- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi sevgisiz11
konu sahibi haklı.
madem hangi evi kimin alacağı belli şimdiden versinler tapuları.
anne baba ölünce miras o ev senin, bu ev senin diye paylaşılmıyor ki.
hisse olarak paylaşılıyor ve kardeşlerin ev kavgası yapmayacağı ne malum.
biri güneş gören ev benim diyecek, diğeri hayır benim diyecek. birinin semti iyidir belki hepsi o evi isteyecek.
ayrıca evlilerin hakkını şimdiden versin ki kira ödemekten kurtulsunlar, bekarlar da evlenene kadar krediyle ev alsınlar ki herkes evini, parasını bilsin.
rahmetli dedemden 2 katlı bir ev ve birkaç tarla kalmış rahmetli babama, halama ve amcama. mahkeme 2 senedir paylaştıramıyor hisseleri. çünkü mirasçı olarak babannem, halam amcam ve babam rahmetli olduğu için annem ve 4 kardeş mirasçı olduk.
5 ev de olsaydı aynı sorun yaşanacaktı.
madem hangi evi kimin alacağı belli şimdiden versinler tapuları.
anne baba ölünce miras o ev senin, bu ev senin diye paylaşılmıyor ki.
hisse olarak paylaşılıyor ve kardeşlerin ev kavgası yapmayacağı ne malum.
biri güneş gören ev benim diyecek, diğeri hayır benim diyecek. birinin semti iyidir belki hepsi o evi isteyecek.
ayrıca evlilerin hakkını şimdiden versin ki kira ödemekten kurtulsunlar, bekarlar da evlenene kadar krediyle ev alsınlar ki herkes evini, parasını bilsin.
rahmetli dedemden 2 katlı bir ev ve birkaç tarla kalmış rahmetli babama, halama ve amcama. mahkeme 2 senedir paylaştıramıyor hisseleri. çünkü mirasçı olarak babannem, halam amcam ve babam rahmetli olduğu için annem ve 4 kardeş mirasçı olduk.
5 ev de olsaydı aynı sorun yaşanacaktı.