Bir Yol Gösterin...

Cikilatammm

Pardon baaa mı dediniz :p
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2017
121
309
23
Kızlar Evleneli 2 Yıl Oldu. 1 Kayınpeder 2 Kaynım Var. Kv sizlere ömür. Şimdi şöyle ki, Benim eşim 3 kardeşler, Yanlız birbirleriyle alakaları yok. Kardeş bağları malesef çok zayıf. Benim kardeslerimle durumum tam tersi olunca, ilk zamanlar çok yadirgıyodum.Gelelim Asıl konuya; ortanci kaynıma nasip olursa kız istemeye gidilecek. Bunla sevgilisi normalde bizden çok daha once konuşmaya başlamışlardı. Yani ilişkileri bizden uzun. Yanlız çok farklı karakterleriz. Ben nisanlıyken bile kayınpedere gelemezken, kendisi sürekli kayinpederdeydi. Ki hala öyle.. Diyeceksiniz ki eee bunda ne var ? Tam da konu burda başlıyor. Erkek arkadaşının evine çok rahat girip çıkan bu insan (o evde sevgilisi dışında 3 erkek daha yaşıyor) benim ne nisana ne düğüne, hicbirseyime katılmadı. Olabilir tabi, mecbur değil. Yanlız bahanesi dedikodu olurmuş denilince ben bu cevabı hiç samimi bulmadım. Ayrıca kendisini evime davet ettim. Kendisi yarın gelicem diyip, yine biseleri bahane etti ve gelmedi. Benim ailem ayrı semtte, ne kv ne görümce var. Belki bu sebepten kendisiyle elti olmaktan ziyade arkadaş olma niyetindeydim.En azından birbirimize arkadaş, yoldaş oluruz diye düşündüm. Ama baktım burnu çok havalar da, Direk mesafeyi koydum. Sevmem samimiyetsiz samimiyetleri...
Kp az önce geldi, kızın aileyle tanışmaya gidilcek. Ne diyosunuz, sizde hazırlanın, müsait zamanda gidelim diyor.
Eşim kesinlikle gitmek istemiyor. Onlar benim düğünde yabancı gibiydiler (kardesi için diyor) Bende gelir düğüne, Bana düşeni yapar çıkar gelirim diyor. Istemeye ona buna bizi karıştırma diyor.
Kp sen gelmezsen gelme, gelinimi götürcem diyor.
Ben Arada Kaldım. Doğruyu söylemek gerekirse icimden ne gitmek ne onlar için bise yapmak gelmiyor. Ama bi yandan da kp kırmak istemiyorum. O diğerleri gibi değil gerçekten.her zaman başımızda. Diğerleri ölsem en son onlar duyar heralde.
Sizin Vereceğiniz Fikirler,yapacağınız yorumlar, Kararımı hangi yönde vermem gerektıgıne yardımcı olacaktır. Siz olsanız ne yapardınız ???

Onlar cahillige vurmuslar .Kp seviyorsaniz gidin .Hem hayra vesile olmak öncülük etmek guzeldir .Kayniniz takmaz belki kiz istensin de kim isterse istesin der .Ama erkek erkege kiz evine gidilmez .Bence sirf kp icin katilin .Ne kaybedersiniz ki tas catlasin 2 saat sürer.

Kayınpederimi seviyorsam kırmak istemezdim sanırım. Ancak eşiniz tutumunda çok haklı, bence gitseniz bile olabildiğince resmi olun.

Ben yerinizde olsam kayınpederimi kırmazdım. Çünkü çok farklı diye söylemişsiniz. Hatrını kırmak olmaz. Siz üstünüze düşeni yapın neticede kayınpederiniz için gidiceksiniz siz. Hem siz gidince eşiniz de gelir belki.

Kayınpederimi seviyorsam kırmak istemezdim sanırım. Ancak eşiniz tutumunda çok haklı, bence gitseniz bile olabildiğince resmi olun.
Eşim hicbirsekilde ne gitme ne gönderme taraftarı değil. Benim gitmedigim yere sende gidemezsin diyor. Ne yapcam bilmiyorum gerçekten...

