Ben zaten çok iyi mevki sahibi olsun istemiyorum sadece düzenli bi işi olsun yani istikrar olsun zaten kendini geliştirmiş kültürlü biri olduktan sonra mevki hiç önemli değil ben ne iş yapsa razıydım ama her işe bi bahane buluyor. Bari boşsun kpssye hazırlan diyorum o da yok.İki kuzenimden yola çıkarak biri kendisi üni mezunu eşi orta okul ama çok iyi bir eş asla bir dediğini iki etmez normal işçi mevki sahibi değil ama kuzenimin her istediğini yapar
Canım belki ben yanlış düşünüyorumdur ama düşüncemi belirtmek istiyorumBen zaten çok iyi mevki sahibi olsun istemiyorum sadece düzenli bi işi olsun yani istikrar olsun zaten kendini geliştirmiş kültürlü biri olduktan sonra mevki hiç önemli değil ben ne iş yapsa razıydım ama her işe bi bahane buluyor. Bari boşsun kpssye hazırlan diyorum o da yok.
Siz de çok haklısınız dediğiniz gibi de olabilir yani.Canım belki ben yanlış düşünüyorumdur ama düşüncemi belirtmek istiyorum
Ben Türkiye'de hiç yaşamadım yurtdışında büyüdüm burada üni bitirdim ve çalışıyorum
Türkiye'de akrabalarimdan ve haberlerden okuyorum KPSS girip puanı tutmasına rağmen atanamayan iş sahibi olamayan emeği ziyan olanları
Bende o çocuğun yerinde olsam vaktini kaybetmek istemezdim bu şekilde
Belki gerçekten bugüne kadar mutlu hissettiği iş veya iş yerini bulamadı
Henüz sorumluluk sahibi olmayabilir erkeklerin çoğu böyle ama evlendikten sonra karısının kazanıp karısının parasını yemeyi kaç erkek sindirebilir ki kendine
Böyle bir durum olması için erken ya içkici ve sarhoş olması gerek yoksa aklı başında eli ayağı tutan hiçbir erkek böyle bir durumu sindiremez zaten
Tabiki mantık... Aşk da önemli ama böyle sorumsuz adamdan ne eş olur ne baba.. Evlenip sorumsuz hallerini gördükçe zaten aşk da gider, soğursunuz ve evlendiğinize pişman olursunuzHerkese merhaba. Benim 7 yıllık bi ilişkim var. Görünüşte herşey mükemmel çok iyi, ilgili ve bana çok değer veren bir erkek arkadaşım var. Tek sorun var ki o da aylardır benim beynimi kurcalıyor. Erkek arkadaşım bi türlü çalışmak istemiyor.
Ben ilerde iş bulabileceğim bi bölümde okuyorum erkek arkadaşımsa benim ders çalışmaya zorlamam sonucunda zar zor 2 yıllık bi bölüm kazandı. Onu okudu ama bitiremedi çünkü ders kaydı yapmak aklına gelmedi. Zaten dediğim gibi benim zorumla okudu.
Sonrasında güzel bi işe başladı. Hem okuduğu bölümle alakalıydı hem de çok rahattı bi kaç ay çalıştı sonra çalıştığı kurumun personel servisi rahat değil diye işten ayrıldı. Sonrasında kaç işe girdiyse de bi istikrar sağlamadı. Bir ayı bile tamamlamadan bıraktı. Bu anlattıklarım 6-7 ay içerisinde oldu.
Ailem daha önceden ailesini tanıdığı için ilişkimize hiç bir zaman sıcak bakmadılar bana sürekli biz görüşmeni istemiyoruz, ondan sana hayır gelmez tarzı şeyler söylüyorlar. Ben de sırf ailemin karşısına güçlü çıkabilsin diye bu sefer de onu kps sınavına çalışması için zorluyorum. Ama beyefendide tık yok. Ne ders çalışıyor ne de bi kurumda. Kızıyorum, bu şekilde ailemin istemediğini söylüyorum bi kaç gün toparlıyor kendini sonra yine bırakıyor. İyilikle söylüyorum hiç bi işe yaramıyor.
