• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yuva daha dağılıyor :(

Bugün hamile oldugumu ögrendim sevineyimmi uzuleyimmi sastım
Cok istiyodum ama bilmiyorum zamanlama süpriz oldu
Esim dun imza vermedigim icin cok kırdı beni bir suru laf saydı ona söylemek istemiyorum :KK43:
Yerimde olsanız ne yapardınız ?

Hayırlı olsun :nazar: Söylemen gerekir konu sahibi ama sen bilirsin . Nereye kadar saklayacaksın ki . Boşanmak bile istememiş eşin . Belki çocuğu olacağını öğrenince fikirleri değişir eşinin evle ilgili .o_O

Laviniada .!.:
Bankacıyım ve eşinin kefil olması için senin imzana gerek yok
Evet kredi çekmesi için var değil mi? Biz geçen ay çektik kredi kefil olmama rağmen izin veriyorum eşimin kredi çekmesine diye imza attım. Tam olarak böylr yazmasa da onun gibi bişeydi. Acaba krediyi eşi çekecek de konu sahibine söylemiyor mu

Merhaba,

En son durum ben hamileligimden dolayı biraraya gelme kararı aldım esimde istiyodu
Sorunları zamana bırakalım dedik suanki durumicin
Bu aksam gelip eve götürecekti beni
Aradı gündüz ailem ev almaya gittiler bana para gönder kredi cikmamis onlara sen gonder onlar ödicek bize
Dedim döviz almıstım suan dipte bozamam tlde yok söyle bu sekilde
İste ben niye verdim paramı ALlah kimseyi sana düsürmesin bugun acil lazim ev sahibi yarin donuyomus ordaki bankalar ihtiyac kredisi vermemis ama donunce alicaklarmis ben anlamadim beni resmen delitti artik :(

Merhaba,

En son durum ben hamileligimden dolayı biraraya gelme kararı aldım esimde istiyodu
Aradı gündüz ailem ev almaya gittiler bana para gönder kredi cikmamis onlara sen gonder onlar ödicek bize
İste ben niye verdim paramı ALlah kimseyi sana düsürmesin bugun acil lazim ev sahibi yarin donuyomus ordaki bankalar ihtiyac kredisi vermemis ama donunce alicaklarmis ben anlamadim beni resmen delitti artik :KK43:

Hala arkandan işler çevriliyor gibi hissediyorum.

Hemen bir araya gelmeseniz, biraz daha zamana bıraksanız...
Siz dönünce "bak burnu sürtüldü, şimdi her dediğimi yaptırırım" diye düşünüyor eşiniz.

Hala sizin neden gittiğinizin farkında değil. Sizin neden üzüldüğünüzü bilmek istemiyor. Öğrenmek ve düzeltmek için çabası yok.

Çok üzücü.

Merhaba,

İste ben niye verdim paramı ALlah kimseyi sana düsürmesin bugun acil lazim ev sahibi yarin donuyomus ordaki bankalar ihtiyac kredisi vermemis ama donunce alicaklarmis ben anlamadim beni resmen delitti artik :KK43:

sizin hamile olmanızdan başka değişen hiç bir şey yok
hatta artık sizi iyice beni bırakamaz bana bağlı bana mecbur olarak görüyor
Hala tek derdi ailesine alınacak ev ve para
Allah yardımcınız olsun
bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba,

Konu sahibi eşinin ısrarını anlamadım ben .Çocuğunuz olacak masraflarınız artacaktır büyük ihtimalle . Hala evi düşünmesi o_O

Konu sahibi eşinin ısrarını anlamadım ben .Çocuğunuz olacak masraflarınız artacaktır büyük ihtimalle . Hala evi düşünmesi o_O

Borc verkcekmis güya magdur olmuslar suan sehir dısında uc kurus para icin niye boyle yapiomusum yardim etmem empati yapmam gerekmis gercekten beni bıktırdı artık tek basıma yoluma devam etmem lazım artık hersey daha zor benim icin:(

Duygu sömürüsü ne kabmayin
Asil. Mağdur sizsiniz
Önce çocuğunu torununu onun geleceğini düşünmesi gerekir ken hala ev derdinde gözlerini mal hırsı bürümüş resmen

ben olsam barışsam bile o parayı verdigim için nefretim katlanarak büyürdü. Zaten nefret duygusuyla bir yuva nasıl kurtarılabilir ki. Başka başka problemlerden dolayı yine ayrılık durumuna gelirdi yani. bu kez parayı da kaptırmısım, ohhh cinnetimden geçilmezdi.
Lütfen verme parayı, rica ediyorum :)

Borc verkcekmis güya magdur olmuslar suan sehir dısında uc kurus para icin niye boyle yapiomusum yardim etmem empati yapmam gerekmis gercekten beni bıktırdı artık tek basıma yoluma devam etmem lazım artık hersey daha zor benim icin:KK43:

Hamile halinle seni üzmeye devam ediyorlar . Ailenin yanında kalıp kafa dinlesen daha iyi .

