Teşekkür ederim gerçekten çok yıprandım dinlenmeye ihtiyacım var sanırımSorumluluk sahibi olmayan adamdan bir cacık olmaz. Adamı zorla adam etmeye çalışıyorsunuz ama gördüğünüz gibi olmuyor.
Aşk mı mantık mı diye sormuşsunuz, ikisi birden. En azından aşk bir gün bittiğinde arkadaş kalabilmelisiniz. Diğer adaya gidin diyemiyorum. Biraz kendinizi dinleyin. İlla hayatınızda biri olmak zorunda değil.
Sırf bu yüzden mi ayrıldı? Hiç zora gelemiyor anlaşılan.rahattı bi kaç ay çalıştı sonra çalıştığı kurumun personel servisi rahat değil diye işten ayrıldı.
7 yıllık ilişkinden ayrılıp hala erkek arkadaşını seviyorken sırf mantığına uyuyor ailen de istiyor diye başkasının başını yakma.şimdi de benimle ciddi anlamda görüşmek tanışmak isteyen birisi var.
Şaka gibi geliyor değil mi? Gerçekten sırf bu yüzden ayrıldı. Biraz iş yerine uzak bi yerde oturuyordu işe gidene kadar uyuyamıyormuş.Sırf bu yüzden mi ayrıldı? Hiç zora gelemiyor anlaşılan.
E peki 7 yıldır buluşmalarda hep sen mi ödüyorsun nasıl işliyor ilişki?
7 yıllık ilişkinden ayrılıp hala erkek arkadaşını seviyorken sırf mantığına uyuyor ailen de istiyor diye başkasının başını yakma.
Ayrıl ve kafa dinle ayrılığı atlat.
Dediğiniz gibi çabası olsa ben hiç sorun etmezdim ama bizim için bişeyler yapmıyor olması benim canımı sıkıyorMantığını dinle derim bu durumda, işsiz olur ama bir çabası olur o zaman aşkını bırakma derdim ama adamda bi çabada yok maalesef
Evlenince bütün sorumluluğu sen alacağın için bi süre sonra çıldırır aşk maşk kalmaz zaten ortada
Bu arada cevap vermeyi unutmuşum. Şimdiye kadar hesabı genellikle ortak ödedik. Ünideyken zaten öğrenim kredisi vardı. Şimdi baba parasından geçiniyorSırf bu yüzden mi ayrıldı? Hiç zora gelemiyor anlaşılan.
E peki 7 yıldır buluşmalarda hep sen mi ödüyorsun nasıl işliyor ilişki?
7 yıllık ilişkinden ayrılıp hala erkek arkadaşını seviyorken sırf mantığına uyuyor ailen de istiyor diye başkasının başını yakma.
Ayrıl ve kafa dinle ayrılığı atlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?