- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
eltim.ne var ne yoksa herseyi anltmis oda bna beni hep anltmissin sen diyo.ama hep anlatmamistim dertlesmistim.aslinda ailem affeder benden ayri kalamayacaklari icin benim hatrim.icin uzulmiyim diye
cunku daha once hep boyle olmustu.
simdi yine ben onlarlada barisirim sn gl diyo.hayatimi size adicam diyor
esim cunku sucluyor beni.ben eltimle samimiydim.yani bnden yasca buyuktu abla gibi goruyodum.cok konusan konusmayi seven biridir bos bos muhabbetlr bile eder beni her aradiginda ona anlatiyordum boyle boyle yapiyor kayinvalide boyle yapti boyle dedi diye.kanima dokunan seyleri anlatiyodum ona.oda bna gecmiste olan seyleri anlatiyordu.ama benim anlattigim herseyi gitmis kayinvalidem ve esime anlatmis.bense onu bir dost saniyodum.simdi bn evin icinde olan herseyi anlatiyo konumuna dustum.
suc bnmmis gibi oldu bu yuzfende blki bocalama yasiyrm
Sen içinde bulunduğun durumu tam olarak tartamıyosun bence.
Senin yaptığın suç mudur eşinin yaptıkları karşısında.
Eşinin yaptığı işkencelerle senin eltinle yaptığın konuşmalar kıyaslanamaz ki yapma.
Zayıf noktanı biliyor eşin oradan yükleniyor.
Şu kadarcık şeyden suçluluk duyuyorsun eşine karşı.
O ise dünya eziyet yapmış unutmaya hazırsın(
Eşini ailenin affetmesi filan önemli değil ki.
Sen yine aynı şiddete belki daha fazlasına maruz kalmayacağından,çocuğunla
güvenli bir ortamda yaşayacağından eminmisin?
Mesela eşin düzelmiş de napmış.İçkiyi mi bırakmış, psikolojik tedavi mi olmuş ne yapmış.?
eltim.ne var ne yoksa herseyi anltmis oda bna beni hep anltmissin sen diyo.ama hep anlatmamistim dertlesmistim.aslinda ailem affeder benden ayri kalamayacaklari icin benim hatrim.icin uzulmiyim diye
cunku daha once hep boyle olmustu.
simdi yine ben onlarlada barisirim sn gl diyo.hayatimi size adicam diyor
dayak yemekten beynin hasar görmüş mantıklı düşünemiyosunıssız bi yerde bıraktıntan sonra eve nasıl döndüm kırıcı olduysam özür dilerim ama başa söylencek bişiey yok buna
merhabalar kizlar,
daha onceki konularimdada bahsetmistim esimle bosaniyoruz diye.
ben hala babamin evindeyim ve davam daha baslamadi ne yazikki.
ilk grldigim gunlerde okadar kararliydimki bosanmak icin okadar nefret etmistimki esimden simdiyse resmen bocalama donemine girdim.neyapacagimi bilmiyorum boslukta gibiyim.biliyorum farkindayim cok kotu seyler yasati bana ama neden boyle dusunuyorum simdi.ailem donememi kesinlikle istemiyor eger donersen bizi unut diyorlar.esimse arayip don duzeldim diyor.benim fikirlerinize ihtiyacim var ben 3 senedir cok kotu seyler yasadim iyi anlarimiz tabikide oldu ama kotuler onlari golgede birakiyor.aklima gelenleri maddeler halinde siralicam;
1-evliligimizin ikinci gecesi ortada hic bir sebep yokken icip beni olduresiye dovdu.
2-evliligimizin ilk bayraminin arefe gununde icip kardeslerimi gece yarisi evimize.cagirdi kavga etti onlarla ayrildik bir sure sonra ozur diledi geri dondum.
3-begendigim sarkicinin klibini izliyorum diye yine dovdu.
4-evlilik yildonumumuzden bi gun sonra sabaha kadar icip beni hic bilmedigim issiz biyerde sabaha krsi birakti.
5-bi sonraki bayramda ilk gun icip beni sehirden uzak bi yolda saclarimdan surukledi.
6-hamileligim boyunca ara ara 2-3 kisiyle kavga etti ben ayirmk zorunda kaldim.
7-hamileligimde karda gece yarisi yine beni sokakta birakti.
8-ailecek hep beraber oturup ictiler(kayinvalidem dahil)defalarca bense odada sessizce agladim.
9-en son zar zor babamlarin sayesinde ayri eve ciktim ondada haftanin 4-5 gunu alkol alip eve glip kavga cikardi bna vuracakken cocuguma vurdu.
yasadiklarimdan bende encok iz birakan seyler bunlar.daha cok var blki sorun belki degil.
suanda ise yasadigimiz iyi gunler kavgasiz gurultusuz gunler geliyor aklima cok sans verdim bi kere daha veriyimmi diyorum.oysa ilk geldigimde kararimi vermistim bitmisti.simdi neden boyle dusunuyorum.
yasadiklarimdan ornkler verdim lutfen sizde yorumlarinizi dusuncelerinizi yazarmisiniz.soyle donup bktigim zaman evliligimde esime buyuklerime karsi asla yanlisim olmadi hicbirzaman.tek yptigin hata yasananlari ailelere anlatmamdi hem onun ailesine hem kndi aileme bu yasadigim skntilar anlatiyrdum.normalde sesiz konusmayi sevmyen biriydim bu yasadikarim yuzunden dhada icime kpndim kimseyle sohbetedemez hale gldim.ben simdi neyapayim tesekkuler.
beni sabah sattlerinde birakmisti yedi bile olmamisti saat.biraktigi yerde biz bir daire almistik ama insaatti.yani yeni yeni gelisen biyerdi orasi sabah saatlerindede hic kimse gecmez ordan.yolu biliyordum.ama yinede korktum.
ickiyi birakmismi bilmiyorum biraktim diyor ama bir ay oncr icip kapiya gldi.psikolojik tedaavide gormuyor kabul etmez zaten
ickiyi birakmismi bilmiyorum biraktim diyor ama bir ay oncr icip kapiya gldi.psikolojik tedaavide gormuyor kabul etmez zaten
Peki canım neye güvenerek döneceksin.
Ne gibi bir hayalin var evine ,kocana döndüğünde.
Nasıl bir garantin var elinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?