Kızlar Evleneli 2 Yıl Oldu. 1 Kayınpeder 2 Kaynım Var. Kv sizlere ömür. Şimdi şöyle ki, Benim eşim 3 kardeşler, Yanlız birbirleriyle alakaları yok. Kardeş bağları malesef çok zayıf. Benim kardeslerimle durumum tam tersi olunca, ilk zamanlar çok yadirgıyodum.Gelelim Asıl konuya; ortanci kaynıma nasip olursa kız istemeye gidilecek. Bunla sevgilisi normalde bizden çok daha once konuşmaya başlamışlardı. Yani ilişkileri bizden uzun. Yanlız çok farklı karakterleriz. Ben nisanlıyken bile kayınpedere gelemezken, kendisi sürekli kayinpederdeydi. Ki hala öyle.. Diyeceksiniz ki eee bunda ne var ? Tam da konu burda başlıyor. Erkek arkadaşının evine çok rahat girip çıkan bu insan (o evde sevgilisi dışında 3 erkek daha yaşıyor) benim ne nisana ne düğüne, hicbirseyime katılmadı. Olabilir tabi, mecbur değil. Yanlız bahanesi dedikodu olurmuş denilince ben bu cevabı hiç samimi bulmadım. Ayrıca kendisini evime davet ettim. Kendisi yarın gelicem diyip, yine biseleri bahane etti ve gelmedi. Benim ailem ayrı semtte, ne kv ne görümce var. Belki bu sebepten kendisiyle elti olmaktan ziyade arkadaş olma niyetindeydim.En azından birbirimize arkadaş, yoldaş oluruz diye düşündüm. Ama baktım burnu çok havalar da, Direk mesafeyi koydum. Sevmem samimiyetsiz samimiyetleri...
Kp az önce geldi, kızın aileyle tanışmaya gidilcek. Ne diyosunuz, sizde hazırlanın, müsait zamanda gidelim diyor.
Eşim kesinlikle gitmek istemiyor. Onlar benim düğünde yabancı gibiydiler (kardesi için diyor) Bende gelir düğüne, Bana düşeni yapar çıkar gelirim diyor. Istemeye ona buna bizi karıştırma diyor.
Kp sen gelmezsen gelme, gelinimi götürcem diyor.
Ben Arada Kaldım. Doğruyu söylemek gerekirse icimden ne gitmek ne onlar için bise yapmak gelmiyor. Ama bi yandan da kp kırmak istemiyorum. O diğerleri gibi değil gerçekten.her zaman başımızda. Diğerleri ölsem en son onlar duyar heralde.
Sizin Vereceğiniz Fikirler,yapacağınız yorumlar, Kararımı hangi yönde vermem gerektıgıne yardımcı olacaktır. Siz olsanız ne yapardınız ???