bir yanim dön affet diyor :'(

Anlamiyorum ya anlayamiyorum bu kadinlari.arkadasim,lutfen bir dr a git psikiyatri vs.de ki ona,ben dayak yemeyi,sokaga atilmayi,cocugumun gozumun onunde dovulmesini,Allah in gunu sarhos kusmugu temizlemeyi ozledim.acaba ben normal bir insan miyim diye.
Hayretler icindeyim su an......

çocuğumu doğurduğum için kesinlikle pişman değilim.ayrılcak olsamda dahi.aksine iyiki doğurmuşum diyorumher nekadar babası bukadar acımasız olsada.onun bu dünyaya gelip yiyecek lokması varmış diyorum.birazda kendimi onun varlığıyla avutuyorum yasadıklarımı unutuyorum.
ben çok duydum evlilik yapmayıpta sırf anneliği tadabilmek için sperm bankasına gidip anne omak isteyenler var o duyguyu yaşamak için.
çocuğuma tabiki acı yaşatmak istemiyoum evi terketmemin baş sebebi çocuğumdu zaten.

Aynen sizin gibi kim ne derse desin anlamayan ve acı çekmekten hoşlanır gibi kararlar alan bir arkadaşım var.

Yaşadıklarınıza yakın şeyler yaşamasına rağmen affettikçe affediyor ve şu an durum o kadar vahim ki adam zaten emin asla kaybeden

olmayacağından. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Kafasına göre takılıyor. Dönünce işler çok daha zor olacak, değerinizi

anlayacağını sanmayın.

saka mi bu? :) fake falan mi yani? afedersiniz ama, dalgami geciyorsunuz?

bazıların gerçekleri size şaka gibi mi geliyor herkezin siz gibi mükemmel hayatı olamaya biliyor. demekki...

cnm bence boşanma davanı ac ve bosan bu adam hayatı mahveder seni sevse bunları yapmaz inan bana

bazıların gerçekleri size şaka gibi mi geliyor herkezin siz gibi mükemmel hayatı olamaya biliyor. demekki...

cnm bence boşanma davanı ac ve bosan bu adam hayatı mahveder seni sevse bunları yapmaz inan bana

evet bazen çok anlayışsız ve olayı komediye vurmak isteyenler oluyor asıl ben onları anlamıyorum.
evet ben farkındayım zaten burda baştada yazdım psikolojım bozukta olabilir dedim.
davamı açtım bekliyorum aylardır.
seven yapmaz doğru söylüyorsunuz.

Bence bu adamdan ayrılmanız için yazdığınız 1. madde yeter de artar bile ?
Ne demek ya hangi zamanda yaşıyoruz.
Aileniz size en büyük destek, ki olmasa bile bu adamı 1. dakika bile düşünmeniz hata !!!
Karşınıza o kadar iyi insanlar çıkar ki bunun için akıttığınız her bir damla gözyaşının bile pişmanlığını yaşarsınız emin olun ...

Canım bu yazdıgın daha çok bana mıydı diğer arkadaşa mı bilmiyorum ama senin çocuk yapmış olmana asla bir şey demedm. Eşimle tanışmasaydım ve şartlarımız mecbur etmeseydi asla evlenmeyi düşünmezdim bu yaşta(25). hele ki şu an kendisi yurtdışında daha ne kadar kalacagı belli değil. yalnız gibiyim hala. evlenir evlenmez gitmesi gerekti. Eskiden beri söylediğim bir şey var 30uma kadar evlenebileceğim insanla karşılaşamazsam sırf çocuk yapabilmek için ince eleyip sık dokumayı kesip direk evlenmek isterim diye. Çocuk benim en çok istediğim şey. Ama hala mümkün gözükmüyor benim açımdan :)

Sen çok şanslısın ayrılıyosun inşallah vazgeçmezsen, ama yanında bi yoldaşın var artık. Bu hayattaki en büyük destekçin o olucak.

Umarım benim ebeveyn olmayı bilmeyen insanlar lafını üstüne almadın. Sözüm eşineydi. Çocugunu, karısını döven insandan kimseye hayır gelmez..

yaşadıklarınız sizi psikolojik olarak kötü etkilediği için sağlıklı karar veremediğinizi düşünüyorum. şu maddelerle yazdığınız şeylerden birini yaşasaydım ben boşanmakla kalmaz bin beter ederdim eşimi. bir yolunu bulur hapse bile attırırdım. bekara boşamak kolay derler bekar da değilim. çok net yazıyorum. annesinden emdiği sütü burnundan getirirdim. o kim ki bana bunları yaşatacak!

eşim çok sinirlendiğinde dahi sırf beni kırmamak için sessiz kalır. kıyamaz, kıramaz. onun en değerlisi benim, benim de en değerlim o. ne zaman bunu kaybedersek o zaman her şey anlamsızlaşır.

umarım geri dönmezsiniz. bunca şeye rağmen dönerseniz acıdan ve dayaktan zevk alan psikolojik sorunları olan bir kadınsınız demektir. yaşadıklarınız zor, allah yardımcınız olsun. ama güçlü durun. boşanın, çalışın, kendinizi geliştirin. o zaman hayat daha güzel görünür gözünüze.