Eve girip çıkmakla düğüne gelmek bir değil ki. Düğününüze gelmemekle bi hata yaptigini düşünmüyorum. Ki burada da bir sürü konu açılıyor boyle sevgilimin yakininin düğününe gitmeli miyim diye herkeste gitme diyor. Ortada resmiyet olmadığı icin o kadar kisinin arasina girmek istememistir diye düşünüyorum. Sanırım biraz da siz hassas davranmissiniz. Bence büyük olarak orda bulunmaniz gerek. Küçüklerin bi hatasi var ise sizler tolera etmelisiniz. Baktınız ki gelin hanim size karşı soğuk mesafeli sizde öyle devam edersiniz.

KV yok kp seviyorsunuz madem sizde gidin eşinizden siz gidince gelecektir ki gelmesi lazım ne olursa olsu abi sonuçta sonra zaten istemezseniz samimi olmazsiniz gelin hanımla

Eşiniz çok abartmıyor mu?

Kayınpederin hatrına gidilir, sonra yine mesafeli olmak istiyorsanız olursunuz.
Eşim aslında kinci bir insan değildir, genelde yapıcıdir. Ama abilerine kırgın. Elin yedi kat yabancısı, Benim dugunumde koştururken. Abilerim yabancı gibi herşeyi uzaktan seyrettiler. Hiçbir konuda destek olmadılar. Ki gerçekten de bende bunlara şahit oldum malesef. Sanırım olaya geniş açıdan bakınca onun bu tepkisini anlayabiliyorum.

Ben de kp için giderim kırmazdım belliki size değer veren bir kp kırmayın derim.
Fakat eltinizle mesafeli olmanızda fayda var bir çekememezlik sezdim
Siz daha iyi bilirsiniz tabi.

Erkek arkadaşının evine girip çıkmasında ne var anlamadım. Erkeklerle kadınlar aynı evde olunca hemen birbirlerine saldırmıyorlar hanımefendi.
Ben dikkat ederseniz girip çıkmasına bise demedim. Dügunume gelirse dedikodu olurmuş kelimesine takıldım. Evine geliyosun dedikodu olmuyor, düğüne gelince mi oluyor. Hem kim nerden anlıcak senin kaynımın sevgilisi olduğunu...

Bence düğününüze gelmesi doğru bir hareket olurdu...

Ben hayatta her zaman kendime yakışanı yaparım. Karşımdakinin tavırları kendini bağlar.

Bence düğününüze gelmesi doğru bir hareket olurdu...
Arkadaşları da anlıyorum. Tam anlatmak istediklerimi anlatamamıs olabiliri
Ben de kp için giderim kırmazdım belliki size değer veren bir kp kırmayın derim.
Fakat eltinizle mesafeli olmanızda fayda var bir çekememezlik sezdim
Siz daha iyi bilirsiniz tabi.
Mesafeli olmak kesinlikle istemezdim. Elti kelimesi bile bana çok itici geliyor. Ben arkadaş yoldaş isterdim dedigim gibi. Ne diyim hakkımızda hayırlısı...

Eşim hicbirsekilde ne gitme ne gönderme taraftarı değil. Benim gitmedigim yere sende gidemezsin diyor. Ne yapcam bilmiyorum gerçekten...

Ben eşin gibi düşündüm ama kayınpederi de kırmamak lazım babadır hatrı vardır eşin de sırf babasının hatrı için gidebilir bence eşin tutumu şu yönden iyi, hep aileyle ilişkiler kurmaya eşler zorlar burada tam tersi en azından evlilik sonrası yüz göz olmak zorunda kalmazsınız.
Eşini de ikna etmeye çalış sırf babamın hatrına onu yalnız bırakmayalım annemiz olsa zaten gitmezdik vs tarzı konuşarak ve araya kp'i koyarak konuşabilirsin

Kayınpederinizin hatrı varsa eğer böyle bi gecede yanlız bırakmayın bence. Eşinizi ikna edin bir gece de olsa bazı şeyleri unutuverin. Erkek tarafı olarak hic değilse bile bir kadın olsun ortamda.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…