- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
Günaydın Leyla
Nasılsın ?
Şu an ki düşüncen ne ?
boşanmak şiddetten ve o yaşadıklarınızdan daha ağırsa boşanmayın zatenbilmiyorum blkide bosanmk agir geliyodur bna suan yasadiklarim her nekadar kotu olsada.zaten normlde herseyi kafama cok takan biriyim.
yasadiklarimdan dolayi psikolojimin iyi olmadigini biliyorum sarsildim cok.
boşanmak şiddetten ve o yaşadıklarınızdan daha ağırsa boşanmayın zaten
bilmiyorum blkide bosanmk agir geliyodur bna suan yasadiklarim her nekadar kotu olsada.zaten normlde herseyi kafama cok takan biriyim.
yasadiklarimdan dolayi psikolojimin iyi olmadigini biliyorum sarsildim cok.
gunaydin tesekkur ederim.dun konu acmadan onceki dusuncelerimle suanki duduncelerim bir degil bunu biliyorum tabi burdaki yorumlarin sayesinde.
o dusuncelerden siyrildim gibi.birilerinin cikp dur sen napiyosun demesi gerekiyodu galiba.boslukta. kalip tekrar ayni dusuncelere saplanmk istemiyorum.bunuda basarabilmem lazim.
bu surec uzadikca tekrar ayni seyleri dusunmkten korkuyorum.evde butun gun oturuncada ister istemez gecmisi sorguluyorum.
agir degil herseyinde daha iyi olacaginida biliyorum.yani yasadigim duygular normalmi yoksa sadece bnmi yasiyorum bisanma surecinde boyle olmasi normalmi.
gercekleri goruyorum ama bikacgundr bocalama yasiyodum suan gerckten dusuncelerim degisti
gunaydin tesekkur ederim.dun konu acmadan onceki dusuncelerimle suanki duduncelerim bir degil bunu biliyorum tabi burdaki yorumlarin sayesinde.
o dusuncelerden siyrildim gibi.birilerinin cikp dur sen napiyosun demesi gerekiyodu galiba.boslukta. kalip tekrar ayni dusuncelere saplanmk istemiyorum.bunuda basarabilmem lazim.
bu surec uzadikca tekrar ayni seyleri dusunmkten korkuyorum.evde butun gun oturuncada ister istemez gecmisi sorguluyorum.
Hayır hayır hayır, lütfen geri dönme!! Adam değil bir canavar resmen!!!
Öldüresiye dövmek, ıssız yerlere bırakmak, hamile bir kadına işkence... Okurken kanım dondu. Kendini düşünmüyorsan bile bir evladın var, o çocuk böyle bir babayla ne kadar ağır psikolojik travmalarla büyür, hayat boyu acı çeker. Hani neredeyse seni ve çocuğunu ben sahipleneyim, yeter ki dönme diyesim geldi. Lütfen yapma...
Ailen bile pes demiş artık, kimbilir kaç defa affettin o adamı...
Böyle adamlardan çocuk yapmanızı zerre anlamadığım gibi, sen eğer aileni çiğneyip geri dönersen sende zerre akıl yok.
Çocuğunu düşün, annesinin dayak yiyişini göre göre mi büyüyecek? Kız ise çocuğun; ona ezik bir kadın rol modeli olacaksın. Kocadan dayak yemeyi kanıksayarak büyüyecek. Erkek ise çocuğun; karısına dayak atan zorba babasını rol model alacak ileride belki onun gibi olacak. Çocuğunun geleceğini düşünmüyorsan dön ne diyeyim...
neden çocuk yaptım cok yalvardı düzelicem dedi bende her zamnki gibi ona inandım.
