- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
Kesinlikle ayrılmalısın, erkek kadın rollerini karıştıran yeni nesil erkekciklerden biri gibi bu kişi. Ama sizinle görüşmek isteyen kişiye de kapınızı kapatmayın belki kısmetinizdirDediğiniz gibi ayrılıp yoluma bakacağım. Muhtemelen bir süre kafamı dinlerim. tamamen unuttuktan sonra yeni insanlar tanıyabilirim
Bütün hayatın bir sorumsuza laf anlatmakla geçecek. İyi düşün ... Değiştiririm deme asla değişmez. İnsan yedisinde ne ise yetmişinde de odur.Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim ama inanın birlikte kütüphaneye gidelim de dedim hatta ona konu da anlattım. Vicdan azabı çekmemek için her yolu denedim. Bazen aldırmadım kendi haline bıraktım bazen güzellikle söyledim ama olmadı. Zorlamayla da bi süre düzeldi sonra geri bıraktı. Ben elimden geleni yapmaya çalıştım. Onda birazcık çaba ya da heves görsem yine pes etmezdim ama bu süreç de yordu beni
Haklısın demekle iş bitmiyor deseydin keşke.Ayrıca karşıma alıp sorumsuz olduğunu da anlattım ona. Hiç sorumluluk alamıyorsun zora gelemiyorsun dedim açık açık. Sadece haklısın galiba dedi ve aynı şekilde devam etti
Haklı olmak bişey değiştirmedi de zaten malesef. Çok haklısınız ilerde boşanmaktansa hiç ileriye gitmemesi daha mantıklıHaklısın demekle iş bitmiyor deseydin keşke.
Bak çevremde var böyle bazısı boşandı bazısı psikolojik destek alıyor ve çocukları için o adamı çekiyor yani demem o ki sakın böyle bir hata yapma canımm sende ailende çok üzülürsünüz.
Erkek dediğin gerekirse limon satmalı ve evini gecindirmeli pısırık ve tembel bir insanla ömür geçmez.
Herkese merhaba. Benim 7 yıllık bi ilişkim var. Görünüşte herşey mükemmel çok iyi, ilgili ve bana çok değer veren bir erkek arkadaşım var. Tek sorun var ki o da aylardır benim beynimi kurcalıyor. Erkek arkadaşım bi türlü çalışmak istemiyor.
Ben ilerde iş bulabileceğim bi bölümde okuyorum erkek arkadaşımsa benim ders çalışmaya zorlamam sonucunda zar zor 2 yıllık bi bölüm kazandı. Onu okudu ama bitiremedi çünkü ders kaydı yapmak aklına gelmedi. Zaten dediğim gibi benim zorumla okudu.
Sonrasında güzel bi işe başladı. Hem okuduğu bölümle alakalıydı hem de çok rahattı bi kaç ay çalıştı sonra çalıştığı kurumun personel servisi rahat değil diye işten ayrıldı. Sonrasında kaç işe girdiyse de bi istikrar sağlamadı. Bir ayı bile tamamlamadan bıraktı. Bu anlattıklarım 6-7 ay içerisinde oldu.
Ailem daha önceden ailesini tanıdığı için ilişkimize hiç bir zaman sıcak bakmadılar bana sürekli biz görüşmeni istemiyoruz, ondan sana hayır gelmez tarzı şeyler söylüyorlar. Ben de sırf ailemin karşısına güçlü çıkabilsin diye bu sefer de onu kps sınavına çalışması için zorluyorum. Ama beyefendide tık yok. Ne ders çalışıyor ne de bi kurumda. Kızıyorum, bu şekilde ailemin istemediğini söylüyorum bi kaç gün toparlıyor kendini sonra yine bırakıyor. İyilikle söylüyorum hiç bi işe yaramıyor.
Ailemden hiç kimse razı değil onunla görüşmeme ve şimdi de benimle ciddi anlamda görüşmek tanışmak isteyen birisi var. Kendisi gayet iyi bir konumda bu yüzden bütün ailem onu istiyor.
Erkek arkadaşımı seviyorum. Ama ona güvenip de ailemi karşıma alamıyorum. Sizce aşk mı mantık mı? Siz olsanız ne yapardınız? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Aslında gerçekten çok sevdim. Yani daha önce de beni çok zor durumlara düşürdü abimlerle aram açıldı babam bi süre hiç konuşmadı benimle vs bir sürü şey yaşadım ama pes etmedim bu zamana kadar geldik. Geri dönüp baktığımda ise üzülen yorulan kırılan zor durumda kalan hep ben olmuşum ve bu fedakarlık beni yordu ve ilerisi için kafamda soru işaretleri oluşturduKonu hakkında yardımcı olacak bir yorum yapamayacağım ama yazmadan da çıkamadım konuyu okuduktan sonra nedense çocuğa üzüldüm
7 yıl ama bence aşk yokmuş yani sen gerçekten sevmemişsin bence çocuğu bilmiyorum
Çok teşekkür ederim sanırım önümdeki 7 yıllar daha önemli.Uzun bir ilişki olmuş ve bir süreden sonra onu kabullenerek yürütmeye kendi çapınızda onu itmeye çalışıyorsunuz, bu sizi iki kat yoruyordur kesin.
