaşayan ötekinde sapığın teki sonuncusunda aylarca akşam 11 de cıktım ne cumartesı ne pazar agır mesaıler. Hemde kız başıma.. dünya bazılarına ne güzel ya cidden dünyaya tüketmeye geliyor bazı insanlar.. şöyle yapsın o arkadaş kendınden yaşça büyük parası olan bır kadınla evlensin ohh mis

Aşk zamanla bitiyor malesef şuan seviyorsun ama bu durum ilerki süreçlerde sana daha çok batmaya başlıcak sorunlar,sıkıntılar,stres. Aşk falan kalmıcak ortada

Neler söyledim neler. Sert konuştum bi süre düzeldi yine aynı iyi söyledim hiç aldırmadı. En sonuncusunda da kesin uyarımı yapmıştım zaten bi dahaki konuşmamız çok farklı olur diye. Haketti artık yapacak bişeyim kalmadı. Keşke böyle olmasaydı ama...

Hic düşünmeden ayrıl.karakterini gösteriyo adam.evlenorsen hoc bir hayır görmediğin gibi büyük pismank yasarsn.

Merhaba,

Sizin yazdıklarınızı okurken " aaa ne kadarda tanıdık geliyor " dedim kendi kendime ve ufak bir tebessüm ettim.
Çalışmaya gönlü olmayan bir adamın sevginiz bittiğinde size hayatı nasıl dar edip geçmişe yönelik keskelerinizde olacagını şu an görememeniz normal. İnanın sevgiyide aşkıda mutluluguda saglayan hersey maddi olanaklardır. Aşk bir heyecan döngüsüdür bu döngü bitince erkeğin çalışması evini gecindirmesi hayatınızı iade ettirmesi gerekli olacak en mühim konular. Düşünsenizze evlendiniz ve çocuk sahibi olacaksınız ve hamile oldugunuz için çalışamıyorsunuz ancak bu noktada çalışmanız gerekecek çünkü eşiniz çok rahat sizi düşünmeyecek ki..
Ailenize bu noktada kulak verin.Onlar sizin mutlu olmanız için destek verir.. Sizin zorlamanızla çalışan sizin dayatmalarınızla sınavlara .çalışan bir erkek yakın zamanda gözünüzden yavasta olsa düşmeye başlar..

Evet aşk acısı ne yazık kı zor geçen bir illet ama imkansız değil..Umarım hersey sizin gönlünüzden geçtigi gibi olur..

Dıger adaya asik olur musunuz olmaz misiniz bilemem ama bu karakterde biriyle ömür boyu sürmesi çok zor...

Ayrılık süreci beni muhtemelen çok üzecek ama burada da söylendiği gibi bi ömür acı çekmektense bi süre üzülmeyi yeğlerim.

Aşk önemli tabi. Sevmediğim bir şey hissetmediğim bir insanla evlenmezdim. Ama bahsettiğiniz katekterle de asla evlenmezdim. Bir erkek için çekilmez bir durum . Benim görümcemin kocası da çalışmaz sigarasını kadar görümcemin alır. Çok pişman mesela . Ben olsam çoktan şutlardım. Ama nereye kadar bilemem. Doğru insan vardır. Hem aşık olacağınız hem sorumluluk sahibi. İnşallah karşınıza çıkar. Aşk acısı geçer de kaybolan yıllar geri gelmez. Koca bir keşkeyle yaşamayın derim.

Ikiside degil.mantikla evlilik yurumez bence.ayrilin gitsin sorumuz erkek cekilirmi.burda bir komsu yillardir calisiyor ev islerinde.kocasi hi calismadi kahve koselerinde agzinda sigara.kadin ellu yasinda hala adama bakiyor aybrn burdan sinir oluyorum kadin nasil dayaniyor bilmem.sen onune bak hayirlisi de.ailen evlen dedi diye de evlenilmez cok ciddi bir karar evlilik.kismetlrini degerlendir ama o erkek arkadasindan sana hayir gelmez!!

kendi kaybeder. sen daha ona dersini vermemişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…