Yorumlarla hemfikirim, tembellğe çare yok...Hepinize çok teşekkür ederim artık herşey kafamfa iyice netleşti. Sadece emeklerime üzülüyorum şu an. Bi süre üzülürüm ama ömür boyu düşünmem en azından. Okuyup yorum yapan, yol gösteren herkesten Allah razı olsun
Neler söyledim neler. Sert konuştum bi süre düzeldi yine aynı iyi söyledim hiç aldırmadı. En sonuncusunda da kesin uyarımı yapmıştım zaten bi dahaki konuşmamız çok farklı olur diye. Haketti artık yapacak bişeyim kalmadı. Keşke böyle olmasaydı ama...bu konuyu görünce benim bi arkadaşim aklima geldi
onun 6 senelik iliişkisi vardi kızın ailesi oğlani istemedi...
ailesi onu komşularin oğluyla evlendirmek istiyordu.
komşularin oğlu yüksek rütbeli memurdu. iyi bir işi maaşi vardi zenginlerdi..
zaten o zengin çocuk kıza çocukluğundan beri aşıkmıştı evlenmeye kafasina koymuş..( arkadaşim anlatti bunu.)
kızda o 6 senelik sevgilisinden ayrılıyor. o çocukla evlendi şimdi musmutlu.. çocuklari bile var..
aileler daha iyi biliyor genelde..
o 7 senelik ilişkin tembel biri.
seviyorsun ama o senin için bişey cabalamiyo olmuyorsa ona hırsa getirecek bişey söle bak benim için bişey yapmıyorsun gibi tarz söle. olmadi ailenin istediği çocukla konuş.
Hic düşünmeden ayrıl.karakterini gösteriyo adam.evlenorsen hoc bir hayır görmediğin gibi büyük pismank yasarsn.Herkese merhaba. Benim 7 yıllık bi ilişkim var. Görünüşte herşey mükemmel çok iyi, ilgili ve bana çok değer veren bir erkek arkadaşım var. Tek sorun var ki o da aylardır benim beynimi kurcalıyor. Erkek arkadaşım bi türlü çalışmak istemiyor.
Ben ilerde iş bulabileceğim bi bölümde okuyorum erkek arkadaşımsa benim ders çalışmaya zorlamam sonucunda zar zor 2 yıllık bi bölüm kazandı. Onu okudu ama bitiremedi çünkü ders kaydı yapmak aklına gelmedi. Zaten dediğim gibi benim zorumla okudu.
Sonrasında güzel bi işe başladı. Hem okuduğu bölümle alakalıydı hem de çok rahattı bi kaç ay çalıştı sonra çalıştığı kurumun personel servisi rahat değil diye işten ayrıldı. Sonrasında kaç işe girdiyse de bi istikrar sağlamadı. Bir ayı bile tamamlamadan bıraktı. Bu anlattıklarım 6-7 ay içerisinde oldu.
Ailem daha önceden ailesini tanıdığı için ilişkimize hiç bir zaman sıcak bakmadılar bana sürekli biz görüşmeni istemiyoruz, ondan sana hayır gelmez tarzı şeyler söylüyorlar. Ben de sırf ailemin karşısına güçlü çıkabilsin diye bu sefer de onu kps sınavına çalışması için zorluyorum. Ama beyefendide tık yok. Ne ders çalışıyor ne de bi kurumda. Kızıyorum, bu şekilde ailemin istemediğini söylüyorum bi kaç gün toparlıyor kendini sonra yine bırakıyor. İyilikle söylüyorum hiç bi işe yaramıyor.
Ailemden hiç kimse razı değil onunla görüşmeme ve şimdi de benimle ciddi anlamda görüşmek tanışmak isteyen birisi var. Kendisi gayet iyi bir konumda bu yüzden bütün ailem onu istiyor.
Erkek arkadaşımı seviyorum. Ama ona güvenip de ailemi karşıma alamıyorum. Sizce aşk mı mantık mı? Siz olsanız ne yapardınız? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Ayrılık süreci beni muhtemelen çok üzecek ama burada da söylendiği gibi bi ömür acı çekmektense bi süre üzülmeyi yeğlerim.Merhaba,
Sizin yazdıklarınızı okurken " aaa ne kadarda tanıdık geliyor " dedim kendi kendime ve ufak bir tebessüm ettim.
Çalışmaya gönlü olmayan bir adamın sevginiz bittiğinde size hayatı nasıl dar edip geçmişe yönelik keskelerinizde olacagını şu an görememeniz normal. İnanın sevgiyide aşkıda mutluluguda saglayan hersey maddi olanaklardır. Aşk bir heyecan döngüsüdür bu döngü bitince erkeğin çalışması evini gecindirmesi hayatınızı iade ettirmesi gerekli olacak en mühim konular. Düşünsenizze evlendiniz ve çocuk sahibi olacaksınız ve hamile oldugunuz için çalışamıyorsunuz ancak bu noktada çalışmanız gerekecek çünkü eşiniz çok rahat sizi düşünmeyecek ki..
Ailenize bu noktada kulak verin.Onlar sizin mutlu olmanız için destek verir.. Sizin zorlamanızla çalışan sizin dayatmalarınızla sınavlara .çalışan bir erkek yakın zamanda gözünüzden yavasta olsa düşmeye başlar..
Evet aşk acısı ne yazık kı zor geçen bir illet ama imkansız değil..Umarım hersey sizin gönlünüzden geçtigi gibi olur..
Ayrılık süreci beni muhtemelen çok üzecek ama burada da söylendiği gibi bi ömür acı çekmektense bi süre üzülmeyi yeğlerim.
kendi kaybeder. sen daha ona dersini vermemişsin.Neler söyledim neler. Sert konuştum bi süre düzeldi yine aynı iyi söyledim hiç aldırmadı. En sonuncusunda da kesin uyarımı yapmıştım zaten bi dahaki konuşmamız çok farklı olur diye. Haketti artık yapacak bişeyim kalmadı. Keşke böyle olmasaydı ama...
Son bi hafta verdim hiç bişey demeden bekliyorum. Bişeyin değişeceğini sanmıyorum ama işte belki...Ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?