- 18 Ağustos 2017
- 887
- 1.273
- 63
- Konu Sahibi Cikilatammm
Olmadı gelin dövün bide. Benim abarttıgım nokta nedir ? Dikkatinizi çekerim, eşimin kardesi kendisi. Ama Ben esimi gitmesi için ikna etmeye çalışıyorum. Normalde tam tersi olur. Çok Şükür kimseyle bi alıp veremediğim yok. Özellikle elti değil arkadaş olmak isterim diye vurgulamısım. Elticilik yapmak isteseydim hiç muhatap olmazdım kendisiyle. Esimde öksüz degilmiydi. Ne alakası var onla. Benimde babam yok. Napalim şimdi bu taraflardan mi vuralım birbirimizi. Fikir yorum istedim, gelin fırçalayın demedim !!!
Estağfurullah amacım fırça atmak değil aynı seyleri bizde yaşadık ve hep yengeme kızdık çünkü amcam karısı iyiye yönlendirse giderdi düğüne diye ve çok uzun yıllar geçmesine rağmen hala üzülür ah keske gitseydim çocuk zaten öksüz bide babasız kalmasaydı abisiz kalmasaydı gibi pişman olurlar.
Bizim düğünde yabancı gibiydi kızda gelmedi diyorsunuz iyi tamam hoş değil ama siz büyüksünüz madem kayın valide yok yapıcı olmak size düşer kayınpeder bayan olmadan gitmek istemiyor bu durumda yalnız bırakılmaz kardeşlerin arasını da siz yapabilirsiniz. Öksüz demek de yüzüne vurmak değil ama zaten annesi yok abisinin daha da fazla sahip çıkması gerekir. Ne alaka bunu kim hangi amaçla eksiklik olarak yüzünüze vursun dinimizde ve örfümüzde öksüz yetim başı okşamak bile taktir gören davranışlardır. Eşimde öksüz diyorsunuz da kardeşi yapmış bi cahillik ama eşiniz abi ve abilik yapmalı küçük kardeş emanettir