- 17 Ağustos 2017
- 121
- 309
- 23
- Konu Sahibi Cikilatammm
-
Eşim hicbirsekilde ne gitme ne gönderme taraftarı değil. Benim gitmedigim yere sende gidemezsin diyor. Ne yapcam bilmiyorum gerçekten...Kayınpederimi seviyorsam kırmak istemezdim sanırım. Ancak eşiniz tutumunda çok haklı, bence gitseniz bile olabildiğince resmi olun.
Eşim aslında kinci bir insan değildir, genelde yapıcıdir. Ama abilerine kırgın. Elin yedi kat yabancısı, Benim dugunumde koştururken. Abilerim yabancı gibi herşeyi uzaktan seyrettiler. Hiçbir konuda destek olmadılar. Ki gerçekten de bende bunlara şahit oldum malesef. Sanırım olaya geniş açıdan bakınca onun bu tepkisini anlayabiliyorum.Eşiniz çok abartmıyor mu?
Kayınpederin hatrına gidilir, sonra yine mesafeli olmak istiyorsanız olursunuz.
Ben dikkat ederseniz girip çıkmasına bise demedim. Dügunume gelirse dedikodu olurmuş kelimesine takıldım. Evine geliyosun dedikodu olmuyor, düğüne gelince mi oluyor. Hem kim nerden anlıcak senin kaynımın sevgilisi olduğunu...Erkek arkadaşının evine girip çıkmasında ne var anlamadım. Erkeklerle kadınlar aynı evde olunca hemen birbirlerine saldırmıyorlar hanımefendi.
Bence düğününüze gelmesi doğru bir hareket olurdu...Ben dikkat ederseniz girip çıkmasına bise demedim. Dügunume gelirse dedikodu olurmuş kelimesine takıldım. Evine geliyosun dedikodu olmuyor, düğüne gelince mi oluyor. Hem kim nerden anlıcak senin kaynımın sevgilisi olduğunu...
Arkadaşları da anlıyorum. Tam anlatmak istediklerimi anlatamamıs olabiliriBence düğününüze gelmesi doğru bir hareket olurdu...
Mesafeli olmak kesinlikle istemezdim. Elti kelimesi bile bana çok itici geliyor. Ben arkadaş yoldaş isterdim dedigim gibi. Ne diyim hakkımızda hayırlısı...Ben de kp için giderim kırmazdım belliki size değer veren bir kp kırmayın derim.
Fakat eltinizle mesafeli olmanızda fayda var bir çekememezlik sezdim
Siz daha iyi bilirsiniz tabi.
Eşim hicbirsekilde ne gitme ne gönderme taraftarı değil. Benim gitmedigim yere sende gidemezsin diyor. Ne yapcam bilmiyorum gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?