çocuğum erkek.
eşimin babasıda içip içip eşini döven huzursuzluk çıkaran bir adammış.bunu bana kendi akrabaları anlattı.
ama eşim bunu kabul etmiyor ben babam gibi değilim diyor ama babasının yaptıklarını yapıyor.
herkese teşekkür ederim.bir kez daha yanılıp ona o yalan vaatlerine inananacaktım.ama gerçekleri gördüm.artık kararımı değiştirmemek üzere verdim.içimdeki o hayallere kapılan şeytana da dur dicem.
biliyorum psikolojim bozulmusta olabilir.ama neden bu gel gitleri yasiyorum anlamiyorum.bukadar kotu sey yasadim ama arada kavgasiz gurultusuz zamnlar aklima geliyor.[/QUOTE
Arkadaşım çok güzel maddelemişsin belli ki hafızan iyi
her şeyi unuttun, eşin düzeldi diyelim; çocuğuna vuran bir adama tekrar nasıl kocam diyeceksin ben en çok onu merak ediyorum. Evlilik, eş insanın güvendiği sığındığı limandır çocuğuna da kendine de yazık etme.
Hani bazen haberlerde izliyoruz ya,karısını bilmem kaç yerinden bıçakladı diye.O zaman hep düşünmüşümdür,ya bu raddeye gelene kadar,bu kadınlar anlamıyor mu karşısındakinin psikopat eyilimlerini.
Şimdi burda senin ve seninkine benzer birkaç konuyu okuyunca,kadınların mazoşist olduğuna karar verdim.Erkek egemenliğini kabul etmişsiniz.Kendi vücutlarınızı boş bir çuval olarak görüyor ve eşlerinizin tekmeleme hakkına sahip olduğunu düşünüyorsunuz.Kırılma ama böyle.
Senin yazdığın ilk madde bile başlı başına boşanma sebebi.Günümüzde güpe gündüz kalabalığın içinde kadın kaçırıp tecavüz edip öldürülürken,ıssız bir yerde geç vakit tek başına Allah a şükür başına bir hal gelmeden canını kurtarman Allah ın lütfu bunu unutma.Tutturmuşsun iyi günlerimiz iyi günlerimiz.Bu kadar yapılan aşağılayıcı insanlık dışı hareketten sonra,bugünden sonra tövbe etse,sana yaşattıklarının izlerini silebilecek mi?Seni pamuklara sarsa,bir anlam ifade edecek mi?Gelin olduğun,ilk heyecanlı günlerinin güzelliğini dayakla taclandırdıktan sonra,annelik duygusunu yaşadığın o en anlamlı hamilelik dönemlerini eziyetle geçirdikten sonra senin önüne bugün dünyaları serse,o ilk heyecanları bir daha hissedebilecek misin?
Düzedim diye bir kelime yok.İnsan düzelir,karşındaki anlar.Söylemekle olmaz.Ve bu insan tedavi görmeden,sil baştan insanlığı öğrenmeden DÜ-ZEL-MEZ.Ailen izin vermiyor neden.Çünkü evlat acısı yaşamak istemiyorlar.Hani demişsin ya,babası da annesini dövmüş.Valla ben bunu kabul etmiyorum.Bugüne kadar adam olanların,insan olanların,düzgün evliliği olanların çocuklukları masallar ülkesinde geçmedi.
Aklını başına al.Haysiyetin,onurun,kadınlık duyguların,insanlığın,annelik sıfatın ezilmiş.Sen hala güzel günlermiz de vardı de.
sagolun.ekonomik özgürlüğüm yok ne yazıkki çocuğum küçük olduğundan çalışamıyorum.bırakacak kimsemde yok.tamamen eve kapandım.sabahtan akşama kadar düşüncelerle beynimi yiyorum.Öncelikle geçmiş olsun şiddet maduru kim olursa olsun düşmanım dahi olsa yanında olurum okuyanlar bilir benim yorumlarım serttir biraz hatta bi arkadaşın biraz kalbini kırmışım farkında olmadan sonra tatlıya bağlandı tabi neyse
ekonomik özgürlüğünüz varmı bilmiyorum ama bir an önce kendi ayaklarınızın üstünde durmanızı sağlayacak bir iş bulmanız size ilk tavsiyemdir
konuyu tam okumadım baştan sonra dayanamadım çünkü hemen yorum yazma isteği belirdi
Şu kıyamet bir an önce kopsa da kötülerin cehennemde nasıl yalvardığını görsek artık diyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?