Fakat anladığım kadarıyla ailen senin geleceğine daha iyi bakmak istiyor ve seni ona yakıştırmıyor, bazı erkeklerde içinde çalışma aşkı olmaz, ileride yuva kuracağım eşime alt olmamalıyım düşüncesi olmalı, maalesef sevgi bir yere kadar saygı bozulursa her şey biter. Saygı bitmesinde en önemli şeyi ben karı koca arasındaki kültüre bağlıyorum. Anladığım kadarıyla sen daha idealist geleceğine daha planlı bakan umutlu birisin. Fakat karşı taraf bu hareketlerle bir darbe almalı, ben mantığınızın ağır basması taraftariyim, yokluğunuzu gösterin, kötülük yapacak gibi düşünebilirsiniz ama bence iyilik olacak kendini istenen duruma getirmeye çaba gösterecektir. Ama şu da var ki ruhunda çalışmak yoksa daimi işi olmaz serbest çalışan olur. Bu zamanda düzenli işi olmayan adam evine yetmediği için ailesini mutlu edemez diye düşünüyorum. Senelere takilmayıp artı ve eksileri düşünün her iki adam için.
Aslında gerçekten çok sevdim. Yani daha önce de beni çok zor durumlara düşürdü abimlerle aram açıldı babam bi süre hiç konuşmadı benimle vs bir sürü şey yaşadım ama pes etmedim bu zamana kadar geldik. Geri dönüp baktığımda ise üzülen yorulan kırılan zor durumda kalan hep ben olmuşum ve bu fedakarlık beni yordu ve ilerisi için kafamda soru işaretleri oluşturdu
Bilemiyorum belki dediğiniz gibidir ama kendime itiraf edemiyorumdurOzaman sevgin azalmış ve bitmiş
Tabiki ne yaşadığın ve ne hissettiğini en iyi sen biliyorsun
Sadece insan gerçekten çok sevdiğinde ayrılık sözünü kolay kolay dile getiremiyor hele ki başka biri ile tanışmak söz konusu ise sevgi aşk yok bence
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Istikrar çok onemli endiselerindede haklisin yakin bir ornegini kuzenim yasiyor 10 yil boyunca is konusundaki istikrarsizligi surdu esinin kuzenimin isi garantiydi ona guvendi hep altini parasi gitti cocuk sahibi olamiyorlardi kocasi tam ise girdi sorumluluk alacagina inandirdi kuzenimi,cocuk ic8n tedaviye basladilar 2 kere ameliyat oldu kuzenim derken tam guvenmişken aldatti kuzenimi 1 yildir ayrilar yasananlari biraz hazmetmeye ugrasti yuvam yikilmasin dedi deneyelim ,kocasida o ana kadar istiyordu tekrar barişmayi ki yine yari yolda birakti bosanalim sen benim yuzume vurursun artik bunu hep dedi,ki oyle olacakti barissalarda y8ne adam olmayacaktiBen zengin olsun istemiyorum yani insanın gönlü zengin olsun yeter ama sorumluluk sahibi olmak çok önemli. İlk çalıştığı yerde çok iyi maaş almıyordu ama ben yeter ki düzenli bi işi olsun diyordum zaten sabretse bi süre sonra maaşı da artacaktı ama dayanamadı
Istikrar çok onemli endiselerindede haklisin yakin bir ornegini kuzenim yasiyor 10 yil boyunca is konusundaki istikrarsizligi surdu esinin kuzenimin isi garantiydi ona guvendi hep altini parasi gitti cocuk sahibi olamiyorlardi kocasi tam ise girdi sorumluluk alacagina inandirdi kuzenimi,cocuk ic8n tedaviye basladilar 2 kere ameliyat oldu kuzenim derken tam guvenmişken aldatti kuzenimi 1 yildir ayrilar yasananlari biraz hazmetmeye ugrasti yuvam yikilmasin dedi deneyelim ,kocasida o ana kadar istiyordu tekrar barişmayi ki yine yari yolda birakti bosanalim sen benim yuzume vurursun artik bunu hep dedi,ki oyle olacakti barissalarda y8ne adam olmayacakti
Diyecegim o ki akilli adamlarla evlenin hem size sadik olsun deger versin sevsin sizi yillariniz heba olmasin bi hic ugruna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?