annen dogru soyluyor seni dusunuyor cunku buna tek bir lafım yok. sadece suna takıldım, orada burada adı konmadan gezemezsiniz elalem ne der derdine dusmus bir insan isterse osmanlıdan beri sehirde yasasın, köylü zihniyetinden cıkamamıstır. ve erkek arkadasın da zaten uni mezunu degil mi, ister acık ister baska bir sey sonucta mezun olmus niye ezik hissetsin ki.
bir noktaya deginmek istiyorum, bir ulkenin koylerinin, köylülerinin sayısı fazla ise vatandas köyü tercih ediyor demektir yani köyde yasam standardı yuksektir, refah vardır anlamına gelir. Bizim ülkemizde insanlar sehirde ortalama bir apartman dairesine yerlesince kendisini medeni zannediyor köylüleri asagılıyor. annen icin söylemiyorum lutfen alınma, bizim milletin genel bakıs acısı bu. sehirde oturup da butun gun pencerede cekirdek citleyip dedikodu yapan kenar mahalle kadınları sehirli oluyor da köylüleri begenmiyorlar bir de. cok sinir oluyorum.
tekrar altını cizmek istedim asla annene söylemiyorum genel gördügüm egilim bu diye yazmak istedim.