Bir yeni kalp kırıklığı

petrapuella

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
6.441
30.251
548
Kızlar merhaba.Bdv de açılmış onlarca eski sevgili konusu yetmemiş gibi bir tane de ben açayım dedim.

Yeni ayrıldık sevgilimle,10.gün bugün.1 senelik bi ilişkiydi,iyi bir ilişkiydi.Kendisinden ayrılamamız da dahil olmak üzere asla kötü bi kelime kırıcı bi davranış görmedim.

Ama böylesi de çok tuhaf kızlar,bilmiyorum.Ayrılma nedeniniz ne diye soruyorlar belli bir neden yok.Sevgilim son zamanlarda değişik davranmaya başlamıştı. Zaten genel olarak gelgitlidir biraz tek sorunumuz buydu zaten.Sürekli seni seviyorum çok iyi anlaşıyoruz ama ya ilerde seni mutsuz edersem diye paranoyakça şeyler düşünüyordu bana da yansıtıyordu bunu.Ailelerimiz biraz farklı yapıda bunu çok sıkıntı yapıyordu mesela.Bi yerden sonra dayanamadım bende bu dengesizliğine.

Genelde arkadaşlar arasında mantıklı olanımdır ben,ayrıl sana başka sevgili mi yok ne kahrını çekiceksin falan derdim.Ama başa gelince öyle olmuyormuş,sanki diretsem onun bu psikolojik durumunu aşardık gibi geliyor bazen.İyi değildi son zamanlarda kendimi çok yalnız hissediyorum diyordu.Farklı illerdeyiz onunda etkisi var tabi.Şimdi ben de onu yalnız bırakmışım gibi erken pes etmişim gibi hissediyorum.

Savaşmalı mıydım sizce yoksa iyi yapmışsın petra mı diyosunuz?Rahatlatılmaya ihtiyacım var biraz sanırım bu gece çok doldum.

Uzun oldu biraz galiba,ilk konum bi de destan yazdım sanırım.Okuyanlara teşekkür ederim şimdiden:KK24:

Bence biraz ayrı kalın, o da özlesin seni. Mantıklı bir neden yoksa ara vermek en iyisi bence. Dinlenin kafanızı toplayın sonra oturup konuşursunuz vazgeçemezseniz.

Öff gelgitli erkek de hiç çekilmez. Son zamanlarda daha çok değişmiş zaten istiyor olsa o savaş vermez miydi

ilerde seni üzersem cümlesi kuran adamdan ben şüphe ederim.

İlla ki üzülünür, mutlu olunur vsvsvs bu zaten doğal bir şey. güllük gülistanlık dümdüz gitmez ilişki ama

İlerde ya üzersem lafı, bana sakladığı bir şeyler olduğunu sezdiriyor. bu zamana kadar bu sezgimde de yanılmadım aslında.
Hayırlısı.

Bence biraz ayrı kalın, o da özlesin seni. Mantıklı bir neden yoksa ara vermek en iyisi bence. Dinlenin kafanızı toplayın sonra oturup konuşursunuz vazgeçemezseniz.
Arkadaşlarım da öyle diyor ama zaman girince araya da toparlamak zor oluyor ilişkiyi sanki.
Ben özledim şimdiden itiraf etmek gerekirse,bakalım zaman :)

Öff gelgitli erkek de hiç çekilmez. Son zamanlarda daha çok değişmiş zaten istiyor olsa o savaş vermez miydi
Evet verirdi vermeliydi yani.Ama onun için olağan bi durumdu o farkında değildi degistiginin. Ben daha fazla dayanamadım
Çok zor gerçekten gelgitli biriyle ilişki,evlerden ırak :)

ilerde seni üzersem cümlesi kuran adamdan ben şüphe ederim.

İlla ki üzülünür, mutlu olunur vsvsvs bu zaten doğal bir şey. güllük gülistanlık dümdüz gitmez ilişki ama

İlerde ya üzersem lafı, bana sakladığı bir şeyler olduğunu sezdiriyor. bu zamana kadar bu sezgimde de yanılmadım aslında.
Hayırlısı.
Sakladığı bi şey olduğunu hiç düşünmedim,başka biri mi var diyen de oldu ama yok biliyorum.Yani kemalim yapmaz derecesinde degilim elbette hiçbir erkeğe o kadar güvenmem ama olsa hissederdim diye düşünüyorum ben de.
Daha çok bi şeyler kuruyordu kafasında ondan dolayı mutsuz olacağımızı düşünüyordu aslında
Hayırlısı diyelim :)

Evet verirdi vermeliydi yani.Ama onun için olağan bi durumdu o farkında değildi degistiginin. Ben daha fazla dayanamadım
Çok zor gerçekten gelgitli biriyle ilişki,evlerden ırak :)
O zaman dönerse senindir diyelim. Ama sen ister misin bilemem. Gerçekten zor bir durum

O da özlesin Petra -ki özleyip gelecek diye doğuyor içime.
Hadi bakalım.
Gelse ister miyim inan bilmiyorum.Yoruldum aslında çünkü.Seviyorum tabiki ama sevmek yetmiyor bu dengesizliği beni çok yordu.
Yine de gelsin istiyorum,garip

bitmesini istemeseydi ayrılmazdınız. bazen herşey göründüğü gibi olmayabilir. altında başka şeyler olabilir.
İstemedi aslında ben istedim ayrılmayı çünkü yorulmuştum.
Yani öyle ben istemiyorum deyince sürekli arayıp rahat bırakmayacak biri olmadı hiçbir zaman.
Bahane ettiğini düşünmüyorum ama altında başka şeyler olsa sanırım üzülmekle birlikte rahatlarim böyle kendimi suçluyorum çünkü.

Back
X