• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yuva daha dağılıyor :(

sevgisiz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
172
53
48
Merhaba,
Şuan çok doluyum esimle sorunlu evliligimiz tam oturdu düzene girdi derken yerlebir oldu 2 gün önce

Kısaca anlatim aileye aşırı bağımlı biriyle evliyim ailesinin maddi durumu gayet iyi ev araba arsa vs.
Evlenirken hicbir katkılarını görmedik esimin birikimide yoktu bekarken maasını ailesine verdigi icin borcla bisekilde yuvamızı kurduk
Aynı binada evleri vardı oturmayı kabul etmedim ailesiyle nişanda sorunlar çıktıgı icin kiraya gittik bi süre ordaki evden gelen kirayı verdiler sonra onuda kestiler bisey demedim ev babasının sonucta söz hakkı onun esim ev benim desede. Devamlı sorunlar aileyle ilgili ben bikackere evden ayrıldım barıştık geri döndüm sözlü siddet, piskolojik baskı vs diger konularımdada var en son ailesinin binadaki evde oturmayıda kabul ettim kira vermeyelim artık esimde belki düzelir bana karşı diye budefa kiracı çıkmadı eve gecemedik esimde ortak bi arsa alalım ailemle yatırım olur derdindeydi bense ev almak istiyodum kira verdigimiz icin, kayınpederde yazlık almak istiyodu hafta ici gidip bi ev bulmus kaporayida verip gelmis esim cok sinirlendi niye arsaya katılmadı ev aldı diye gitti konusmuslar naptılar ettiler ikna ettiler bi geldi eve ablam 30 bin vercek babamlara bende 30 bin vericem toparlıcaklar kredi cekmeden alıcaklar 125 bin evin fiyatı
Niye para verdiklerinide şöyle acıklıyo 4 daireleri var 4de cocuk hepsi dairelere gecince onlara ev kalmıyo onlarda orda oturcaklarmıs ilerde 2 kaynım bekar bu arada görümcem bi dairede oturuyo 2 daire kirada birindede kendileri oturuyo

Ben artık dayanamadım ev almak icin bukadar ugraşırken esimin böyle bisey yapması tüm yasattıklarının finali oldu geldim babamın evine kararlıyım yarın esyamı cıkarıcam evden
Cok uzun oldu fikirlerinizi bekliyorum 3.bi göze ihtiyacım var çocugum yok

Cikip geldiniz sesi cikmadi mi ? Otur konusalim demedi mi ?

Konustum sakince anlattım bir sürü secenek sundum kararı degismedi kendi haklı ona göre cok abartıyorum durumu herkesin yasadığı seylermis en son annem geldi onada yansıdı oda konustu hic geri adım atmadı kapıya kadarda yolcu etti bizi sanıyoki yarın eve dönücem

Başlığınız "bir yuva dağılıyor" ama ben YUVA filan görmedim.
YUVA'da finansal kararlar da dahil olmak üzere evliliği ilgilendiren tüm kararlar ortak alınmalı.

Sizin durumunuzda eşiniz sizi "eşi" olarak görememiş. Evlilikte "biz" olmayı başaramamışsınız.

Tek taraflı yürümez evlilik.
Sevgi olsa merhamet de olur. Karşısındakinin düşüncelerini önemsemek olur.

Üzüldüm sizin adınıza.

Başlığınız "bir yuva dağılıyor" ama ben YUVA filan görmedim.
YUVA'da finansal kararlar da dahil olmak üzere evliliği ilgilendiren tüm kararlar ortak alınmalı.

Sizin durumunuzda eşiniz sizi "eşi" olarak görememiş. Evlilikte "biz" olmayı başaramamışsınız.

Tek taraflı yürümez evlilik.
Sevgi olsa merhamet de olur. Karşısındakinin düşüncelerini önemsemek olur.

Üzüldüm sizin adınıza.

Evet ben kendi kendime yuva kurmaya çalıstım ama esim her kararını ailesiyle aldıgından ben hep saf dışı kaldım yinede elimden geleni yaptım bitmemesi icin suan keskem yok benim

Bence bu adam için bi öneminiz yok.İyi yapmışsınız.Ama boşanmak da kolay bişey değil biliyosunuz dimi.Sonra pişman olmayın iyi düşünmüşsünüzdür umarım.