Ailemden hiç kimse razı değil onunla görüşmeme ve şimdi de benimle ciddi anlamda görüşmek tanışmak isteyen birisi var. Kendisi gayet iyi bir konumda bu yüzden bütün ailem onu istiyor.
Erkek arkadaşımı seviyorum. Ama ona güvenip de ailemi karşıma alamıyorum. Sizce aşk mı mantık mı? Siz olsanız ne yapardınız? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Benim vurgulamak istedigim zaten parasal konu degil istikrarsizligi fazla detaya girmedim ama kisi kendin belli ediyor biraz zeki davranirsak bize ip uclari veriyor e başindan kisiligine dair allahta akil vermiş gormezden gelmemek lazim bunlari.defalarca bunu yapan adama tekrar tekrar guvenilmez kangren olan parmagi kesmezsen daha buyuk zarara ugrarsin hayatini zamanini gençligini çalar buna bi anlamda ornek olarak vermek istedim.Yorumunda haklısın ama bunu bilemeyiz ser gorunende hayır hayır gorunende ser olabiliyor
İki kuzenimden yola çıkarak biri kendisi üni mezunu eşi orta okul ama çok iyi bir eş asla bir dediğini iki etmez normal işçi mevki sahibi değil ama kuzenimin her istediğini yapar çok sever
Diğer kuzenim üni mezunu mevki sahibi biriyle evlendi evlendikten sonra hem maddi hem manevi bir sürü kısıtlama yaşıyor eşi ona gereken değeri vermiyor ve seçiminden pişman
Tahsili olmayan veya iş tutturamayan biri çok iyi ev reisi es baba olabiliyor hani derler ya taşı sıkarak suyunu çıkarır
Geliri iyi mesleği iyi olan biri ise bırakın sadece mutsuz etmeyi psikopat bile çıkabiliyor
Tabiki insan göz göre göre bazı seçimler yapmamalı ama herşeyi en iyi bilen Allah bukadar ince düşünmemek lazım hele ki parasal konularda
Aynı durumu yaşadım ve terkettim. Onunla olmazdı, evlensem de boşanırdım... doğru olanı yaptım...Herkese merhaba. Benim 7 yıllık bi ilişkim var. Görünüşte herşey mükemmel çok iyi, ilgili ve bana çok değer veren bir erkek arkadaşım var. Tek sorun var ki o da aylardır benim beynimi kurcalıyor. Erkek arkadaşım bi türlü çalışmak istemiyor.
Ben ilerde iş bulabileceğim bi bölümde okuyorum erkek arkadaşımsa benim ders çalışmaya zorlamam sonucunda zar zor 2 yıllık bi bölüm kazandı. Onu okudu ama bitiremedi çünkü ders kaydı yapmak aklına gelmedi. Zaten dediğim gibi benim zorumla okudu.
Sonrasında güzel bi işe başladı. Hem okuduğu bölümle alakalıydı hem de çok rahattı bi kaç ay çalıştı sonra çalıştığı kurumun personel servisi rahat değil diye işten ayrıldı. Sonrasında kaç işe girdiyse de bi istikrar sağlamadı. Bir ayı bile tamamlamadan bıraktı. Bu anlattıklarım 6-7 ay içerisinde oldu.
Ailem daha önceden ailesini tanıdığı için ilişkimize hiç bir zaman sıcak bakmadılar bana sürekli biz görüşmeni istemiyoruz, ondan sana hayır gelmez tarzı şeyler söylüyorlar. Ben de sırf ailemin karşısına güçlü çıkabilsin diye bu sefer de onu kps sınavına çalışması için zorluyorum. Ama beyefendide tık yok. Ne ders çalışıyor ne de bi kurumda. Kızıyorum, bu şekilde ailemin istemediğini söylüyorum bi kaç gün toparlıyor kendini sonra yine bırakıyor. İyilikle söylüyorum hiç bi işe yaramıyor.
Ailemden hiç kimse razı değil onunla görüşmeme ve şimdi de benimle ciddi anlamda görüşmek tanışmak isteyen birisi var. Kendisi gayet iyi bir konumda bu yüzden bütün ailem onu istiyor.
Erkek arkadaşımı seviyorum. Ama ona güvenip de ailemi karşıma alamıyorum. Sizce aşk mı mantık mı? Siz olsanız ne yapardınız? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?