1.maddeyi okudum sadece ve dönmemeniz için başka maddelere ihtiyacınız olmadığını düşündüm,

bu dünyaya kocanızdan dayak yemek için geldiyseniz buyurun dönün ona,

eğer dönecek olursanız bu maddeler 9,10,11 diye ilerler bunuda unutmayın,

hayat sizin allah yardımcınız olsun,

yok çocuktan yazılınca ben içimdekileri söyleme gereği duydum sadece.

Bu maddeler boşanmak için yeter de artar bile Evliliğinin güzel günleri olabilir tamam ama insan bir kediyi bile karda kışta dışarda bırakmaya kıyamaz :26: Sence eşinin sana saygısı var mı? Bence yok!
Bu bocalama dönemi olur gibime geliyor, önemli olan ona tekrar şans vermemen. Böyle bir adam sevilmez ya, neresi sevilir, neresi affedilir. Bundan sadece tiksinilir
Umarım en kısa zamanda kurtulursun onun soyadından

Size saygısı olmayan birine hala dönmeli miyim diye düşünmeyin. Böyle insanların ağzı iyi laf yapar. kanarsınız tekrar aynı şeyleri yaşadığınızla ve ailenizi karşınıza almanızla kalırsınız. Ne güzel karar vermişsiniz boşanmaya. Hem çocuğunuz öyle bir ortamda yetişirse ileride babası gibi olacaktır. Çocuğunuza böyle bir ortamı yaşatmazsınız dilerim ki.

Onun mükemmel bir hayatı olduğunu nereden biliyorsunuz ?
Şaka mı bu dediği, bence hala dönme istediğidir. Çünkü bu istek gerçekten şaka gibi.

Siz ayrı olduğunuz eşinizin size yaptığı kötülükleri yazmışsınız ben ilk maddeyi okudum ve gerisini okuyamadım....

Dönmeliyim mi?Diye soruyorsunuz,anladığımkadarı ile...Ve dönmek istiyorsunuz...

O zaman lütfen bize ayrı olduğunuz eşinizin iyi yönlerini yazın ki bizde neden dönmek istediğinizi anlayalım.Belki o zaman olaya daha farklı bakmaya çalışırız...

Yazdıklarının hepsini okumadım ama sanırım ilk sayfa herşeyi anlamama yetti. Sen de tekrar dönüp yazılanları bir daha okursan aslında ne yapman gerektiğini gayet iyi anlarsın. Hatta biliyorsun da sanırım kalbine laf geçiremiyorsun.
Maalesef insan çekeceği çileye aşık olurmuş, öyle derler.
Böyle gel gitler yaşaman normal. Ama geçecek bunlar. Yeterince denemişsin zaten, ona çok şans da vermişsin ama olmamış. Düzelmeyeceğini aslında sen de biliyorsun. Artık mantığınla hareket etme zamanı. Bence insan olarak insani kimliğini yitirmemelisin. Seni sevmeyen, seni hırpalayan bir insana bağlı klaman ne kadar doğru olur ki? Bundan ötesi şahsiyetini öldürür. Daha güzel bir hayat seni bekliyor olabilir. Dulluğu da ölüm gibi görme. Seni ezecek bie evde yaşamaktansa dik durabileceğin bir çadırda yaşamaya razı olmalısın. İlla derdini arıyor gibi olma lütfen. Dik dur, sabret ve kanuni haklarını al.

Canınıza susayıp aklınızı peynir ekmekle yediyseniz şayet dönün. Ciddi ciddi böyle psikopat birine hala nasıl dönmeyi düşünüyorsunuz pes doğrusu size yazık çocuğunuza yazık kendinizi düşünmüyorsanız bari çocuğunuzu düşünün.

düşüncem dönmek istemek değil.sadece söylemek istediğim bu bocalama dönemimi.iyi yanları derken zaten dünde yazdım kavgasız gürültüsüz içkisiz olan zamnlar evde oturup yemeğimizi yiyip çayımızı içtiğimi zamnlar.yani düşüncem dönsem hep böyle bir sakin hayat yşarmıyım içimde böyle bir düşünce vardı.
iyi yanları içmediği zmn normal biri gibidir.biraz asabidir tabi bu iyi bir huyu değil.öyle romantik biri değildir hiç romantikliğini süprizini grmedim.çok düşünceli değildir.genelde kendi annesini düşünür ve kendini düşünür.
iyi bir huyuda yok aslında sadece evine bağlıdır yani annesi dışında biryere gitmez gidecekse benide götürür.

Canım bak, Rabbimizin bize verdiği bir nimet var, buna seçici hafıza diyorlar. Geçmişe dönüp baktığımızda ilk öncelikle güzel olan şeyleri hatırlamaya eğilimliyiz. Bu sayede hayata daha kolay devam ediyor, sürekli yaşanmış kötü günlerde takılıp kalmıyoruz.

Bu demek değildir ki, bu kadar kötü bir muameliyi unut, affet, geri dön. Akıl ve muhakememiz de var bizim sonuçta. Bu adam sence bu devreden sonra değişir mi? Biz kendimizde ki basit kötü huyları bile kolay kolay değiştiremezken... Belirsizlik bir süre daha seni korkutabilir, ama bunu kendine yapma sakın, değerini bil. Daha iyi bir geleceği hakkettiğine de şüphen olmasın.

Rabbim güzel günler göstersin sana inşallah.

dön diyen yanın mazoşist galiba, kim kendini bu kadar aşağılayan bi adama dönmek ister.. özgüvenini yerine getirmenin yollarını bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…