Eşiniz bence kefil olmuyor krediyi kendisi çekiyor yoksa neden sizden imza alsinlarki.bu arada hamile olduğunuzu öğrendi mi ne tepki verdi

Merhaba,
Şuan çok doluyum esimle sorunlu evliligimiz tam oturdu düzene girdi derken yerlebir oldu 2 gün önce

Kısaca anlatim aileye aşırı bağımlı biriyle evliyim ailesinin maddi durumu gayet iyi ev araba arsa vs.
Evlenirken hicbir katkılarını görmedik esimin birikimide yoktu bekarken maasını ailesine verdigi icin borcla bisekilde yuvamızı kurduk
Aynı binada evleri vardı oturmayı kabul etmedim ailesiyle nişanda sorunlar çıktıgı icin kiraya gittik bi süre ordaki evden gelen kirayı verdiler sonra onuda kestiler bisey demedim ev babasının sonucta söz hakkı onun esim ev benim desede. Devamlı sorunlar aileyle ilgili ben bikackere evden ayrıldım barıştık geri döndüm sözlü siddet, piskolojik baskı vs diger konularımdada var en son ailesinin binadaki evde oturmayıda kabul ettim kira vermeyelim artık esimde belki düzelir bana karşı diye budefa kiracı çıkmadı eve gecemedik esimde ortak bi arsa alalım ailemle yatırım olur derdindeydi bense ev almak istiyodum kira verdigimiz icin, kayınpederde yazlık almak istiyodu hafta ici gidip bi ev bulmus kaporayida verip gelmis esim cok sinirlendi niye arsaya katılmadı ev aldı diye gitti konusmuslar naptılar ettiler ikna ettiler bi geldi eve ablam 30 bin vercek babamlara bende 30 bin vericem toparlıcaklar kredi cekmeden alıcaklar 125 bin evin fiyatı
Niye para verdiklerinide şöyle acıklıyo 4 daireleri var 4de cocuk hepsi dairelere gecince onlara ev kalmıyo onlarda orda oturcaklarmıs ilerde 2 kaynım bekar bu arada görümcem bi dairede oturuyo 2 daire kirada birindede kendileri oturuyo

Ben artık dayanamadım ev almak icin bukadar ugraşırken esimin böyle bisey yapması tüm yasattıklarının finali oldu geldim babamın evine kararlıyım yarın esyamı cıkarıcam evden1
Cok uzun oldu fikirlerinizi bekliyorum 3.bi göze ihtiyacım var çocugum yok

ben de aynısını yapardım, benim babam da senin eşin gibiydi, aslında babam özünde iyi biri, annemle süreklikavga ederlerdi ama bu bir boşanma sebebi mibilemem, hiç mi düzelmez bu adam, ağırlığını koysan?

Son durum nedir?

Aksam hicbiseyin degismedigini tek basıma yoluma devam edecegimi soyledim sonra geri adım attı tamam vermediysen vermedin eve dön dedi artık onlardan bana sorun getirme zaten hassas bi donemdeyim dedim geldi kapidan aldi beni iceri girmedi para iside cozulmus ne hikmetse bugun gelip burdan krediyi cekip adama havale yapicaklarmis satisi ordan alip

ben de aynısını yapardım, benim babam da senin eşin gibiydi, aslında babam özünde iyi biri, annemle süreklikavga ederlerdi ama bu bir boşanma sebebi mibilemem, hiç mi düzelmez bu adam, ağırlığını koysan?

İlk zamana göre eften püften seyleri sorun etmiyo gitmedin aileme gelmedin yada annesi laf carpıyo cevap veriyorum kızmıyo bunlara artık bi gelismeyse bukadar oldu

Aksam hicbiseyin degismedigini tek basıma yoluma devam edecegimi soyledim sonra geri adım attı tamam vermediysen vermedin eve dön dedi artık onlardan bana sorun getirme zaten hassas bi donemdeyim dedim geldi kapidan aldi beni iceri girmedi para iside cozulmus ne hikmetse bugun gelip burdan krediyi cekip adama havale yapicaklarmis satisi ordan alip

Lütfen temkinli hareket edin.
Uygun bir zamanda da aile terapisine gitmenizi öneririm.

Back
X