- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi sevgisiz11
Kefil eşin olacaksa sen neden imza atasın ki .Daha önce böyle bir şey duymadım ben .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben de geçen sene kredi çektim, kefil filan istemediler.
Kayınvalidenden de istememeleri lazım, sonuçta adlarına tapulu 4 tane daha evleri var.
Bu işin içinde iş var gibi geliyor bana bilmiyorum.
Eşine de ailesine de güvenmiyorum.
Krediyi çeken ödemezse kefil ödüyor borcu, yani direk eşine kalacak.
Sen annenin evindeyken de bunları araştırıp hesaplamaları...![]()
esimde diyo cokmu paralari var niye fazla masraf ciksin
kefil eşin değil de sen mi olucaksın acaba ?
arkadaşları yorumlarını okuyunca bende şüphelendim.
ayrıca herkes kendi evinde oturmuyo kira diye bir şey var mis gibi oturuyoruz nedir bu ev derdi ya.
Ev derdini benim icin diyosaniz zaten onlara yakin biyerde kiradaydik yillardir onada musade etmediler gelin dibimizde oturun diye huzur vermediler kirada bile oturamiyoruz yani tek cozum uzak biyere tasinmamiz
Şöyle bi durum var bunlar taksitleri yuksek odemek istiyolar eve giren maaslari gelir olarak gosteriyolar kaynim yuksek maas aliyo ama bodrosunda dusukmuk k.pederde dusuk bagkur maasi aliyo
esimle benim ikametim suan onlarin evinde bi nedenden dolayi oyle yaptik esimin maasi yuksek oldugu icin bu eve gelir getiriyorum diye beyan edicek esi olarakta benim bunu onaylamam gerekiyomus yani esim kefil olucak ben imza verirsem
Kefil olmasada evlerini ipotek edebilirler kredi masrafi biraz fazla olucak sadece esimde diyo cokmu paralari var niye fazla masraf ciksin
Ama bu durumda bizim barisip ayri bi ev almamiz zorlasiyo kefilde borclu gibi gorundugu icin
ha kefil filan olma sakın .
ev esinin uzerine olacakda ver imzayim l. ilerde ayrilsaniz bile yarisi sizin okur
Ben kefil olmuyorum ama esimin olması icin imzam gerekiyomus
Dünden beri telefon telefon üstüne ikna etmeye calısıyo subedeki bayan ilerde kredi cekersiniz hic bi sorun olmaz isterseniz esinizi arayıp ben anlatim demis
Simdide ara diyo sor bankaya ben dün gittim baska bi bankadan sordum kefilin kredi notunu etkiler bankani indiyatifine bağlı yüklü miktarda kredi alamayabilir dedi söylüyorum anlatamıyorum
Aranızda bankacı arkadas varsa yardımcı olabilirmi kendimden süphe ettim okadar ısrar ediyoki imza icin
İlerde yüz yüze bakcakmısım ayıp oluyomus
Bana olanlar umrunda degil
ya siz evinizi terk etmişsiniz.
sizin gönlünüzü almayı öncelik yapmayıp, hala anasına babasına ev almayı öncelik haline getiren eşiniz için bir de araştırma mı yapıyorsunuz.
ben gerçekten hayretler içerisindeyim.
Evet haklısınız bu durumda bile ikimiz icin bi ışık arıyorum ne safım![]()
yok herkes evliliği için ışık arar, safsınız diyemem ben kesinlikle. Elbette evliliğinizin bitmemesi için yapabileceğiniz bir şey varsa yapın.
ama bırakın bu konuyu artık.
araştırmayın, sormayın, ben maddi şeyleri düşünecek durumda değilim deyin eşinize ve ailesine de.
benim evliliğim belki bitiyor, ben bunun derdindeyim deyin.
kimseye imza vermeyin, kimseden yardım kabul etmeyin.
Bugün hamile oldugumu ögrendim sevineyimmi uzuleyimmi sastım
Cok istiyodum ama bilmiyorum zamanlama süpriz oldu
Esim dun imza vermedigim icin cok kırdı beni bir suru laf saydı ona söylemek istemiyorum
Yerimde olsanız ne yapardınız ?
Tebrik ederim, çok sevindim.
Tüm olanlara rağmen bu sıralardaki en güzel haber bu.
Eşinizin neler söylediğini bilmiyorum ama bence eninde sonunda söyleyeceksiniz, o yüzden hemen söyleyip bebeğimiz için kendimize yatırım yapmak istiyorum, anneler için kredi çekmeni istemiyorum derseniz belki onun da düşünceleri değişir.
Bankacıyım ve eşinin kefil olması için senin imzana gerek yokya siz evinizi terk etmişsiniz.
sizin gönlünüzü almayı öncelik yapmayıp, hala anasına babasına ev almayı öncelik haline getiren eşiniz için bir de araştırma mı yapıyorsunuz.
ben gerçekten hayretler içerisindeyim.