Onlar onu konusmustur esin saf bi adama benzemiyo, kimse bu devirde cocuguna ev vermiyo 100-150 binlik evi 30 bine garantilemis adam da ablasi da. Sen algilayamamissin meseleyi

İyi de garantisi yok ki evleri çocuğuna vereceğinin.
Kayınbabasının paraya ihtiyacı olsa, evleri satması gerekse kim nasıl hak iddia edecek?

Merhaba,
Şuan çok doluyum esimle sorunlu evliligimiz tam oturdu düzene girdi derken yerlebir oldu 2 gün önce

Kısaca anlatim aileye aşırı bağımlı biriyle evliyim ailesinin maddi durumu gayet iyi ev araba arsa vs.
Evlenirken hicbir katkılarını görmedik esimin birikimide yoktu bekarken maasını ailesine verdigi icin borcla bisekilde yuvamızı kurduk
Aynı binada evleri vardı oturmayı kabul etmedim ailesiyle nişanda sorunlar çıktıgı icin kiraya gittik bi süre ordaki evden gelen kirayı verdiler sonra onuda kestiler bisey demedim ev babasının sonucta söz hakkı onun esim ev benim desede. Devamlı sorunlar aileyle ilgili ben bikackere evden ayrıldım barıştık geri döndüm sözlü siddet, piskolojik baskı vs diger konularımdada var en son ailesinin binadaki evde oturmayıda kabul ettim kira vermeyelim artık esimde belki düzelir bana karşı diye budefa kiracı çıkmadı eve gecemedik esimde ortak bi arsa alalım ailemle yatırım olur derdindeydi bense ev almak istiyodum kira verdigimiz icin, kayınpederde yazlık almak istiyodu hafta ici gidip bi ev bulmus kaporayida verip gelmis esim cok sinirlendi niye arsaya katılmadı ev aldı diye gitti konusmuslar naptılar ettiler ikna ettiler bi geldi eve ablam 30 bin vercek babamlara bende 30 bin vericem toparlıcaklar kredi cekmeden alıcaklar 125 bin evin fiyatı
Niye para verdiklerinide şöyle acıklıyo 4 daireleri var 4de cocuk hepsi dairelere gecince onlara ev kalmıyo onlarda orda oturcaklarmıs ilerde 2 kaynım bekar bu arada görümcem bi dairede oturuyo 2 daire kirada birindede kendileri oturuyo

Ben artık dayanamadım ev almak icin bukadar ugraşırken esimin böyle bisey yapması tüm yasattıklarının finali oldu geldim babamın evine kararlıyım yarın esyamı cıkarıcam evden
Cok uzun oldu fikirlerinizi bekliyorum 3.bi göze ihtiyacım var çocugum yok
o alınan evde yine siz oturmazsınız ama parasını ödersiniz
ayrıca bu kadar yaşamsal bir konuyu ailesinin kararına göre yapan karısını hiç önemsemeyen bir adama güvenilmez eşiniz sizi yok sayıyor hala ailesine göre yaşıyor

ya ayrılacaksın yada barışmak için ailesine para vermeyip krediyle eve girme şartını öne koyacaksınız
bence son bir şans verin eğer babasına para vermeyip krediyle kendine ev alırsa barışacağını söyleyin
bir de bir şey soracağım görümceler diğer çocuklar kabul ediyor mu parayı vermeyi

O mantikli konuya sizi de dahil efip fikrinizi alsa yada "eve gidip eşimle konuşayim" deseydi ya...kv bilmiyor mu bu haliyle lpnunun sorun olacağını ikiniz arasında

O mantikli konuya sizi de dahil efip fikrinizi alsa yada "eve gidip eşimle konuşayim" deseydi ya...kv bilmiyor mu bu haliyle lpnunun sorun olacağını ikiniz arasında

Kayınvalidem kadar politaka yapan bi insan daha yok demiski esinin düğün takısına sakın dokunma ee bu adamdan cıkmıcakmı bu evden cıkmıcakmı bu para esinin rızası varmı diye soran yok

Konularına biraz göz attım öyle yorum yazayım dedim . Babanız boşanmanıza karşı çıkıyormuş . Şimdi ki durumunuz için ne diyor .

Back
X